עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין בעיה לקחת עם מגנזיום ואבץמה המינון המומלץ?
ויש בעיה לקחת עם המגניום והאבץ?
מה המינון המומלץ?
ויש בעיה לקחת עם המגניום והאבץ?
רק רפואי.תודה על התשובות המהירות,
נראה לי אני אלך על זה עד שיהיה כיוון נורמלי ..😉 (לעוגיות)
אתה בחור כלבבי 🚬🤪🚬רק רפואי.
את האמת חלק אומרים שהם ישנים יותר טוב אם הם מעשנים רגע לפני אבל אני לא ממש הרגשתי שינוי (רפואי כמובן)אתה בחור כלבבי 🚬🤪🚬
זה משתנה מזן לזן (אינדיקה או סטאיבה)את האמת חלק אומרים שהם ישנים יותר טוב אם הם מעשנים רגע לפני אבל אני לא ממש הרגשתי שינוי (רפואי כמובן)
צודק ודברתי על סטיבהזה משתנה מזן לזן (אינדיקה או סטאיבה)
איך נקרא הזן שיש לך?
סוחרי סמים גם יודעים את ההבדלים או שפשוט מבחינתם ירוק זה ירוק?ההבדלים (מניח שאתה יודע,אולי אחרים לא):
צפה בקובץ המצורף 16405
יש וישסוחרי סמים גם יודעים את ההבדלים או שפשוט מבחינתם ירוק זה ירוק?
זה סוג של מדיטציהתנסה מה שאני אומר לך:
תרגילי נשימה:
תנשום כ20-30 נשימות עמוקות כמה שיותר ואיטיות דרך החזה (מכניס אוויר חזה עולה, מוציא אוויר חזה יורד) דגש על החזה! לעלות את האוויר עד למעלה.
מיד אחרי שאתה מסיים תכניס את האוויר לסרעפת, גם כן כ20-30 נשימות, כאן אתה צריך "לכלוא" את האוויר רק בסרעפת ולא בחזה או בבטן, בגלל שזה בסרעפת אז תנשום "לצדדים" של הסערפת.
אחרי זה תנשום 20-30 נשימות לבטן התחתונה, כשאתה מכניס תנפח את הבטן ותוציא, שוב פעם נשימות עמוקות וארוכות.
בסוף תעשה שוב פעם עוד 20 נשימות לחזה.
תעשה את זה לפני השינה, תעצום עיניים, תתרכז אך ורק בנשימות. זה אחד הדברים היותר מרגיעים שעשיתי בחיים שלי, זה מאוד מרדים ומכניס אותך למצב של "יוגה"/ריכוז/עייפות וכו'.
אם יש לך עוד שאלות תגיד.
מי שלימדה אותי קראה לזה תרגילי נשימות. אבל זה גם מרכז וגם מעייף וגורם לי להיות ישנוניזה סוג של מדיטציה
מי שלימדה אותי קראה לזה תרגילי נשימות. אבל זה גם מרכז וגם מעייף וגורם לי להיות ישנוני
לנשום מהבטן = לנשום מהסרעפתאיך אני שולט בלהכניס את האויר לסרעפת