ייעוץ העלאת משקלי עבודה והגעה לכשל

עדי.מ

משתמש קבוע
1,140
1,539
נק' מוניטין:
6,405
1,140
1,539
היי,

בחדר הכושר (לצערי) יש דאמבלים במספרים זוגיים בלבד, דבר שמקשה עליי כאשר אני רוצה להעלות משקל (לדוגמא- אם 12 יהיה קל, 14 כבר כבד וכד'..)
באילו שיטות הייתם מייעצים לי להשתמש כדי להגיע בכל זאת לכשל?

תודה!✌️

בחדר הכושר (לצערי) יש דאמבלים במספרים זוגיים בלבד, דבר שמקשה עליי כאשר אני רוצה להעלות משקל (לדוגמא- אם 12 יהיה קל, 14 כבר כבד וכד'..)
באילו שיטות הייתם מייעצים לי להשתמש כדי להגיע בכל זאת לכשל?
גם אצלי יש את אותה בעיה, מה שאני עושה זה נשאר על המשקל שאני יכול לסיים עד שאני מרגיש שאני בטוח בו לגמרי, ואז עובר למשקל הבא. אז נניח ו12 קילו מרגיש לך קל, תעברי ל14. ותעשי כמה שיותר תני את כל הכוח. וכמובן לא לשכוח לחזור הביתה ולאכוללל 😋🍴 - ואז לישון טוב בלילה..בסוף כנראה שתצליחי להרים גם את ה14

הבעיה מוכרת גם לי. אצלנו יש דאמבלים של 10 ק"ג, 12.5 ק"ג ואח"כ 15 ק"ג. מה הסיכוי שבחורה יכולה להעלות 2.5 ק"ג. זה מגוחך!
אני פתרתי את הבעיה על ידי שימוש במשקולות מבד.
בטוח יש גם אצלכם רצועות בד במשקל 1 או 1.5 ק"ג שניתן לכרוך על היד. זה לא כל כך נוח אבל עוזר לגשר על הפער.
גם באימון חופשי עם פלטות מצאתי פתרון על ידי משחק במשקל המוט.

• פותח/ת השרשור
הבעיה מוכרת גם לי. אצלנו יש דאמבלים של 10 ק"ג, 12.5 ק"ג ואח"כ 15 ק"ג. מה הסיכוי שבחורה יכולה להעלות 2.5 ק"ג. זה מגוחך!
אני פתרתי את הבעיה על ידי שימוש במשקולות מבד.
בטוח יש גם אצלכם רצועות בד במשקל 1 או 1.5 ק"ג שניתן לכרוך על היד. זה לא כל כך נוח אבל עוזר לגשר על הפער.
גם באימון חופשי עם פלטות מצאתי פתרון על ידי משחק במשקל המוט.

ואני חשבתי שאצלנו יש בעיה 😲 באמת מגוחך...עם פלטות דווקא אין בעיה..רק בדאמבלים...
והרעיון שלך מצא חן בעיני, אנסה! 👏

שאלה: מה דעתכם על דרופ סטים במקרה כזה?

גם אצלי במכון יש את הבעיה הזו, מה שאני עושה הוא להכניס משקל גבוה יותר בסט האחרון שלי ואת 3 הקודמים אני אעשה עם המשקל הרגיל(הנמוך יותר- כמובן אחרי שהתרגלתי אליו תקופה מסוימת)
באימון שאחרי אני אנסה שוב להעלות בסט 3 כבר את המשקל ואם לא אצליח אז אני אמשיך רק את הרביעי באותו משקל, ושוב פעם אנסה באימון שאחרי שהוא בדר"כ שבוע אחרי, ככה כל שבוע מנסה להעלות סט אחד לפני עד שאני מצליח 4 סטים רק עם המשקל הגבוה יותר.
בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
גם אצלי במכון יש את הבעיה הזו, מה שאני עושה הוא להכניס משקל גבוה יותר בסט האחרון שלי ואת 3 הקודמים אני אעשה עם המשקל הרגיל(הנמוך יותר- כמובן אחרי שהתרגלתי אליו תקופה מסוימת)
באימון שאחרי אני אנסה שוב להעלות בסט 3 כבר את המשקל ואם לא אצליח אז אני אמשיך רק את הרביעי באותו משקל, ושוב פעם אנסה באימון שאחרי שהוא בדר"כ שבוע אחרי, ככה כל שבוע מנסה להעלות סט אחד לפני עד שאני מצליח 4 סטים רק עם המשקל הגבוה יותר.
בהצלחה 😃

רעיון טוב, אאמץ גם אותו, תודה!

בדיוק.
1.25 ק"ג בכל צד = 2.5 ק"ג.
בלחיצת חזה מאוד קשה לי להעלות 2.5 ק"ג.

אה עכשיו הבנתי 😁 וכן את צודקת גם כאן זה קשה...אבל משום מה בפלטות פחות היה לי את המחסום הזה...מעניין אולי יש כאן גם מרכיב פסיכולוגי חח

אני קניתי משקולות רגל של 1/2 קילו ואני שם על המוט, אם קונים זוג של 750 גרם בנוסף כבר בכלל שאין בעיות

לי יש בעיה בחדר כושר במשקלים היותר גבוהים שמקשים עליי מאוד לעשות את התרגיל לבד ואני צריך איתי ספוטר.

למשל: יש לנו משקולות של 25kg כשהמשקולות הבאות אחריהם הן 30kg ואין משקל בין לבין. כשעושים תרגיל כמו לחיצת כתפיים למשל משקל כזה הוא מאוד מאוד משמעותי.

מה שאני עשיתי כדי להתגבר על זה עברתי מלעשות 8 חזרות עם משקולות של 25kg עשיתי עם משקולות של 30kg ל-6 חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית