הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה...

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
אני לא מצליח להרדם כבר תקופה, לא משנה כמה אני עייף (לפעמים עבודה 12 שעות + אימון + ישנתי לילה לפני 4 שעות).

הצעות? כדורים (לא ממכרים) ? משהו?

זה די פוגע לי באימונים\בעבודה...

מדיטציה, להימנע ממכשירים דיגיטלים בשעה-שעתיים לפני השינה (מחשב, טלפון בעיקר) ולהתמודד עם ה'לחץ' (אתה לא עובד על אף אחד) הנפשי שאתה חווה כרגע http://www.ted.com/talks/andy_puddicombe_all_it_takes_is_10_mindful_minutes
אגב אתה נשמע מבולבל מינית

• פותח/ת השרשור
המנוול ערך את ההודעה שלו

What-You-Talkin-Bout-Willis.jpg

יש פה משהו מעניין, אולי זה הרוח של המטוס המלזי התערבה פה בדיון

בזמן האחרון אני רק עייף

אתמול הלכתי מהעבודה אחרי 5 שעות אחרי ש"ניקרתי" ו"התפצתי" כל היום.

לא יודע כבר מה לעשות - אני שותה קפה, שוטף פנים כמה פעמים והיום בלית ברירה התחלתי לקחת כדור קפאין כדי לראות אם הוא יעזור.

כן, והתחלתי להיות הרבה בשירותים(לא יודע אם זה קשור).

כמה שעות אחרי שאני אוכל צלחת קורנפלקס אני כבר משלשל אותה בשירותים(מתנצל על התיאור) או שמשתין כאילו אני על קריאטין(ואני לא).

לא יודע אם זה קשור
יכול להיות משהו שאתה אוכל, פייבר1?

והעייפות...ככה זה חיטוב, בעיקר בהתחלה..הגוף מאט את כל הפעולות שלו כדי לחסוך באנרגיה כי אתה לא מספק לו מספיק..אחרי שהוא יבין שאוכל הוא לא הולך לקבל חחח אז הוא יתחיל לרדת משקל כדי לחסוך

יכול להיות משהו שאתה אוכל, פייבר1?

והעייפות...ככה זה חיטוב, בעיקר בהתחלה..הגוף מאט את כל הפעולות שלו כדי לחסוך באנרגיה כי אתה לא מספק לו מספיק..אחרי שהוא יבין שאוכל הוא לא הולך לקבל חחח אז הוא יתחיל לרדת משקל כדי לחסוך

אוכל צ'יריוס "4 סוגי של טבעות" -יכול להיות שיש פייבר אבל אני ממש לא בטוח.

לפני חודש עברתי לנייטרלי לאיזה שבועיים בגלל עייפות כרונית והורדה מסיבית במשקלים אבל עכשיו חזרתי לעייפות הזאת שוב.

יש אבל לא כמות קריטית..לא מאמין שיש משהו לעשות נגד זה חוץ מלחכות שהגוף ייתרגל..אירובי לא העיר אותך? עשית בדיקות דם?

לפני חודש עברתי לנייטרלי לאיזה שבועיים בגלל עייפות כרונית והורדה מסיבית במשקלים אבל עכשיו חזרתי לעייפות הזאת שוב.

אתה אוכל קורונפלקס בחיטוב?.....

יש אבל לא כמות קריטית..לא מאמין שיש משהו לעשות נגד זה חוץ מלחכות שהגוף ייתרגל..אירובי לא העיר אותך? עשית בדיקות דם?

ת'אמת שאני כבר כמה זמן שלא עושה אירובי סדיר בדיוק מאותה סיבה - אין לי כוח ואני פשוט עייף. יש שבוע שאני עושה פעמיים ושבוע שאני לא עושה בכלל. לא יודע אם אמרתי זאת אבל אני מתחילת התהליך שלי בחיטוב שזה אומר 7 ל-8 חודשים וזה גם מתבטא בכך שלא רק שירדתי במשקלי העבודה שלי אני גם לא מצליח לשפר אותם בחזרה למרות שעשיתי תקופת נייטרלי והעמסות כל שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית