הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על פחמימה

• פותח/ת השרשור ItayBS
  • פורסם בתאריך

ItayBS

משתמש מתחיל
71
3
נק' מוניטין:
3
71
3
שאלה: אני מנסה להבין כמה פחמימה אני צריך לצרוך ביום ובכל מקום אני רואה משהו אחר שאומרים לי אמרו לי בחיטוב: חלבון כפול ממשקל הגוף =120 חלבון שומנים 0.8 ממשקל הגוף= 48 עכשיו פחמימה אני שורף ביום 2166 קלוריות משקל השומן בגוף כפול 69 =775 באזור הזה 2166-775 יוצא 1391 ככה אני צריך לאכול ביום 120 כפול 4 שזה הקלוריות שאני צריך מחלבון= 480 קלוריות מחלבון 48 שזה השומן שאני צריך לצרוך ביום כפול 9 שזה הקלוריות שיש בגרם שומן יוצא 432 אז 1391 פחות 432 פחות 480 יוצא 479 גרם פחממה זה 4 קלוריות אז 479 /4 יוצא 120 פחממה הגיוני שאני צריך לצרוך כל כך הרבה פחמימה בחיטוב? וסליחה על החפירה

120 פחממה הגיוני שאני צריך לצרוך כל כך הרבה פחמימה בחיטוב? וסליחה על החפירה
120 גרם זה לא הרבה פחמימה בחיטוב. אין מספר קסם של ״כמה פחמימות צריך לצרוך בחיטוב״. פחמימות זה לא מצרך נחוץ בתזונה כלל ואפשר להסתדר גם בלעדיהם (אם כי יהיה קשה, לפחות בהתחלה). אתה יכול להתקיים גם מבלי לצרוך פחמימות בתזונה שלך (אבל אתה כן תצטרך לקבל ויטמינים ומינרלים מירקות, שבהן יש פחמימות, אז אפשר לומר שביימנו זה בלתי אפשרי לחיות על 0 גרם פחמימה אל אם אתה מתסמך על תוספי תזונה).
החישובים שלך נראים בסדר, אתה יכול תמיד לשחק עם השומן והפחמימה (להוריד אחד ולהעלות את השני וההפך. אבל לא הייתי ממליץ לרדת מתחת ל 50 גרם שומן ביום)

Back
למעלה תחתית