נק' מוניטין:
-5
- 70
- 1
אוקיי אז עכשיו זה סופית הדיאטה שלי נתקעה כמעט לחלוטין :900 גרם לאחר 3 שבועות?למרות שאני קורע את הנשמה שלי בספורט -רצתי 10 קילומטר שבוע לפני השקילה במשך שעה. אני רץ 3-4 פעמים בשבוע,עושה 3 אימוני בטן של 15 דקות (אימון אינטנסיבי מאוד) אני הולך למכון כושר פעמיים בשבוע גם.
אז בתפריט הרגיל שלי כמעט ואין שומן. יש המון פחמימה. ויש כמות סבירה של חלבון.עד עכשיו הלך לי די בסדר עם התפריט הזה: לא עליתי במשקל אילו פעם אחת במשך ה-7 חודשים האלה שאני בדיאטה והורדתי כבר 18 קילו (נשארו עוד 10 קשים מאוד!)
אני בן 17.גובה 1.73 משקל 79
BMR - 2200 ברוטו. נטו 1900.
הקטע הוא שלפני כחודשיים הורדתי 3 קילו תוך שלושה שבועות ואז זהו! נתקעה לי הדיאטה לחלוטין. חודשיים לאחר מכן הצלחתי להוריד רק קילו וחצי!
הקיצר: חייב דחוף תפריט דל פחמימה שלא כולל את המזונות הבאים: דגים,(אין אצלי בביית.יש רק טונה) ,אבוקדו (לא סובל) , טחינה (לא סובל).
שהתפריט יגיע עד 1500 קלוריות גג.
בבקשה תעזרו לי פה אני רוצה לגמור את הדיאטה כבר!
אז בתפריט הרגיל שלי כמעט ואין שומן. יש המון פחמימה. ויש כמות סבירה של חלבון.עד עכשיו הלך לי די בסדר עם התפריט הזה: לא עליתי במשקל אילו פעם אחת במשך ה-7 חודשים האלה שאני בדיאטה והורדתי כבר 18 קילו (נשארו עוד 10 קשים מאוד!)
אני בן 17.גובה 1.73 משקל 79
BMR - 2200 ברוטו. נטו 1900.
הקטע הוא שלפני כחודשיים הורדתי 3 קילו תוך שלושה שבועות ואז זהו! נתקעה לי הדיאטה לחלוטין. חודשיים לאחר מכן הצלחתי להוריד רק קילו וחצי!
הקיצר: חייב דחוף תפריט דל פחמימה שלא כולל את המזונות הבאים: דגים,(אין אצלי בביית.יש רק טונה) ,אבוקדו (לא סובל) , טחינה (לא סובל).
שהתפריט יגיע עד 1500 קלוריות גג.
בבקשה תעזרו לי פה אני רוצה לגמור את הדיאטה כבר!