הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית קפיצה בחבל

Mooli Morano

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
אני די אובססיבי לגבי קפיצה בחבל ואני מחפש תוכנית אימון שתוציא ממני את המירב

תודה מראש

אם אתה מחפש תרגילים לחבל אז ככה:
שתי רגליים, רגל רגל לסירוגין, רגל רגל בנפרד, כפולים, הצלבות, שלישיות, כפולים בשילוב של הצלבה.. מה האובססיה שלך?
(הייתה לי תקופה של חצי שעה חבל ביום)

• פותח/ת השרשור
אם אתה מחפש תרגילים לחבל אז ככה:
שתי רגליים, רגל רגל לסירוגין, רגל רגל בנפרד, כפולים, הצלבות, שלישיות, כפולים בשילוב של הצלבה.. מה האובססיה שלך?
(הייתה לי תקופה של חצי שעה חבל ביום)

מה הקוונה שלישיות? או כפול בשילוב הצלבה? כאילו דאבל אנדר עם הצלבה וטריפל אנדר?
ובגדול אני מחפש תוכנית אימון שתדריך אותי כמה זמן קפיצה וכמה מנוחה, סטים וכד

אני הייתי עושה 3 חזרות. 200 קפיצות רצוף. מנוחה תלוי בך..
בסדר שלי היה ככה:
רגלים, רגל רגל לסירוגין, ימין לבד, שמאל לבד, הצלבות, כפולים(בקפיצה אחת, שהחבל יעבור פעמיים), שלשות(אותו דבר כמו כפולים רק ב3.כן זה קשה), כפולים בשילב הצלבה(בקפיצה אחת להצליב ולהעיר בצורה רגילה)

• פותח/ת השרשור
אני הייתי עושה 3 חזרות. 200 קפיצות רצוף. מנוחה תלוי בך..
בסדר שלי היה ככה:
רגלים, רגל רגל לסירוגין, ימין לבד, שמאל לבד, הצלבות, כפולים(בקפיצה אחת, שהחבל יעבור פעמיים), שלשות(אותו דבר כמו כפולים רק ב3.כן זה קשה), כפולים בשילב הצלבה(בקפיצה אחת להצליב ולהעיר בצורה רגילה)

אין לי מושג איך אתה מגיע למצב שבו אתה עושה הצלבה פעמיים בקפצה אחת או איך בכלל אתה מגיע לשלשות
די פסיכי.
בכל מקרה אני כן מנסה לגוון בכללי אבל איך אתה בדיוק סופר קפיצות?
תוכל להגיד לי את זה בזמנים?

אגב היום הגיע ה SR-1 שהזמנתי 😃 עלה לי לא מעט. הרושם הראשונה הוא די טוב. מהיר מאוד! אבל נראה קצת עדין. מקווה שיחזיק מעמד.

אני אישית מאמין הכי טוב זה לקפוץ 30-40 דקות לא מבין גם בשביל מה צריך לספור העיקר שתרגיש אחרי האימון הזה טיפה סחוט , אני קופץ בחבל 30-40 דקות כול יום, יום אחד עם משקל יום שני בלי משקל

קניתי היום גם חבל, בעיקרון התכנון שלי הוא לעשות אינטרוולים, חצי דקה עבודה חצי דקה מנוחה במשך 15 דקות.
הסיבולת שלי לא משהו, אז אולי התכנון נראה קצת חלש, אבל אתה יכול להתאים את זה אליך עד שתרגיש את זה
מספיק חזק, בשביל להפוך את זה למעניין יותר אתה יכול לעשות תוך כדי כל מיני תרגילים על החבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית