הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אין אפשרות לאכול בעבודה .. עד כמה זה פוגע ?"

BODYBUILDER

מושעה
616
99
נק' מוניטין:
139
616
99
אני עובד בבר קפה ואין לי אפשרות לאכול ארוחה בערך 7-9 שעות . ואני בחיטוב .
אני תמיד אוכל בבוקר בדרך כלל חביתה וסקופ חלבון .
ואז לא אוכל 7-9 שעות וחוזר הביתה ואוכל את כל הארוחות שלי .
האם זה פוגע בי משמעותית שאני לא מכניס חלבון לגוף זמן כזה ממושך בעבודה ?

סליחה שאני נכנס לפוסט של מישהו אחר אבל יש לי שאלה שקשורה..
אם אני במאסה ויש לי גם את אותה בעיה זה יכול לפגוע?
אני גם בסופו של יום אוכל את כל הארוחות..

תודה

7-9 שעות אין לך הפסקה? ועזוב את הערכים בסוף היום - אתה לא רעב בזמן העבודה?

אין עם זה בעיה קריטית למרות שעדיף להמנע מזה לדעתי. בלי קשר, איזה מקום עבודה לא נותן הפסקה לאכול ב8 שעות? זה לא תקין בעליל

סליחה שאני נכנס לפוסט של מישהו אחר אבל יש לי שאלה שקשורה..
אם אני במאסה ויש לי גם את אותה בעיה זה יכול לפגוע?
אני גם בסופו של יום אוכל את כל הארוחות..
כמו שנאמר, במסה עדיף להמנע מזה אבל אין בעיה אמיתית..ותדרוש הפסקת אוכל, 8 שעות זה מוגזם

• פותח/ת השרשור
אני עובד בבר קפה כל הזמן יש עבודה ... נותנים לך לאכול בתחילת משמרת או בסוף ... הפסקה נותנים פה ושם שאין לחץ יתנו לך לצאת לעשן כמובן [ מי שמעשן ] או סתם לשבת קצת 5-10 דקות ... אבל לא יכינו לך אוכל ... וב09 דקות גג עד שאני יעלה יביא תתיק יפתח תקופסאות אוכל אין כלכך זמן באמת לשבת ולאכול .. וזה גם פדיחה קצת ... אולי אני יוכל להביא איזה סקופ חלבון ולשתות באמצע העבודה אבל לא יותר מיזה .

ועוד שאלה האם משמרות לילה פוגעות בתהליך המאסה?
אני ישן מספיק שעות לאחר העבודה והולך לישון בסביבות 2..

שאלה קצת כללית יותר בנושא שינה שמעניינת אותי - שמעתי פעם שהגוף ישן שונה בלילה מאשר במהלך היום, לדוגמא מחזורי שינה מ-10 בערב עד 7 בבוקר יהיו טובים ובריאים יותר לגוף מאשר מחזורי שינה מנניח 5 בבוקר עד 2 בצהריים. זה נכון?

שאלה קצת כללית יותר בנושא שינה שמעניינת אותי - שמעתי פעם שהגוף ישן שונה בלילה מאשר במהלך היום, לדוגמא מחזורי שינה מ-10 בערב עד 7 בבוקר יהיו טובים ובריאים יותר לגוף מאשר מחזורי שינה מנניח 5 בבוקר עד 2 בצהריים. זה נכון?
מאמין שזה יותר נובע מכך שבלילה השינה היא יותר שקטה , בלי רעשים ולא משהו פיזיולוגי. מה שכן מחזור שינה הוא בערך שעה וחצי ממה שאני מכיר ככה ששנ"צ של פחות משעה וחצי לא כל כך יעיל...
אבל בסופו של דבר הכל שטויות, מה שחשוב זה איך מרגישים בסוף

כן, הכוונה הייתה לשוני פיזיולוגי.
גם אני מכיר את הקטע על המחזור שינה הקצר REM או משהו כזה שזה הזמן היחידי שבו הגוף באמת ישן ו"נטען". למי ששואל את עצמו - "אז למה מומלץ לישון לפחות 6 ואף 7-8 שעות בלילה?" אני אענה שלא ידוע תוך כמה זמן הגוף ייכנס לשינה העמוקה ואין הבטחה שזה יהיה ברגע שנירדם ובד"כ זה באמת קורה לאחר פרק זמן מסויים.

אני עובד בבר קפה כל הזמן יש עבודה ... נותנים לך לאכול בתחילת משמרת או בסוף ... הפסקה נותנים פה ושם שאין לחץ יתנו לך לצאת לעשן כמובן [ מי שמעשן ] או סתם לשבת קצת 5-10 דקות ... אבל לא יכינו לך אוכל ... וב09 דקות גג עד שאני יעלה יביא תתיק יפתח תקופסאות אוכל אין כלכך זמן באמת לשבת ולאכול .. וזה גם פדיחה קצת ... אולי אני יוכל להביא איזה סקופ חלבון ולשתות באמצע העבודה אבל לא יותר מיזה .
מה פאדיחה
אני פותח בבצפר שולחן מסיים תוך 10 דקות וזהו

• פותח/ת השרשור
מה פאדיחה
אני פותח בבצפר שולחן מסיים תוך 10 דקות וזהו

הבעיה העיקרי שאין זמן אחי ... אתה כנראה עוד לא בגיל העבודה אבל כשה תעבוד בעוד כמה שנים בבתי קפה וכולי .. תראה שיש לחץ אטומי והבוס שלך כל הזמן נותן לך עבודות ויש לך גם החכנות לעשות למשמרת הבאה לסדר הכל לנקות .
והפדיחה היא שמציאים לך בסוף משמרת לאכול משהו קלאסה בסבבה ואני פתאום יוציא את החזה עוף המבושל שלי ליד כולם שנראה כמו משהו לא אכיל ויוכאל ליד כולם ... אז כן קצת מפדח אחי .

אני לא מבין אנשים כמוך, באמת, אין לי מושג מה לענות לך על זה. יש לך בעיות הרבה יותר גדולות מאשר הכמויות חלבון שאתה מכניס אם אתה מתבייש לאכול אוכל מסויים ליד אנשים.

זה הבעיה שלך?

אני אוכל בדרך לעבודה טונה / חזה עוף / כל מה שבא לי בטוב.

אתה לא גונב מאף אחד, פאקינג אוכל.

קיצר תפסיק לחפש תירוצים ותתחיל לאכול.

מאמין שזה יותר נובע מכך שבלילה השינה היא יותר שקטה , בלי רעשים ולא משהו פיזיולוגי. מה שכן מחזור שינה הוא בערך שעה וחצי ממה שאני מכיר ככה ששנ"צ של פחות משעה וחצי לא כל כך יעיל...
אבל בסופו של דבר הכל שטויות, מה שחשוב זה איך מרגישים בסוף
זה לא ממש ככה, אני עובד לילה כמה פעמים בשבוע ואצלי למשל זה שינה אחרת, גם בלי שום מקורות רעש וחושך מוחלט. בסופו של דבר זה גם שינה והכל, אבל אני נגיד צריך יותר שינה בים מאשר בלילה כדי להרגיש טוב... בקשר לשנ"צ, אתה יכול לישון מעט, משהו כמו 20-30, שזה מעט זמן וככה לא תספיק להכנס לשינה עמוקה, אם נכנסת לשינה עמוקה אז באמת עדיף לישון מחזור שלם (כמו שאמרת בערך שעה וחצי).. *יותר שינה ביום...
*משהו כמו 20-30 דקות

הבעיה העיקרי שאין זמן אחי ... אתה כנראה עוד לא בגיל העבודה אבל כשה תעבוד בעוד כמה שנים בבתי קפה וכולי .. תראה שיש לחץ אטומי והבוס שלך כל הזמן נותן לך עבודות ויש לך גם החכנות לעשות למשמרת הבאה לסדר הכל לנקות .
והפדיחה היא שמציאים לך בסוף משמרת לאכול משהו קלאסה בסבבה ואני פתאום יוציא את החזה עוף המבושל שלי ליד כולם שנראה כמו משהו לא אכיל ויוכאל ליד כולם ... אז כן קצת מפדח אחי .
אמרת שיש לך הפסקה של עשר דקות
זה מספיק לאכול
ואני פשוט לא מבין מה פאדיחה תאכל וזהו למה אתה חייב למישו משו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית