הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שינה...

מה המינון המומלץ?
ויש בעיה לקחת עם המגניום והאבץ?

מה המינון המומלץ?
ויש בעיה לקחת עם המגניום והאבץ?
אין בעיה לקחת עם מגנזיום ואבץ
נהפוך הוא אחד מסייע לשני
אין מינון מומלץ, אך ההמלצה הגורפת היא 3 מ"ג.
אם אתה מרגיש שזה מפיל אותך- קח חצי זאצ אומרת 1.5 גרם.
אם לא משפיע- קח כדור וחצי זאת אומרת 4.5 גרם

תודה על התשובות המהירות,
נראה לי אני אלך על זה עד שיהיה כיוון נורמלי ..😉 (לעוגיות)

@Crossfiter , יש לי אותה בעיה כמוך .. בזמן האחרון(חצי שנה+) אני לא מצליח לישון יותר מ4 שע רצוף ובכללי יותר מאיזה 6-7בלחץ

אתה בחור כלבבי 🚬🤪🚬
את האמת חלק אומרים שהם ישנים יותר טוב אם הם מעשנים רגע לפני אבל אני לא ממש הרגשתי שינוי (רפואי כמובן)

אגב התכוונתי לעישון.. לעוגיות יקח יותר זמן אז אולי הן יותר מתאימות כאן ( :

צודק ודברתי על סטיבה
ההבדלים (מניח שאתה יודע,אולי אחרים לא):
indica-sativa-500x301.jpg

כולכם סטלניםםם
לנושא: אני רוצה להזמין מלטונין 3MG של חברת אופטימום(מגיע בחבילה של 100 כדור)מישו ניסה/שמע? מבחינתי אופטימום חברה דיי טובה אז אני סומך עליהם .. אבל רק רוצה להיות בטוח

תנסה מה שאני אומר לך:

תרגילי נשימה:

תנשום כ20-30 נשימות עמוקות כמה שיותר ואיטיות דרך החזה (מכניס אוויר חזה עולה, מוציא אוויר חזה יורד) דגש על החזה! לעלות את האוויר עד למעלה.
מיד אחרי שאתה מסיים תכניס את האוויר לסרעפת, גם כן כ20-30 נשימות, כאן אתה צריך "לכלוא" את האוויר רק בסרעפת ולא בחזה או בבטן, בגלל שזה בסרעפת אז תנשום "לצדדים" של הסערפת.
אחרי זה תנשום 20-30 נשימות לבטן התחתונה, כשאתה מכניס תנפח את הבטן ותוציא, שוב פעם נשימות עמוקות וארוכות.
בסוף תעשה שוב פעם עוד 20 נשימות לחזה.

תעשה את זה לפני השינה, תעצום עיניים, תתרכז אך ורק בנשימות. זה אחד הדברים היותר מרגיעים שעשיתי בחיים שלי, זה מאוד מרדים ומכניס אותך למצב של "יוגה"/ריכוז/עייפות וכו'.

אם יש לך עוד שאלות תגיד.

תנסה מה שאני אומר לך:

תרגילי נשימה:

תנשום כ20-30 נשימות עמוקות כמה שיותר ואיטיות דרך החזה (מכניס אוויר חזה עולה, מוציא אוויר חזה יורד) דגש על החזה! לעלות את האוויר עד למעלה.
מיד אחרי שאתה מסיים תכניס את האוויר לסרעפת, גם כן כ20-30 נשימות, כאן אתה צריך "לכלוא" את האוויר רק בסרעפת ולא בחזה או בבטן, בגלל שזה בסרעפת אז תנשום "לצדדים" של הסערפת.
אחרי זה תנשום 20-30 נשימות לבטן התחתונה, כשאתה מכניס תנפח את הבטן ותוציא, שוב פעם נשימות עמוקות וארוכות.
בסוף תעשה שוב פעם עוד 20 נשימות לחזה.

תעשה את זה לפני השינה, תעצום עיניים, תתרכז אך ורק בנשימות. זה אחד הדברים היותר מרגיעים שעשיתי בחיים שלי, זה מאוד מרדים ומכניס אותך למצב של "יוגה"/ריכוז/עייפות וכו'.

אם יש לך עוד שאלות תגיד.
זה סוג של מדיטציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית