הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 202.5 דדליפט על 60 קילו

• פותח/ת השרשור Idan-
  • פורסם בתאריך

Idan-

משתמש פעיל
784
118
נק' מוניטין:
7,950
784
118

עד לפני שלושה שבועות עבדתי סומו, שגרם לי לכאבים חזקים בברכיים. השיא בסומו היה 200 בתחרות בפתח תקווה .
לפני הסט הזה היה כשל עם אותו משקל, פשוט נפלתי אחורה.
ניתן לראות בבירור שהכאפות של יוסי יעילות מאוד ( + שילוב של צעקות של אופק ) .

זה לא בהכרח נכון.
לי לדוגמא היה רטיו של 3.1 כששקלתי 66. כיום אני שוקל 80 עם רטיו של 2.9.
חן לעומת זאת, שקל 86 עם רטיו של 3.6 והוא גבוה ממני.

כפי שהראיתי לך, חן 1.72 בערך ואני 1.65, הוא על 86 משך 312.5 ואני על 80 משכתי 225, נראה לי שזה הולך פה לטובתו והוא גבוה ממני.

כל מה שאתה אומר כאן זה שחן יותר טוב ממך. לא בקטע של לרדת עליך - ממש לא, חן מאוד מאוד טוב במה שהוא עושה וזו לא בושה להיות פחות טוב ממנו. אבל כן, הרטיו שלו יותר גבוה משלך למרות שמשקל הגוף והגובה שלו גבוהים יותר, פשוט כי הוא יותר טוב ממך. לא כי הגובה שלו הוא יתרון שלו עליך, או כי משקל הגוף שלו הוא יתרון עליך. הוא פשוט יותר טוב, זה הכל.

כל מה שאתה אומר כאן זה שחן יותר טוב ממך. לא בקטע של לרדת עליך - ממש לא, חן מאוד מאוד טוב במה שהוא עושה וזו לא בושה להיות פחות טוב ממנו. אבל כן, הרטיו שלו יותר גבוה משלך למרות שמשקל הגוף והגובה שלו גבוהים יותר, פשוט כי הוא יותר טוב ממך. לא כי הגובה שלו הוא יתרון שלו עליך, או כי משקל הגוף שלו הוא יתרון עליך. הוא פשוט יותר טוב, זה הכל.

לפעמים עדיף לשתוק...

הוא לא כתב את זה כדי להגיד שהוא יותר חזק מחן או שהרטיו שלו יותר טוב משל חן , אלא להמחיש שלגובה ומשקל לא תמיד יש משמעות לרטיו ושחן מפלצת... (תקרא שוב את כל הפוסט)

הוא לא כתב את זה כדי להגיד שהוא יותר חזק מחן או שהרטיו שלו יותר טוב משל חן , אלא להמחיש שלגובה ומשקל לא תמיד יש משמעות לרטיו ושחן מפלצת... (תקרא שוב את כל הפוסט)
קראתי ברפרוף אני מודה, אבל בהודעות שציטטתי הוא התכוון שהגובה והמשקל של חן עוזרים לו לרטיו ביחס אליו (למאור), מה שלא נכון - הוא אכן יותר גבוה ושוקל יותר, אבל בעל רטיו גבוה יותר פשוט כי הוא יותר טוב, לא כי הוא יותר גבוה / שוקל יותר.

[
קראתי ברפרוף אני מודה, אבל בהודעות שציטטתי הוא התכוון שהגובה והמשקל של חן עוזרים לו לרטיו ביחס אליו (למאור), מה שלא נכון - הוא אכן יותר גבוה ושוקל יותר, אבל בעל רטיו גבוה יותר פשוט כי הוא יותר טוב, לא כי הוא יותר גבוה / שוקל יותר.

לא, הוא לא התכוון לזה....

אם ככה אז אני מתנצל מראש כלפיי מאור. אבל מההודעות שציטטתי זה מאוד השתמע ככה. נו מילא.
הבנת אותי בדיוק הפוך ממה שהתכוונתי.
טענו שלאנשים קטנים יש רטיו יותר גבוה, טענתי שחן יותר גבוה ממני ושוקל יותר ממני [משמע הוא לא אדם קטן] ועדיין יש לו רטיו הרבה יותר גבוה משלי, ומכל אחד אחר פה בפורום, אז הכוונה הייתה שזה לא נכון שלאנשים קטנים יש תמיד רטיו גבוה, ושהרטיו שלך מבוסס על הגנטיקה שלך ועל מיצוי הפוטנציאל שלך.

טענו שלאנשים קטנים יש רטיו יותר גבוה, טענתי שחן יותר גבוה ממני ושוקל יותר ממני [משמע הוא לא אדם קטן] ועדיין יש לו רטיו הרבה יותר גבוה משלי, ומכל אחד אחר פה בפורום, אז הכוונה הייתה שזה לא נכון שלאנשים קטנים יש תמיד רטיו גבוה, ושהרטיו שלך מבוסס על הגנטיקה שלך ועל מיצוי הפוטנציאל שלך.
אז מה שהוא אמר עדיין רלוונטי חחחחחחחח
ברור שזה לא תמיד. אם הטיעון שלך הוא שזה לא תמיד. אתה לא צריך את כל השורות האלה.
זה לא אבסולוטי. אבל לאנשים קטנים יש יותר פוטנציאל לרטיו גבוה

קיצר עידן , תוריד הילוך,
אתה לוקח לי פה בפורום את התואר של ''הרטיו הכי טוב '' ואין לי זמן כרגע לעקוף אותך 😃

אתה לא רואה את התמונה נכון, ברור שלמי שיש גנטיקה טובה ומממש את הפוטנציאל שלו אז הרטיו שלו יהיה גבוה יותר, מה הקשר לדיון? הסיבה שלחן יש רטיו יותר גבוה משלך והוא גם שוקל יותר וגם גבוה יותר, נובעת מהעובדה שהכישרון שלו גדול יותר משלך (וזה ממש לא אומר שאני מזלזל בך, גם אתה מאוד כשרוני, אבל פחות מחן, הרטיו שלו לא גבוה יותר בגלל שהוא גבוה ממך, זה ממש לא עוזר לו למשוואה). לצורך העניין אם אתה היית 1.75, תסכים איתי שהמשקל שהיית יכול להרים היה נמוך יותר והרטיו היה קטן יותר.

מסכים לגמרי עם מה שBeast כתב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית