הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימון התאוששות - ניתורים מהברכיים

אולי תפסיק להיות לא אינפורמטיבי כבר . יא אללה
אני לא מסכים עם המידע באתר של אדטו.
אני בדר"כ מתאמן רגיל, ועושה אפילו 90-100% מ-RM1 בימים שלפני התחרות ואפילו יום לפני.
בפעם היחידה שבאמת הקשבתי ולא עשיתי דדליפט שבועיים לפני התחרות, בתחרות הרמתי פחות 20 ק"ג ממה שהייתי אמור. לא חוזר על הטעות הזו. מסכים עם נדב שצריך לבוא "תפוס" לתחרות.

אני לא מסכים עם המידע באתר של אדטו.
אני בדר"כ מתאמן רגיל, ועושה אפילו 90-100% מ-RM1 בימים שלפני התחרות ואפילו יום לפני.
בפעם היחידה שבאמת הקשבתי ולא עשיתי דדליפט שבועיים לפני התחרות, בתחרות הרמתי פחות 20 ק"ג ממה שהייתי אמור. לא חוזר על הטעות הזו. מסכים עם נדב שצריך לבוא "תפוס" לתחרות.

מה דעתך על שבוע בדיוק של מנוחה ?

תכננתי יום עצימות בחמישי של שבוע לפני . מה לעשות בתוך שבוע התחרות עצמו ?

תכננתי יום עצימות בחמישי של שבוע לפני . מה לעשות בתוך שבוע התחרות עצמו ?
בוא למכון יומיים-יום לפני ותעשה 40-50% מ-RM1. רק כדי לשמור על השריר חם. ביום עצימות תעשה 80% מ-RM1 שאתה מתכנן בתחרות.

סתם כדי לתת קונטרה: ב24 יום שלפני שמשכתי דדליפט 300 בפעם הראשונה, ביצעתי 2 אימוני דדליפט - 172 לשלשות ושלשה בודדת עם 210.

• פותח/ת השרשור
כן בגלל זה ה"/" שם, בנוסף שני חברים שראו את הסרטון אומרים שהמאמן(קרוספיט) שלהם עשה משהו דומה... אז 👎
אתה צודק, ראיתי מדריך שחיה לנכים פונה שמאלה עם הרכב שלו אז כנראה שפניות שמאלה זה מתחום "נהיגה לנכים".
ההסקת מסקנות שלך לא להיט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית