מיכל, את זקוקה לפסיכולוג יותר מכל דבר אחר כרגע.אנדריי תודה, אז ככה. אתן קצת רקע- לפני שנה הייתי מועמדת להתחרות במיס פיטנס. התאמנתי ואכלתי המון. שקלתי בערך 50 ק"ג והייתי מחוטבת ושרירית מאוד. כחודש לפני התחות, הגוף שלי קרס מעומס יתר, ונאלצתי לעשות הפסקה מאימונים של 4 חודשים. כתוצאה מכך נכנסתי למצב די דיכאוני וכמעט הפסקתי לאכול. ירדתי המון במשקל ובמסת שריר ואיבדתי כמעט את כל מה שהשגתי מבחינה גופנית במהלך שנים רבות של אימונים. כך הגעתי למשקל הנוכחי הנמוך מאוד של 40 ק"ג (עכשיו). אני מכורה לספורט ומנסה לבנות את הגוף מחדש. גם בפעם הקודמת הצלחתי לבנות גוף מדהים יחד עם פעילות יומיומית, ואפילו פעילות הרבה יותר מוגברת מזו שעושה כרגע. הורדתי כרגע את הפעילות לשעתיים ביום וזה המקסימום שמסוגלת להורד מבחינה נפשית.בעבר הייתי מתאמנת אפילו 5 שעות ביום בתקופות מסוימות ועדיין הגוף ממש נבנה טוב, אבל זה באמת היה ממש מוגזם ולכן קרסתי. לכן מסתפקת בשעתיים ליום. יחסית אליי זה לא הרבה.
כמו שכבר אמרתי, אוכלת תפריט עשיר מאוד ולא מבינה איך יתכן שלא כ"כ עולה, כי במשקל נמוך כמו שלי גם שריפת הקלוריות מפעילות וגם הצריכה הקלורית היומית הדרושה לתחזוקה ממש נמוכה יחסית לאדם במשקל "נורמאלי". לפי כל הנוסחאות אני בעודף קלורי משמעותי אז איך יתכן שהמשקל תקוע? צפה בקובץ המצורף 16467 צפה בקובץ המצורף 16468 צפה בקובץ המצורף 16469 צפה בקובץ המצורף 16470 צפה בקובץ המצורף 16471 צפה בקובץ המצורף 16472 זה בערך חודשיים לפני התחרות (לפני שקרסתי) ועם בערך 3 שעות פעילות על בסיס יום יומי. כל יום אירובי וכח.
כשאת אומרת שאת "מכורה ולא יכולה בלי" אירובי.... אין דבר כזה, או שתשלחי עם המצב הנוכחי שלל והתת-משקל.