אז ככה, כרגע אני פצוע בגב התחתון, עכשיו אני צריך לבקש בצבא לראות רופא ואז אורטופד וכו' אז יש לי זמן עד שבכלל אני אגלה מה יש לי, בכל מקרה עד אז אני מתכוון לעבוד מאד קל בסקוואט ודדליפט ולתת דגש מאד גדול על בנץ', לחיצה מעל הראש, מתח, וספרינטים. לגבי ספרינטים אני פשוט אעשה ספרינטים כי עכשיו בלי עבודה רצינית על רגליים זה נראה לי כמו אחלה הזדמנות, למתח אני אתחיל לעשות עכשיו את התכנית 50pullups עד שיהיה לי איזה 20-25 חזרות ואז אני אתחיל לעבוד לחמישיות. על זה אני פחות או יותר סגור.
עכשיו לחלק הכי חשוב בעצם - לנצל את הזמן הזה שאני נאלץ "להזניח" את הסקוואט והדדליפט כדי לפחות להשקיע מאמצים בבנץ' שלי ובOHP שלי. רציתי לשאול אם למישהו יש פה המלצה לרוטינה טובה ללחיצות? ראיתי את סומולוב ג'וניור וזאת תכנית ל3 שבועות, ואני מחפש משהו לטווח טיפה יותר ארוך. יש רעיונות?
עכשיו לחלק הכי חשוב בעצם - לנצל את הזמן הזה שאני נאלץ "להזניח" את הסקוואט והדדליפט כדי לפחות להשקיע מאמצים בבנץ' שלי ובOHP שלי. רציתי לשאול אם למישהו יש פה המלצה לרוטינה טובה ללחיצות? ראיתי את סומולוב ג'וניור וזאת תכנית ל3 שבועות, ואני מחפש משהו לטווח טיפה יותר ארוך. יש רעיונות?