הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אני אמורה להישקל?

• פותח/ת השרשור Noyyy
  • פורסם בתאריך
המשקל עצמו ממש לא חשוב, אבל את יכולה לכתוב בגוגל מחשבון bmi ולשחק עד שתגלי את האופטימלי, או את הטווח בין כמעט תת משקל (מינימום) לכמעט עודף משקל (מקסימום)

• פותח/ת השרשור
מעולההה תודה(:

לא ממליץ להסתמך על BMI. תסתכלי במראה ותחשבי עם עצמך אם את מרוצה ממה שאת רואה. זה העיקר, בלי קלישאות.

מבנה גוף (צר/רחב) משחק תפקיד חשוב ובעיקר מאסת שריר (כן, גם לבנות). אחותי בגובה שלך בתקופה שהייתה מאוד רזה בריאה וחטובה היא שקלה יחסית הרבה, זה לא אומר שהיא הייתה שמנה. מנגד בחורה אחרת מבנה צר וגבוהה שקלה מעט מאוד, זה לא אומר שהיא לא בריאה או תת משקל.

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ להסתמך על BMI. תסתכלי במראה ותחשבי עם עצמך אם את מרוצה ממה שאת רואה. זה העיקר, בלי קלישאות.

מבנה גוף (צר/רחב) משחק תפקיד חשוב ובעיקר מאסת שריר (כן, גם לבנות). אחותי בגובה שלך בתקופה שהייתה מאוד רזה בריאה וחטובה היא שקלה יחסית הרבה, זה לא אומר שהיא הייתה שמנה. מנגד בחורה אחרת מבנה צר וגבוהה שקלה מעט מאוד, זה לא אומר שהיא לא בריאה או תת משקל.
כן אתה צודק אבל זה מבאס שיש לי חברה שיש לנו פחות או יותר אותם נתונים והגוף שלה נראה הרבה יותר טוב משלי

כן אתה צודק אבל זה מבאס שיש לי חברה שיש לנו פחות או יותר אותם נתונים והגוף שלה נראה הרבה יותר טוב משלי
יש גם סיכוי לא קטן שזה בעיה עם דימוי גוף..אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שבמשקל 62 קילו הייתי בטוח שאני הכי שמן בעולם..(גובה 170)
צריך ליהיות יותר חזקים מעצמנו אין מה לעשות 😃

• פותח/ת השרשור
יש גם סיכוי לא קטן שזה בעיה עם דימוי גוף..אני לא יכול לספור את כמות הפעמים שבמשקל 62 קילו הייתי בטוח שאני הכי שמן בעולם..(גובה 170)
צריך ליהיות יותר חזקים מעצמנו אין מה לעשות 😃
אולייי(😃
תודה רבה:)

במקרה אתמול ראיתי בחורה שוקל 72, לא גבוהה במיוחד וחטובה. תאמיני או לא.

המשקל שלך צריך להיות אינדיקציה להאם ירדת או עלית במשקל.
כלומר, להשקל בתחילת הדרך, וכל שבוע-שבועיים להשקל שוב ולראות שאת ממשיכה לרדת, למרות שגם הרבה פעמים את יכולה לרדת בהיקפים ולהשאר באותו המשקל.

בכל מקרה אין מה להשוות בין שתי בחורות, כל אחת עם מבנה גוף אחר (אפילו אם הן נראות דומות) כי יש הרבה גורמים למשקל ואת לא מודעת לכולם.

• פותח/ת השרשור
כןן אז מסתבר שהמשקל לא כזה משנה.. זה חשוב איך שאני נראת(:
חחח תודה רבה!😃

as well my sister was 62~ kg on 1.60 and super lean looked great. mirror is the answer for you not a number

Back
למעלה תחתית