הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון The Tzadik squats, 17 days out...

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אפילו לאובליקס אין כזה סקוואט, מחכה לראות מה יהיה בתחרות! 😃

זה כי במקום לאכול, הוא החליט גם להצטרף ליום ללא בשר, וגם לרדת בקטגוריית המשקל...

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

תודה רבה!

משקל ענק!

העומק מספיק?

שיא פלביק מול שיא פטלה? אולי רבע סנטימטר, אולי. אל תשכח שמזווית הצילום הזו אתה צריך למתוח קו במקביל לזווית של הפימור, לא סתם לאחור, וגם שהקאווד שלי קצת מאסיביים.

( 😇 אבל זה כי אני בטח מסנטל. לא יכול להיות שמישהו שעושה טווח מעל 5 חזרות רק כשהוא צריך לעלות במדרגות, וחלק לא מבוטל מהזמן עושה רק 1-3, יהיה עם היפרטרופיה. ככה אמרו בוינגייט והם בטוח יודעים מה שהם אומרים!).

אחי רק שאלתי אם זה מספיק ;)

ראית על מה פסלו את אופק עונס וכו...
בכל מקרה אני חושב שגם אם תרד ס"מ בין הפטלה לפלביק עדיין תעלה עם זה.

בהצלחה בתחרות!

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אחי רק שאלתי אם זה מספיק ;)

ראית על מה פסלו את אופק עונס וכו...
בכל מקרה אני חושב שגם אם תרד ס"מ בין הפטלה לפלביק עדיין תעלה עם זה.

בהצלחה בתחרות!

למרות שאתה צודק והסקוואט הזה ממש נמצא על הגבול (אני לא כל כך מרוצה ממנו, אגב: שברתי כאן בבוקס די בקלות שיא ב-5 ק"ג לעומת ה-230 שהספיקו לי בחנוכה ל-260 תחרותי, ואני עוד אמור ללכת יותר מזה שבוע הבא. אני יודע שזה רק שבוע 3 של שלב העצימות, אבל הייתי צריך להיות יותר אגרסיבי ומכווץ בסקוואט האחרון), אבל בנוגע לנקודה שהעלית: אין מנוס מלקבוע שפסלו אותם על חוסר עומק פוליטי... מבחינתי איש הלילה מחזיק בשיא הישראלי לסקוואט עם ראפס, במשקל המפלצתי של 300 ק"ג, וכל הפוליטיקה יכולה לקפוץ.

חסר ממש מעט עומק, אבל משקל מטורף. סחתיין אליהו! מחכה לראות איך תפציץ בתחרות 😃 מוניטין.

תודה!

temp.jpg

לדעתי שובר לגמרי, ואת אושר ואופק פסלו אך ורק בגלל פוליטיקה.

פשששש איזה PR! הצבת לעצמך רף גבוה לתחרות.

ע"פ התכנית אמור להיות עוד סקאווט מעל 262.5 עד לתחרות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית