הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחפש תכנית שתיתן דגש לבנץ' וOHP

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
אז ככה, כרגע אני פצוע בגב התחתון, עכשיו אני צריך לבקש בצבא לראות רופא ואז אורטופד וכו' אז יש לי זמן עד שבכלל אני אגלה מה יש לי, בכל מקרה עד אז אני מתכוון לעבוד מאד קל בסקוואט ודדליפט ולתת דגש מאד גדול על בנץ', לחיצה מעל הראש, מתח, וספרינטים. לגבי ספרינטים אני פשוט אעשה ספרינטים כי עכשיו בלי עבודה רצינית על רגליים זה נראה לי כמו אחלה הזדמנות, למתח אני אתחיל לעשות עכשיו את התכנית 50pullups עד שיהיה לי איזה 20-25 חזרות ואז אני אתחיל לעבוד לחמישיות. על זה אני פחות או יותר סגור.
עכשיו לחלק הכי חשוב בעצם - לנצל את הזמן הזה שאני נאלץ "להזניח" את הסקוואט והדדליפט כדי לפחות להשקיע מאמצים בבנץ' שלי ובOHP שלי. רציתי לשאול אם למישהו יש פה המלצה לרוטינה טובה ללחיצות? ראיתי את סומולוב ג'וניור וזאת תכנית ל3 שבועות, ואני מחפש משהו לטווח טיפה יותר ארוך. יש רעיונות?

תעשה רוטציה של טקסס מתוד שבוע בנץ ופרס נמוך להתאוששות ושבוע פרס ובנץ נמוך להתאוששות

עובד מצוין

אז ככה, כרגע אני פצוע בגב התחתון, עכשיו אני צריך לבקש בצבא לראות רופא ואז אורטופד וכו' אז יש לי זמן עד שבכלל אני אגלה מה יש לי, בכל מקרה עד אז אני מתכוון לעבוד מאד קל בסקוואט ודדליפט ולתת דגש מאד גדול על בנץ', לחיצה מעל הראש, מתח, וספרינטים. לגבי ספרינטים אני פשוט אעשה ספרינטים כי עכשיו בלי עבודה רצינית על רגליים זה נראה לי כמו אחלה הזדמנות, למתח אני אתחיל לעשות עכשיו את התכנית 50pullups עד שיהיה לי איזה 20-25 חזרות ואז אני אתחיל לעבוד לחמישיות. על זה אני פחות או יותר סגור.
עכשיו לחלק הכי חשוב בעצם - לנצל את הזמן הזה שאני נאלץ "להזניח" את הסקוואט והדדליפט כדי לפחות להשקיע מאמצים בבנץ' שלי ובOHP שלי. רציתי לשאול אם למישהו יש פה המלצה לרוטינה טובה ללחיצות? ראיתי את סומולוב ג'וניור וזאת תכנית ל3 שבועות, ואני מחפש משהו לטווח טיפה יותר ארוך. יש רעיונות?
למה שלא תנסה תוכנית בילדרים לתקופה הזאת? יש סיכוי טוב מאוד שזה יעזור ללחיצות....
קח בחשבון שזה עניין של חודשים עד שהצבא יגלה מה יש לך... אם יש לך משהו

• פותח/ת השרשור
סמולוב זה לא ל3 שבועות, אפשר לעשות את זה עד הפנסיה
קראתי על סומולוב ג'וניור ומדברים שם על 3 שבועות, אני מניח כי אחרי זה זה כבר עומס גדול מדי ונפצעים או שנתקעים לא?
למה שלא תנסה תוכנית בילדרים לתקופה הזאת? יש סיכוי טוב מאוד שזה יעזור ללחיצות....
קח בחשבון שזה עניין של חודשים עד שהצבא יגלה מה יש לך... אם יש לך משהו
מודע לזה אבל איזה עוד ברירה יש לי?
יש לך בלוג של במבה 5/3/1 כשהתנועות הן בנץ', פרס ומתח.
אני אסתכל על זה, יכול להיות אופציה נחמדה אבל חשבתי לנצל את הזמן למשהו אפילו יותר חזק לבנץ שלי מאשר התקדמות חודשית של tm, והמתח שלי לא מספיק חזק כדי לעבוד עליו ב5/3/1 אני לא סוגר עכשיו 3x10 אז איך אני אעשה את הסטים הקלים לפני העבודה הרצינית? כי ב531 המינימום שלי צריך להיות ש65% (הסט עבודה הכי קל) יהיה משקל גוף.. בכל מקרה אני אבדוק את זה, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית