הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע במשקל

Mikecohen

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
23
37
5
אקטיב
אהלן אנשים אז ככה כבר בערך שלושה שבועות אני שוקל אותו דבר בערך 78-79 ולא מצילח לרדת יותר(אני באחוז שומן יחסית גבוהה
19-20)
ואני שומר על תפריט מסודר ומתאמן שלושה אימוני משקולות בשבוע ושלושה אימוני אירובי.
ואין לי מושג מה לא בסדר...

יש מישהו שהיה במצב דומה ומצא לזה פתרון?

כמה זמן אתה בחיטוב?
כמה קלוריות אתה אוכל בחיטוב?
אתה עושה העמסות?
כמה דק' אירובי?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה בחיטוב?

כמה קלוריות אתה אוכל בחיטוב?
אתה עושה העמסות?
כמה דק' אירובי?
בקרוב חודשיים
אני במאזן שלילי של 500 ז"א שאני אוכל 1700 קלוריות
כן אני עושה העמסות בד"כ פעם ב10 או 14 ימים
20-25 דקות

בקרוב חודשיים
אני במאזן שלילי של 500 ז"א שאני אוכל 1700 קלוריות
כן אני עושה העמסות בד"כ פעם ב10 או 14 ימים
אתה על המאזן הזה קבוע כבר חודשיים?

אם כן אז תתחיל מלהוסיף אירובי, תגיע לאזור ה50-60 דק' אירובי בשבוע. 20-25 זה מעט מאוד.
העמסות מומלץ לעשות כל X זמן קבוע.
אם הוספת האירובי לא תעזור תוריד קלוריות, מהפחמימות.

וככה תמשיך, עד שתגיע למצב שאתה יורד חצי קילו בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אתה על המאזן הזה קבוע כבר חודשיים?

אם כן אז תתחיל מלהוסיף אירובי, תגיע לאזור ה50-60 דק' אירובי בשבוע. 20-25 זה מעט מאוד.
העמסות מומלץ לעשות כל X זמן קבוע.
אם הוספת האירובי לא תעזור תוריד קלוריות, מהפחמימות.

וככה תמשיך, עד שתגיע למצב שאתה יורד חצי קילו בשבוע.
אחלה תודה אני אנסה אתזה 😃

תרשום כמה קלוריות/פחמימות/חלבונים ואתה אוכל בזמנים מסודרים ?(שעתים לפני שאתה הולך לישון) וכמה זמן אתה יושן ? אני לא עשיתי בחיים שלי אירובי רק משקולות ותזונה נכונה וירדתי 17 קילו בחודשיים

• פותח/ת השרשור
תרשום כמה קלוריות/פחמימות/חלבונים ואתה אוכל בזמנים מסודרים ?(שעתים לפני שאתה הולך לישון) וכמה זמן אתה יושן ? אני לא עשיתי בחיים שלי אירובי רק משקולות ותזונה נכונה וירדתי 17 קילו בחודשיים
ואו 17 קילו בחודשיים 😲 אפשר את התפריט והתוכנית אימונים שלך?-
בכול מקרה אין לי שעות מסודרות כ"כ לאוכל אני אוכל אבל בערך בהפרש של שעתיים שלוש בין ארוחה לארוחה ויש לי שש ארוחות ביום אני משתדל לישון 8 שעות.
ואני לא אוכל בערב חוץ מיוגרט ביו לבן מגעיל כזה.

ואו 17 קילו בחודשיים 😲 אפשר את התפריט והתוכנית אימונים שלך?-
בכול מקרה אין לי שעות מסודרות כ"כ לאוכל אני אוכל אבל בערך בהפרש של שעתיים שלוש בין ארוחה לארוחה ויש לי שש ארוחות ביום אני משתדל לישון 8 שעות.
ואני לא אוכל בערב חוץ מיוגרט ביו לבן מגעיל כזה.

תקשיב כפרה , אני גם ירדתי בערך איזה 18 קילו בחודשיים וחצי.

התחלתי ב-פי 2 (קצת יותר) ממשקל הגוף חלבון , שומן בערך 40-50-60 כזה , (עד פי 0.8 ממשקל הגוף) השאר פחמימה (150 ומטה)

עכשיו כנל אותו דבר התחלתי חיטוב מלפני כמה ימים אחרי מסה ארוכה , ושוב התחלתי מ-500 , אני עוד חודשיים לא אהיה בגירעון של 500 , אלא יותר , אולי בהרבה יותר .

אירובי כרגע אני לא עושה , כי אין לי צורך , רק אימוני משקולות כדי לשמור על המסת שריר.
בהמשך אני אשתמש באירובי כדי להגדיל את הגירעון .

אתה במצב שלך אתה כבר חודשים על אותו משקל ,עושה אירובי , אבל לא מקצץ בקלוריות - לפעמים צריך לקצץ עוד .

תגדיל תגירעון שלך -700 ככה אפילו , ותעשה אירובי , ואז תראה מה קורה ( כמובן העמסות וזה...)
אבל לפני שאתה מגדיל תגירעון , תעשה העמסה ואז תחתוך בקלוריות.

• פותח/ת השרשור
תקשיב כפרה , אני גם ירדתי בערך איזה 18 קילו בחודשיים וחצי.

התחלתי ב-פי 2 (קצת יותר) ממשקל הגוף חלבון , שומן בערך 40-50-60 כזה , (עד פי 0.8 ממשקל הגוף) השאר פחמימה (150 ומטה)

עכשיו כנל אותו דבר התחלתי חיטוב מלפני כמה ימים אחרי מסה ארוכה , ושוב התחלתי מ-500 , אני עוד חודשיים לא אהיה בגירעון של 500 , אלא יותר , אולי בהרבה יותר .

אירובי כרגע אני לא עושה , כי אין לי צורך , רק אימוני משקולות כדי לשמור על המסת שריר.
בהמשך אני אשתמש באירובי כדי להגדיל את הגירעון .

אתה במצב שלך אתה כבר חודשים על אותו משקל ,עושה אירובי , אבל לא מקצץ בקלוריות - לפעמים צריך לקצץ עוד .

תגדיל תגירעון שלך -700 ככה אפילו , ותעשה אירובי , ואז תראה מה קורה ( כמובן העמסות וזה...)
אבל לפני שאתה מגדיל תגירעון , תעשה העמסה ואז תחתוך בקלוריות.
אתם עוד תיגרמו לי לירות בעצמי 😲 זה מטורף כאלו השגים
קיצר אני אשתדל להגיד אולי את הגירעון שלי קצת
נ.ב
לקצץ מהקלוריות של הפחמימות והשומן או רק משל הפחמימות?

מהפחמימה ,
מוסיף לחלבון או לשומן או שלניהם.

אוקי ושאלה אחרונה כמה זמן מומלץ בין ארוחה לארוחה

אין מומלץ, שאומרים לך לאכול כל כמה שעות זה חרטאה .

העיקר שתגיע בסופו של יום לערכים שלך ( פחמימה חלבון שומן) זה הכל.

אוקי ושאלה אחרונה כמה זמן מומלץ בין ארוחה לארוחה
מצטער על התגובה המאוחרת ....
תקשיב התפריט תלוי בBMR שלך (BMR = כמה קלוריות אתה שורף ב24 שעות בלי לעשות כלום) איזה אימונים אתה עושה . כמה אימונים בשבוע אתה עושה . ובאחוזים כמו שלך תזונה ואימונים זה דבר חשוב במיוחד התזונה שלך והצלחת לרדת או שלא ?

Back
למעלה תחתית