עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכייף 😃מעולההה תודה
כן אתה צודק אבל זה מבאס שיש לי חברה שיש לנו פחות או יותר אותם נתונים והגוף שלה נראה הרבה יותר טוב משלילא ממליץ להסתמך על BMI. תסתכלי במראה ותחשבי עם עצמך אם את מרוצה ממה שאת רואה. זה העיקר, בלי קלישאות.
מבנה גוף (צר/רחב) משחק תפקיד חשוב ובעיקר מאסת שריר (כן, גם לבנות). אחותי בגובה שלך בתקופה שהייתה מאוד רזה בריאה וחטובה היא שקלה יחסית הרבה, זה לא אומר שהיא הייתה שמנה. מנגד בחורה אחרת מבנה צר וגבוהה שקלה מעט מאוד, זה לא אומר שהיא לא בריאה או תת משקל.
יש גם סיכוי לא קטן שזה בעיה עם דימוי גוף..אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שבמשקל 62 קילו הייתי בטוח שאני הכי שמן בעולם..(גובה 170)כן אתה צודק אבל זה מבאס שיש לי חברה שיש לנו פחות או יותר אותם נתונים והגוף שלה נראה הרבה יותר טוב משלי
אולייי(😃יש גם סיכוי לא קטן שזה בעיה עם דימוי גוף..אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שבמשקל 62 קילו הייתי בטוח שאני הכי שמן בעולם..(גובה 170)
צריך ליהיות יותר חזקים מעצמנו אין מה לעשות 😃
באמת?😱 מפתיע.במקרה אתמול ראיתי בחורה שוקל 72, לא גבוהה במיוחד וחטובה. תאמיני או לא.