נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
היה קל אבל בהחלט לא הנעליים הנכונות לתרגיל הזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🥷באתר של אדטו
🥷אם אני לא טועה , דדליפט אמורים להפסיק אפילו שלושה שבועות לפני
אני לא מסכים עם המידע באתר של אדטו.אולי תפסיק להיות לא אינפורמטיבי כבר . יא אללה
אני לא מסכים עם המידע באתר של אדטו.
אני בדר"כ מתאמן רגיל, ועושה אפילו 90-100% מ-RM1 בימים שלפני התחרות ואפילו יום לפני.
בפעם היחידה שבאמת הקשבתי ולא עשיתי דדליפט שבועיים לפני התחרות, בתחרות הרמתי פחות 20 ק"ג ממה שהייתי אמור. לא חוזר על הטעות הזו. מסכים עם נדב שצריך לבוא "תפוס" לתחרות.
תוריד את זה לארבעה-חמישה ימים. שבוע זה יותר מדי.מה דעתך על שבוע בדיוק של מנוחה ?
בוא למכון יומיים-יום לפני ותעשה 40-50% מ-RM1. רק כדי לשמור על השריר חם. ביום עצימות תעשה 80% מ-RM1 שאתה מתכנן בתחרות.תכננתי יום עצימות בחמישי של שבוע לפני . מה לעשות בתוך שבוע התחרות עצמו ?
חמש חזרות בערך, סט אחד [תעשה חימום בעלייה עד 50% תן סט אחד וזהו]50 אחוז לחזרות ?
כן בגלל זה ה"/" שם, בנוסף שני חברים שראו את הסרטון אומרים שהמאמן(קרוספיט) שלהם עשה משהו דומה... אז 👎חבל להשמע בור שלא לצורך, אין לזה קשר לקרוספיט.
אתה צודק, ראיתי מדריך שחיה לנכים פונה שמאלה עם הרכב שלו אז כנראה שפניות שמאלה זה מתחום "נהיגה לנכים".כן בגלל זה ה"/" שם, בנוסף שני חברים שראו את הסרטון אומרים שהמאמן(קרוספיט) שלהם עשה משהו דומה... אז 👎