עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אצלי יש את אותה בעיה, מה שאני עושה זה נשאר על המשקל שאני יכול לסיים עד שאני מרגיש שאני בטוח בו לגמרי, ואז עובר למשקל הבא. אז נניח ו12 קילו מרגיש לך קל, תעברי ל14. ותעשי כמה שיותר תני את כל הכוח. וכמובן לא לשכוח לחזור הביתה ולאכוללל 😋🍴 - ואז לישון טוב בלילה..בסוף כנראה שתצליחי להרים גם את ה14בחדר הכושר (לצערי) יש דאמבלים במספרים זוגיים בלבד, דבר שמקשה עליי כאשר אני רוצה להעלות משקל (לדוגמא- אם 12 יהיה קל, 14 כבר כבד וכד'..)
באילו שיטות הייתם מייעצים לי להשתמש כדי להגיע בכל זאת לכשל?
הבעיה מוכרת גם לי. אצלנו יש דאמבלים של 10 ק"ג, 12.5 ק"ג ואח"כ 15 ק"ג. מה הסיכוי שבחורה יכולה להעלות 2.5 ק"ג. זה מגוחך!
אני פתרתי את הבעיה על ידי שימוש במשקולות מבד.
בטוח יש גם אצלכם רצועות בד במשקל 1 או 1.5 ק"ג שניתן לכרוך על היד. זה לא כל כך נוח אבל עוזר לגשר על הפער.
גם באימון חופשי עם פלטות מצאתי פתרון על ידי משחק במשקל המוט.
למה אין לך בעיה עם פלטות? גם כאן המינמום אצלנו הוא 2.5 ק"ג (2 פלטות של 1.25)?עם פלטות דווקא אין בעיה
למה אין לך בעיה עם פלטות? גם כאן המינמום אצלנו הוא 2.5 ק"ג (2 פלטות של 1.25)?
בדיוק.יש פלטות בודדות של 1.25 כל אחת
גם אצלי במכון יש את הבעיה הזו, מה שאני עושה הוא להכניס משקל גבוה יותר בסט האחרון שלי ואת 3 הקודמים אני אעשה עם המשקל הרגיל(הנמוך יותר- כמובן אחרי שהתרגלתי אליו תקופה מסוימת)
באימון שאחרי אני אנסה שוב להעלות בסט 3 כבר את המשקל ואם לא אצליח אז אני אמשיך רק את הרביעי באותו משקל, ושוב פעם אנסה באימון שאחרי שהוא בדר"כ שבוע אחרי, ככה כל שבוע מנסה להעלות סט אחד לפני עד שאני מצליח 4 סטים רק עם המשקל הגבוה יותר.
בהצלחה 😃
בדיוק.
1.25 ק"ג בכל צד = 2.5 ק"ג.
בלחיצת חזה מאוד קשה לי להעלות 2.5 ק"ג.
נכון בסקווט ובדדליפט זה פחות משמעותי אבל בלחיצת חזה לקח לי חודשיים להתגבר על זה.אבל משום מה בפלטות פחות היה לי את המחסום הזה
אכן חשבתי על זה.. זה לא מפריע/ מתנדנד?אני קניתי משקולות רגל של 1/2 קילו ואני שם על המוט