הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה איך הבטן?

כאן הטעות שלך, @מיכל פבזנר , ההבדל בינך לבין "רוב הבנות שאני מכירה..." הוא שלך יש אחוז שומן יותר נמוך.

היא לא טועה, יש לה אחלה מסת שריר בשביל בחורה שלא מתחרה, האחוז שומן שלה נמוך בטירוף בגלל זה היא נראת ככה. בכל מקרה נראה מרשים אבל לא יפה לבחורה.

שלום מיכל, רואים שאת בחורה רצינית שמשקיעה בתוזנה ובחדר כושר, את בהחלט צודקת והמסת שריר שלך מעל הנורמה וזה בלי ספק.
לדעתי את מרשימה פיזית.
מחילה אם את נפגעת מההמלצה שלי אבל הייתי במקומך משתזף מה שיתרום למראה "בריא" יותר.
תמשיכי בעבודה הקשה.

• פותח/ת השרשור
תודה רמי

שלום מיכל, רואים שאת בחורה רצינית שמשקיעה בתוזנה ובחדר כושר, את בהחלט צודקת והמסת שריר שלך מעל הנורמה וזה בלי ספק.
לדעתי את מרשימה פיזית.
מחילה אם את נפגעת מההמלצה שלי אבל הייתי במקומך משתזף מה שיתרום למראה "בריא" יותר.
תמשיכי בעבודה הקשה.

סתם מעניין אותי, מה משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס (בהנחה שאת עושה...)?

כאן הטעות שלך, @מיכל פבזנר , ההבדל בינך לבין "רוב הבנות שאני מכירה..." הוא שלך יש אחוז שומן יותר נמוך.
חלאס לכתוב סתם,מדברים כמו ילדים קטנים
תראו לי בחורה רגילה שתתחטב ותוציא הפרדות כאלו מרשימות ברגליים ואיכות בגוף .
נראת מעולה כמפתחת גוף חובבנית,עוד דגש למקומות ובאמת סחטיין.
תעשי מה שאת אוהבת ואל תתייחסי. הא׳ש לא שגרתי לבחורה בגלל זה נראה לכולם משונה.
כל הכבוד

רוב הנשים שמתאמנות פשוט עושות קצת אורובי + סקוואטים ורגליים .... לפי התמונות ששמת כאן אני רואה שאת הלכת אם הקטע הזה יותר רחוק קצת מי סתם לחטב רגליים ותחת .
כמובן שישי לך יותר מסת שריר מי כלל הנשים שמתאמנות והאחוז שומן שלך נמוך ... לגבי האנשים שהגיבו פה על המראה - תעשי מה שאת רוצה .
אבל כמובן אם את מעוניינת למשוך גברים וכדומה באמת כדי שתחשבי קצת יותר לכיוון הפיטנס ולא בודיבילנג נשים .. זה מה שאני חושב וכנראה כל האנשים

רוב הנשים שמתאמנות פשוט עושות קצת אורובי + סקוואטים ורגליים .... לפי התמונות ששמת כאן אני רואה שאת הלכת אם הקטע הזה יותר רחוק קצת מי סתם לחטב רגליים ותחת .
כמובן שישי לך יותר מסת שריר מי כלל הנשים שמתאמנות והאחוז שומן שלך נמוך ... לגבי האנשים שהגיבו פה על המראה - תעשי מה שאת רוצה .
אבל כמובן אם את מעוניינת למשוך גברים וכדומה באמת כדי שתחשבי קצת יותר לכיוון הפיטנס ולא בודיבילנג נשים .. זה מה שאני חושב וכנראה כל האנשים
אם זה מה שאתה חושב אז אחלה מיותרת התוספת ''כנראה כל האנשים'' אני מאמינה שלא כל האנשים חושבים כמוך וחוץ מזה מה העניין עם החינוך מחדש הזה אם היא מעוניינת למשוך גברים אז אני מניחה שהיא תמשוך אוכלוסיה מסויימת ודווקא את זו שהיא מתעניינת בה לא?(בערבון מוגבל כמובן היות ואני לא מתמצא בנושא) בכל אופן כל הכבוד על האש הנמוך זה מרשים בהחלט בהצלחה בהמשך

אם זה מה שאתה חושב אז אחלה מיותרת התוספת ''כנראה כל האנשים'' אני מאמינה שלא כל האנשים חושבים כמוך וחוץ מזה מה העניין עם החינוך מחדש הזה אם היא מעוניינת למשוך גברים אז אני מניחה שהיא תמשוך אוכלוסיה מסויימת ודווקא את זו שהיא מתעניינת בה לא?(בערבון מוגבל כמובן היות ואני לא מתמצא בנושא) בכל אופן כל הכבוד על האש הנמוך זה מרשים בהחלט בהצלחה בהמשך

הכוונה שלי הייתה נגיד שאם גבר בודיבילדר גדול ברמה הגבוהה - רוב הנשים לא ימשכו לזה .. הם יגידו שהוא ענק מידי יותר מידי שרירים .
אותו דבר אצל נשים - גברים לא ימשכו ליותר מידי שרירים .. ואני חושב שזאת הייתה הכוונה לאלה שדיברו על המראה .
אבל סך הכל החיטוב שלה טוב ומסת שריר סבבה ... ובהצלחה .

אחוז שומן מרשים. לטעמי האישי הרחקת לכת, גובל קצת באנורקסיה. כוונתי שאני חושב שעלייך להוסיף בדחיפות קצת בשר ושומן ותראי נפלא.
כמו כן, גם אני מתחבר לחלק מהמגיבים שהגיבו בפוסט ואומר שגם לי קשה להתחבר למראה הנ"ל. כל אחד והעדפותיו.
ועוד הערה קטנה שאני יצייץ, יש חטובה ויש רזה מידי. אלו שני דברים שונית בתכלית (לראייה, תכתבו בגוגל fitness girl) ותמצאו את ההבדלים.

בהצלחה בהמשך 😃

• פותח/ת השרשור
תקשיבו, אני אמנם מתאמנת המון אבל גם אוכלת המון. זה התפריט שלי. יש המלצות?

7:30
40 גרם ברנפלקס
גביע יוגורט ביו לבן 150 מ"ל 3%

8:30-11:00 אימון (50 דקות אירובי+שעה ורבע כח)

11:00
בקבוק שוקו יטבתה 250 מ"ל
תפוח
אבקת קראטין עם כפית סוכר ענבים

14:00
200 גרם חזה עוף/הודו+כפית שמן זית
100 גרם שעועית לבנה+100 גרם תפו"א
סלט ירקות+כף טחינה גולמית
כוס גדולה מיץ תפוזים סחוט טבעי

17:00
60 גרם שיבולת שועל מלאה
גביע יוגורט במתיקות מעודנת 150 מ"ל 1.5%

20:00
2 פרוסות לחם (לא קל) מחיטה מלאה
150 גרם קוטג 5%
ביצה קשה
סלט ירקות+כף שמן זית

23:00
60 גרם גרנולה
גביע מעדן גבינת סקי 3%
תפוז/תפוח/אגס

סהכ יוצא כ330 גרם פחמימות, 140 גרם חלבון ו-80 גרם שומן ובערך 2550-2600 קלוריות. פעם שמעתם על בחורה במימדים שלי שאוכלת ככה?

40 גרם ברנפלקס

בקבוק שוקו יטבתה 250 מ"ל
תפוח

60 גרם שיבולת שועל מלאה

150 גרם קוטג 5%
ביצה קשה
סלט ירקות+כף שמן זית

60 גרם גרנולה
גביע מעדן גבינת סקי 3%
תפוז/תפוח/אגס

סהכ יוצא כ330 גרם פחמימות, 140 גרם חלבון ו-80 גרם שומן ובערך 2550-2600 קלוריות. פעם שמעתם על בחורה במימדים שלי שאוכלת ככה?

תשימי לב שכמות לא קטנה מה330 גרם פחמימות שבתפריט לאו דווקא מגיעות מפחמימה מלאה.
יש שם לא מעט סוכר (שוקו ומיץ תפוזים) שהייתי ממליץ לך להמיר/ להוסיף עליהם פחמימה מלאה.

40 גרם ברנפלקס

בקבוק שוקו יטבתה 250 מ"ל
תפוח

60 גרם שיבולת שועל מלאה

150 גרם קוטג 5%
ביצה קשה
סלט ירקות+כף שמן זית

60 גרם גרנולה
גביע מעדן גבינת סקי 3%
תפוז/תפוח/אגס

יש גברים שלא אוכלים ככה חח כול הכבוד על ההשקעה ,השוקו טיפה הורס לדעתי

• פותח/ת השרשור
דווקא שוקו מיד לאחר אימון ( כמובן שוקו נטו על חלב) זה מעולה. חלבון קזאין וגם פחמימות פשוטות זמינות ... והרבה ;) דוקא יחסית הרבה פחמימות מורכבות: ברנפלקס, שעועית לבנה, שיהולת שועל מלאה, לחם מלא, גרנולה ( משיבולת שועל מלאה)... ברור שחלק מהפחמימות פשוטות יותר אבל דוקא אחוז די גבוה מלאות

אם את לוקחת סוכר ענבים כדי להשלים ערכים כלשהם, אין בעיה עם זה, אבל אם הסיבה היא כי שמעת שזה עוזר לספיגת קריאטין או כל שטות אחרת, הפסיקי עם זה. לא חובה לקחת קריאטין עם פחמימה פשוטה, וזו שמועה בקרב מתאמנים שזה עוזר. אם את מעדיפה להאמין לדעה (אפילו תאוריה לא אקרא לזה) הזו, לפחות תאכלי פרי, שיש בו ערכים טובים בנוסף לסוכר.
שוקו זו בחירה מעט תמוהה. כבר כתבו לך על זה, אבל מהפירוט שלך, נשמע שאת מבינה את זה ומקבלת עלייך את החסרונות שלו, משום שהיתרונות שלו שווים את זה בשבילך.
במקום מיץ תפוזים עדיף לאכול תפוז או שניים. בפרי עצמו יש ערכים שנזרקים ברגע שסוחטים אותו.
אם הטחינה הגולמית שלך לא עשויה מגרגירי שומשום מלא, תופתעי לקרוא על האריזה את הערכים המופלאים. ממליץ לך לעבור לשומשום מלא.
לגבי הגרנולה, רוב מוצרי הגרנולה מכילים שיבולת שועל וסוכר, בעיקר. עדיף לאכול פשוט שיבולת שועל במקום הגרנולה בערב, את לא חושבת?
אכן כמויות גדולות מאוד לבחורה בגודל שלך, אבל עם כל הפעילות שאת מתארת, נראה שעודף הקלוריות לא משחק תפקיד. את עדיין את רוב הקלוריות שאת מכניסה.
להוסיף עוד כמה מאות קלוריות יכולה להיות החלטה נבונה, בהתחשב בכך שאת לא עולה במשקל, דבר שכמו שהבנת, נחוץ בשבילך.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
1. אוכלת אחרי האימון גם פרי.
2. השוקו אכן עושה לי טוב
3. הטחינה הגולמית משומשום מלא.
4. אוכלת גם שיבולת שועל מלאה (בארוחת ביניים אחרהצ)ורוצה קצת לגוון...
5. אין לי בעיה עם סוכר ולכן לא מפריע לי שבשוקו יש סוכר, במיץ הסחוט כנל וכו. פשוט קשה לי לפעמים לאכול עוד אוכל ממשי ומעדיפה לדחוף קלוריות בשתיה. ככה פחות מכביד עלי. יש המלצה לשתיה "איכותית"?

אם את לוקחת סוכר ענבים כדי להשלים ערכים כלשהם, אין בעיה עם זה, אבל אם הסיבה היא כי שמעת שזה עוזר לספיגת קריאטין או כל שטות אחרת, הפסיקי עם זה. לא חובה לקחת קריאטין עם פחמימה פשוטה, וזו שמועה בקרב מתאמנים שזה עוזר. אם את מעדיפה להאמין לדעה (אפילו תאוריה לא אקרא לזה) הזו, לפחות תאכלי פרי, שיש בו ערכים טובים בנוסף לסוכר.
שוקו זו בחירה מעט תמוהה. כבר כתבו לך על זה, אבל מהפירוט שלך, נשמע שאת מבינה את זה ומקבלת עלייך את החסרונות שלו, משום שהיתרונות שלו שווים את זה בשבילך.
במקום מיץ תפוזים עדיף לאכול תפוז או שניים. בפרי עצמו יש ערכים שנזרקים ברגע שסוחטים אותו.
אם הטחינה הגולמית שלך לא עשויה מגרגירי שומשום מלא, תופתעי לקרוא על האריזה את הערכים המופלאים. ממליץ לך לעבור לשומשום מלא.
לגבי הגרנולה, רוב מוצרי הגרנולה מכילים שיבולת שועל וסוכר, בעיקר. עדיף לאכול פשוט שיבולת שועל במקום הגרנולה בערב, את לא חושבת?
אכן כמויות גדולות מאוד לבחורה בגודל שלך, אבל עם כל הפעילות שאת מתארת, נראה שעודף הקלוריות לא משחק תפקיד. את עדיין את רוב הקלוריות שאת מכניסה.
להוסיף עוד כמה מאות קלוריות יכולה להיות החלטה נבונה, בהתחשב בכך שאת לא עולה במשקל, דבר שכמו שהבנת, נחוץ בשבילך.
בהצלחה.
דרך אגב לרוב הטחינה הגולמית היא טחינה אתיופית (גם כן משומשום מלא כמובן) מכיר?

יש שם לא מעט סוכר (שוקו ומיץ תפוזים) שהייתי ממליץ לך להמיר/ להוסיף עליהם פחמימה מלאה.
פרסמתי לא מעט מחקרים שמראים ששוקו הראה סינטוז חלבון גבוה יותר מאשר פורמולות לאחר אימון/אבקת חלבון מי גבינה ועוד. מה גם סוכר בתפריט לאנשים שמתאמנים זה לא רע ולא שונה בגדול מזה שתאכל פירכיות אורז.

לגבי מיכל, את אומרת שאת מתקשה להעלות במסת השריר, אך את עושה את כל הדברים שימנעו ממך להעלות במסת השריר. אני מדבר בראש ובראושנה בנפח האירובי שאת עושה בשבוע. את עושה פשוט יותר מידי אירובי ולכן מתקשה להעלות במסת השריר. הכמות הגבוהה של האירובי שאת עושה מאפשרת לך לאכול כמות קלורית שכזו ולא שום דבר אחר. ברגע שתורידי את נפח האירובי ותמשיכי לאכול תפריט כמו שאת אוכלת כרגע, את תשמיני ואולי אפילו לא מעט. אני כבר המלצתי במקום אחר מה לעשות, אבל מסיבות כאלו ואחרות נראה שזה קשה לביצוע.
להוריד 50% מהאירובי ולהוריד קלוריות ולהתחיל להרים כבד - זו כל התורה כדי להעלות במסת השריר בשבילך.

• פותח/ת השרשור
משה, סינטוז חלבון זה טוב? (לגבי השוקו)
לגבי האירובי אכן מתקשה להוריד, לגבי הקלוריות למה בכלל להוריד (ללא קשר לאירובי-גם אם הייתי מצמצמת אירובי) אם אני רוצה עוד מסה ולגבי להרים כבד- מרימה את המשקלים המקסימליים שמסוגלת להרים- תאמין לי, אני מתאמצת מאוד בקטע של המשקולות... כמובן משקלי העבודה שלי תואמים את המימדים שלי...

משה, סינטוז חלבון זה טוב? (לגבי השוקו)
לגבי האירובי אכן מתקשה להוריד, לגבי הקלוריות למה בכלל להוריד (ללא קשר לאירובי-גם אם הייתי מצמצמת אירובי) אם אני רוצה עוד מסה ולגבי להרים כבד- מרימה את המשקלים המקסימליים שמסוגלת להרים- תאמין לי, אני מתאמצת מאוד בקטע של המשקולות... כמובן משקלי העבודה שלי תואמים את המימדים שלי...

מעניין אותי לשמוע על משקלי העבודה שלך אם לא אכפת לך.
ראיתי רגליים חזקות ומעניין אותי לדעת.

ולגבי האירובי- למה מתקשה להוריד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית