עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לא מסכים.נראה בסך הכל בסדר.
כן:מה אתם חושבים ? זה תפריט ראשון שליי
הצעות לשיפור ?
ממש לא מסכים.
כן:
1) למה אתה מתחיל חיטוב (ועוד הראשון בחייך) מדל פחמימה? אין לך שום סיבה לסבול ככה וזה הווידוא הריגה של חיטוב. אז תתחיל מחיטוב רגיל
2) כמות הקלוריות כאן היא של זבוב. תעלה אותה.
3) חישבת BMR, תכפיל פי 1.2 ותקבל את הRMR ממנו תוריד 300 וככה תתחיל
4) תעשה תפריט חדש, לא דל פחמימה ותעלה אותו, ושיהיה מספיק קלוריות
כרגע אין לי אבקת חלבון אני מתכנן לקנות בהמשך החודש .. כנראה אחריי ה 10נראה בסך הכל בסדר.
אני הייתי מחליף את הפסטרמה בגלל שזה עם חומר משמר, תנסה להחליף את זה בחזה עוף או אפילו שייק נוסף.
תזכור לעשות העמסה פעם בשבוע של פחמימות אחי, חשוב מאד!
נראלי שאני באזור ה 15-16 אחוז שומן - המטרה שלי להגיע 10-12כשאתה מוסיף את האבקה, כנראה שגם הגירעון שלך יירד..להתחיל מדל זה בתכלס לסבול. אם אתה מסתדר, אני לא רואה שום סיבה למה לא.. מה האחוז שומן שלך כרגע? לאן אתה שואף?
אתה יכול לשנות את התפריט מדל פחמימה לתפריט רגיל, אבל לעשות דל פחמימה זה לא טעות, אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה לעצמך?(היית פעם בדל פחמימה? זה לא מאד כיף..)
שומן עיקש רואים מתחת ל10% שומן, אמרת שאתה 15-16. מה שאומר שזה שומן ולא בהכרח עיקש.המטרה של החיטוב דל פחמימה היא לשרוף את שכבת השומן העיקש שיש לי בבטן.
למה אתה חושב שצריך להתחיל בחיטוב רגיל ?
זה הגיוני בכלל לעלות במסת שריר בגרעון קלורי שלילי ,?כי ממה שאני יודע זה לא אפשרי..שומן עיקש רואים מתחת ל10% שומן, אמרת שאתה 15-16. מה שאומר שזה שומן ולא בהכרח עיקש.
אתה תרד בכל חיטוב שתעשה, אם זה חיטוב ראשון אתה יכול לרדת בשומן ועוד להצליח קצת לעלות בשריר (אז תן הכול באימוני כוח) תתחיל מחיטוב רגיל ורק כשאתה נתקע (לא יורד יותר מחצי קילו בשבוע) תוריד קלוריות, מהפחמימות בעיקר. כשתגיע לכמות מגוכחת של פחמימות פשוט תעבור לדל פחמימה, אבל זה כבר אמור ליהיות סוף החיטוב
זה יכול לקרות. לא ב100% ואי אפשר להתחייב על כלום בקטע הזה. בגלל שאתה מתחיל, וזה חיטוב ראשון שלך, אם תעשה הכול נכון זה יכול לקרות..זה הגיוני בכלל לעלות במסת שריר בגרעון קלורי שלילי ,?כי ממה שאני יודע זה לא אפשרי..
אם אני יעשה רגיל כמה פחמימה לאכול?זה יכול לקרות. לא ב100% ואי אפשר להתחייב על כלום בקטע הזה. בגלל שאתה מתחיל, וזה חיטוב ראשון שלך, אם תעשה הכול נכון זה יכול לקרות..
אבל זה בטוח לא ייקרה על 1500 קלוריות דל פחמימה
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/אם אני יעשה רגיל כמה פחמימה לאכול?
כן קראתי את המדריך כבר כמה פעמים ה RMR יצא לי 2222 אם אני מחסיר מזה 500 לקלוריות אז זה יוצא לי 1722.
כןתה רוצה להגיד שאני אם יאכל 1722 קלריות ביום אז אני אתחטב יפה
שוב, יכול ליהיות ויכול ליהיות שלא. (גם תלוי כמה תתמיד באימוני הכוח ומה תוכנית האימון שלך וגם כמובן קצת גנטיקה לא תפריע)ויקיים מצב שאפילו יעלה במסת שריר ?
[
כן
שוב, יכול ליהיות ויכול ליהיות שלא. (גם תלוי כמה תתמיד באימוני הכוח ומה תוכנית האימון שלך וגם כמובן קצת גנטיקה לא תפריע)
זה לא טוב בגלל שבחיטוב יש לך פחות אנרגיה ואז הגוף מפרק את השריר בטווחים כאלה (ABC זה תוכנית גרועה לחיטוב כי אתה לא מקבל גירוי והתאוששות שלך לא טובה גם ככה שאתה בחיטוב) תעשה fbw או AB עם טווחי חזרות של 5-8 כמו אלה http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/ (אם אתה לא יודע לבנות תוכנית קח אחת מאלה)אני עושה ABC אני לא עובד כוח , אני עובד יותר על היפרטרופיה בין 8-12 חזרות בסט.
זה בסדר ?