הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PL עם קיפוזיס ..

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
לצערי יש לי קיפוזיס.. ועכשיו כבר אני כמה חודשים בPL ורק עכשיו גיליתי..
הבעיה בקיפוזיס שהגב העליון עגול.. וכמה שאני מנסה אי אפשר ליישר..

בכלל בדדליפט, אני מגיע למצב שכל הגב העליון עגול..

השאלה אם אפשר לעשות דדליפט עם קיפוזיס ואם זה לא יוביל להחמרה במצב \ פריצת דיסק וכד'..

דרך אגב הגב התחתון נשאר חזק כל ההרמה ולא מתעגל ולא כלום.

יש כמה ליפטרים מהפורום שיש להם קיפוזיס...
אני לא חושב שאמורה להיות בעיה אבל נחכה לתגובה מהם.

גב עגול בחלק העליון של הגב עדיין יכול לגרום לפריצת דיסק בחלקים העליונים, למרות השכיחות הנמוכה של זה. צריך להתאים את המבנה שלך ולהיות בהשגחה.

• פותח/ת השרשור
גב עגול בחלק העליון של הגב עדיין יכול לגרום לפריצת דיסק בחלקים העליונים, למרות השכיחות הנמוכה של זה. צריך להתאים את המבנה שלך ולהיות בהשגחה.
בהשגחה של מי בדיוק? ומה הכוונה להתאים את המבנה שלי?

גם גב ישר פלס עדיין יכול לגרום לפריצת דיסק.
גם בלי לעשות דדליפט יכול להיות פריצת דיסק.

הגב העליון מגדיל טיפה את ה״סיכון״ אבל הוא עדיין לא יחסית גבוה כמו בצוואר שלא ממשיך את עמוד השדרה ובגב תחתון עגול (שגם אגב לא כאלו גבוהים שבום זהו 100% פריצת דיסק ושיתוק מהמותניים ומטה ).

אז כן, אפשרי.

• פותח/ת השרשור
גם גב ישר פלס עדיין יכול לגרום לפריצת דיסק.
גם בלי לעשות דדליפט יכול להיות פריצת דיסק.

הגב העליון מגדיל טיפה את ה״סיכון״ אבל הוא עדיין לא יחסית גבוה כמו בצוואר שלא ממשיך את עמוד השדרה ובגב תחתון עגול (שגם אגב לא כאלו גבוהים שבום זהו 100% פריצת דיסק ושיתוק מהמותניים ומטה ).

אז כן, אפשרי.
ואם אני לא יכול ליישר גב עליון, מה אני אמור לעשות עם הראש\צוואר? הכי למעלה? קו ישר ? או למטה בכלל?
תודה על העזרה לכולם דרך אגב 😃

כמו שאמרו יש לא מעט ליפטרים כאן עם קיפוזיס, פשוט תהיה עם היד על הדופק, תצלם ותעלה לביקורת.

0.0 לא ידעתי..
ותאמת חשבתי הוא מרים יותר חחחח אבל לא משנה.

הקיצר הסירטון שלעלות לפה, לעשות משקל עבודה רגיל או להוריד?
דדליפט 500 פאונד בגיל 52-3 נדמה לי שהוא עשה את זה, עם כל הפציעות שהוא עבר (נדמה לי שזה אחרי פציעה בכתף) זה לא קע בכלל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית