הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורף שומן טרמולוס אקסטרים

ehood19

משתמש מתחיל
84
9
נק' מוניטין:
9
84
9
space אשקלון
שלום לכולם

מישהו שמע על המוצר הזה?

המאמן בחדר כושר המליץ לי עליו כדי לזרז את הירידה במשקל

זה באמת יעיל? עובד מישהו ניסה?

אשמח לתשובות תודה רבה מראש

כל שורפי השומן שבגדר חוקיים חיץ מיהומבין הם חרא ולא יעזרו לך בכלל, השורפי שומן היחידים שיועילו זה או קלן או אפדרין או יהומבין , אבל למה אתה צריך שורפי שומן? פשוט תעשה מאזן קלורי שלילי , קצת אירובי ואתה תראה תוצאות יפות מאוד

"שורפי שומן" השם שהדביקו למוצרים פשוט יוצר אכזבה בקרב המשתמשים.
אנשים חושבים שאם יבלעו כדור זהו, השומן ינזל להם מהגוף.
זה לא עובד ככה חברים.

השורפי שומן החוקיים בארץ זה בסך הכל קפאין בחיזוק של כל מיני תוספים ( כל שורף והתוספת שלו )
קרא המלצות על שימוש בקפאין ועל התרומה של קפאין בשריפת שומן / ירידה במשקל / אימוניים חזקים / עירנות וכד'.

אז אם תשאל אותי ישיר - כן אני ממליץ להשתמש בשורף שומן / קפאין

אני אישית משתמש בLIPO 6 BLACK ואני מרוצה ממנו מאד, ממריץ, מגביר חילוף חומרים ( אני מזיע באימונים כמו חמור )
דבר איתי בכיף בפרטי לעוד שאלות..

• פותח/ת השרשור
זה שמעלי אני לא יכול לשלוח לך הודעה אישית כי אין לי מספיק הודעות אז אני אשאל אותך פה יש חומר מסוים שאתה ממליץ עליו שכן עוזר?

דבוש ליפו 6 בלאק אולטרה קונסרט?
והאם אתה לוקח כדור או 2 ביום?
אני פשוט עומד להתחיל להשתמש במוצר ורציתי לדעת מהם הזמנים הנכונים לקחת את הכדור ביום

ehood19 - כל מוצר שמכיל קפאין טהור בריכוז של כ-200 מ"ג בטבליה - חצי שעה לפני אימון + *מומלץ* כל בוקר על בטן ריקה חצי שעה לפני אוכל.
לא אמליץ לך אף פעם על מוצר שלא ניסיתי לכן אני יכול להמליץ לך או על קפאין טהור של חברת פרו בודי, או על ליפו 6 בלאק.

b0rnush - אני לוקח כל בוקר טבליה ובנוסף חצי שעה לפני אימון ( לעולם אל תיקח 2 כדורים ביחד ולא יותר מ2 כדורים ביום )
ממליץ להתחיל בשבוע הראשון עם כדור אחד ביום רק לפני אימון ( או בבוקר ביום ללא אימון ) ולאחר מכן לעלות מינון ל2 כדורים ביום ( אחד בוקר אחד לפני אימון )

לא לשכוח לעשות הפסקות אחת לתקופה כדי שהגוף לא יתרגל לקפאין והוא יהפוך להיות פחות אפקטיבי..

בהצלחה

שלום לכולם

מישהו שמע על המוצר הזה?

תעלה נתונים לגביך (כמה זמן מתאמן, קלוריות שאתה צורך ואחוזי שומן שלך) ונעזור לך.
כמו שאמרו כבר, שורפי שומן חוקיים לא באמת שווים משהו חוץ משיווק טוב.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תעלה נתונים לגביך (כמה זמן מתאמן, קלוריות שאתה צורך ואחוזי שומן שלך) ונעזור לך.
כמו שאמרו כבר, שורפי שומן חוקיים לא באמת שווים משהו חוץ משיווק טוב.
בהצלחה

מתאמן כ-3 חודשים ברצף אין לי עדיין תפריט מסודר ככה שאני לא יכול לומר כמה קלוריות אני צורך ואחוזי שומן שלי אני מעריך בסביבות ה-28%

לא רוצה להשמע יהיר אבל אני חושב שניסיתי אולי 70% מהמוצרים שקיימים בשוק ה"שורפי שומן".
יכלתי לקנות היום חמאת בוטנים לשנתיים. (אני במסה:P).

מתאמן כ-3 חודשים ברצף אין לי עדיין תפריט מסודר ככה שאני לא יכול לומר כמה קלוריות אני צורך ואחוזי שומן שלי אני מעריך בסביבות ה-28%

אוקיי,
אתה מתאמן זמן מועט יחסית.
ממליץ לך לקרוא מאמרים על חיטוב/ מסה ותכניות האימונים השונות.
בינתיים, כפי שזה נשמע אין שום צורך בשורפי שומנים, תזונה נכונה היא המפתח.

• פותח/ת השרשור
אוקיי,
אתה מתאמן זמן מועט יחסית.
ממליץ לך לקרוא מאמרים על חיטוב/ מסה ותכניות האימונים השונות.
בינתיים, כפי שזה נשמע אין שום צורך בשורפי שומנים, תזונה נכונה היא המפתח.

הבעיה היא שאני לא מצליח לשמור על תזונה נכונה אני כל הזמן רעב ואוהב לאכול לחם....
קלן/ אפדרין !

אני לא יכול לקחת אותם מסיבות בריאותיות

שלום לכולם

מישהו שמע על המוצר הזה?

שורף השומן היחידי שקיים היום בשוק נקרא "גירעון קלורי" אם לא תצליח להתמיד בגירעון קלורי לא תשרוף שומן.

נערך לאחרונה:
חלאס עם הבדיחה העתיקה הזאת של "שורפי שומן" (חוקיים ) שנמכרים בחנויות או ברשת... זה כמו שאני יגיד לך תשתה בירה לפני אימון של שעה ריצה ותראי שתרזה...

הדברים היחידים שיכולים לעזור לך בקטע החוקי זה קפאין שיתן לך מרץ בעיקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית