הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Anabolic Diet – דיאטה דלת פחממות - מאמר חדש!

רשום ימי ראשון-חמישי (אימונים) ואת העמסה מתחילים ביום שישי.
לא עושים איזה אימון לפני העמסה? או שלא מתחילים את העמסה אחרי האימון של יום חמישי?

תודה רבה על המאמר כל הכבוד!

אבל נשאלת השאלה האם תוכנית תזונה כזאת עדיפה על תפריט עליה במסה עם פחממות,מעבר לזה שזה לא נשמע לי בריא במיוחד לחיות שנה (מסה) בסייקלים לא מועזנים של פחממות פעם בשבוע להעמיס, שבוע בלי פחממות נראה לי לבריאות זה לא יוסיף.

עליה במסת שריר וירידה בשומן? כשהמעזן חיובי? נישמע לי מופרך.

"ירידה באחוזי השומן- ע"י צריכת כמויות קטנות של פחמימות הגוף מנצל את השומן כמקור אנרגיה עיקרי ונמנע משימוש בגלוקוז (גופי-קטון) – הגוף מנצל יותר שומן ואוגר פחות. "

לגבי הציטוט הזה,הריי הכול בעצם בתאוריה? ולמה שהגוף לא יפרק שריר לצורך הספקת אנרגיה?

הדיאטה הזאת נראת לי לחולי נפש,לקצץ לכל תקופת המסה את מקור האנרגיה החשוב של הגוף זה פשוט סבל.
שלא לדבר על אובססיה משהו.

משהו אומר לי ש"אנבוליק דיאט" לא המציעו את הגלגל מחדש,פשוט משעמם לאנשים.

נערך לאחרונה:

אבל נשאלת השאלה האם תוכנית תזונה כזאת עדיפה על תפריט עליה במסה עם פחממות,מעבר לזה שזה לא נשמע לי בריא במיוחד לחיות שנה (מסה) בסייקלים לא מועזנים של פחממות פעם בשבוע להעמיס, שבוע בלי פחממות נראה לי לבריאות זה לא יוסיף.

"ירידה באחוזי השומן- ע"י צריכת כמויות קטנות של פחמימות הגוף מנצל את השומן כמקור אנרגיה עיקרי ונמנע משימוש בגלוקוז (גופי-קטון) – הגוף מנצל יותר שומן ואוגר פחות. "

לגבי הציטוט הזה,הריי הכול בעצם בתאוריה? ולמה שהגוף לא יפרק שריר לצורך הספקת אנרגיה?

הדיאטה הזאת נראת לי לחולי נפש,לקצץ לכל תקופת המסה את מקור האנרגיה החשוב של הגוף זה פשוט סבל.

ערכתי את המשפט הזה כדי שזה יהיה ברור יותר.
אפשר לרדת ב% השומן או לשמר אותו, העיקרון הוא כמה מסת שריר אתה בונה ביחס למסת שומן, אם תבנה לדוגמא 10 ק"ג מסת שריר ורק 1 ק"ג של שומן בסופו של דבר יוצא שירדת ב % שומן כי היחס שונה, עניין של מתמטיקה פשוטה.
לדוגמא:

בחור 100 ק"ג על 10% שומן =10 ק"ג שומן
לאחר שעלה 10 ק"ג שריר ורק 1 ק"ג שומן = 110 ק"ג עם 11 ק"ג שומן = עדיין 10% שומן

כמובן שהכל פה בתאוריה ובתאחלס גם אני אישית לא ממש מאמין בעלייה של 10 ק"ג שריר לעומת 1 ק"ג שומן בלבד, אך אני כן חושב שדיאטה מהסוג הזה לאנשים עם נטייה להשמנה ובעיות ברגישות לאינסולין כן תהיה אידיאלית או לפחות תביא אולי לתוצאות טובות יותר או כל סוג אחר של KETO DIET

משה, מה בנוגע למה ששאלתי מקודם בנושא העמסה?

אני אעתיק את זה:

לא עושים איזה אימון לפני העמסה? או שלא מתחילים את העמסה אחרי האימון של יום חמישי?

עדיף לעשות אימון ביום שישי לפני העמסה זה לא מחייב, זה יותר אידיאלי בחיטוב מאשר במסה.

• פותח/ת השרשור
משה, מה בנוגע למה ששאלתי מקודם בנושא העמסה?

אני אעתיק את זה:

העמסה פחמימות נועדה כדי למלא את מאגרי הגליקוגן והתאוששות הגוף, אתה רוצה תתאמן מתי שנוח לך ותעשה אתה את השיקולים שלך בעניין.
המטרה של העמסות זה "להטעין את הגוף" אם אפשר לקרוא לזה ככה.

zuko - אתה צודק במה שרשמתה, לחיות ככה זה לא בידיוק האידיאל, אבל מידי פעם לתת לגוף זעזוע זו בידיוק המטרה של התוכנית הזו (וגם שיפור רגישות לאינסולין) זה יכול להיות לא רע, אבל בטח שלא משהוא קבוע.

נערך לאחרונה:

כן אחי צריך להיות חולה נפש כדי לאאכול כמויות של בשר אדום ושמן וכמויות של גבינות שמנות ולא 1% , חמאת בוטנים ואגוזים בכמויות ושומנים אחרים

כן אחי צריך להיות חולה נפש כדי לאאכול כמויות של בשר אדום ושמן וכמויות של גבינות שמנות ולא 1% , חמאת בוטנים ואגוזים בכמויות ושומנים אחרים

לא נראה לי שאפשר לאכול כמויות של אגוזים וחמאת בוטנים בדיאטה הזאת.. יש לזכור שמספיק 50 גרם חמאת בוטנים וזה כ-10 גרם פחמימה, 100 גרם שקדים זה באיזה ה-19 גרם פחמימות..

יותר דיאטה של גבינות שמנות, בשר שמן וירקות ירוקים הייתי אומר..

אני בדיוק בתהליכי "יציאה" מהדיאטה הזאת:
מההתרשמות שלי זה כיף לתקופה מסויימת ואז נמאס, כמו כל דבר.
לא ראיתי "יותר מדי" שינוי בהרכב הגוף, סה"כ לקראת הסופ"ש (יום רביעי חמישי) אתה קצת יותר יבש בהנחה שהקפדת במהלך כל השבוע על האכילה ואז בסופש אתה מפוצץ בפחמימה מרגיש בשמיים בגלל כל האינסולין ואז שוב בימים הראשונים של השבוע אתה חבית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני בדיוק בתהליכי "יציאה" מהדיאטה הזאת:
מההתרשמות שלי זה כיף לתקופה מסויימת ואז נמאס, כמו כל דבר.
לא ראיתי "יותר מדי" שינוי בהרכב הגוף, סה"כ לקראת הסופ"ש (יום רביעי חמישי) אתה קצת יותר יבש בהנחה שהקפדת במהלך כל השבוע על האכילה ואז בסופש אתה מפוצץ בפחמימה מרגיש בשמיים בגלל כל האינסולין ואז שוב בימים הראשונים של השבוע אתה חבית.
עלייך גם SS לא עובד..

תקשיבו טוב, התזונה הזו מעולה וכיפית, אם אתה יודע לעשות את זה כמו שצריך לא תצטרך "לחטב" באמת לעולם (מישהו אמר אובססיה?) בגלל שמאוד לקבל לשנות את הרכב הגוף בדיאטה הזו. אה כן ופחמימות זה חרא הזכרתי את זה כבר?

תקשיבו טוב, התזונה הזו מעולה וכיפית, אם אתה יודע לעשות את זה כמו שצריך לא תצטרך "לחטב" באמת לעולם (מישהו אמר אובססיה?) בגלל שמאוד לקבל לשנות את הרכב הגוף בדיאטה הזו. אה כן ופחמימות זה חרא הזכרתי את זה כבר?

אתה זיין שכל ...

לא נראה לי שאפשר לאכול כמויות של אגוזים וחמאת בוטנים בדיאטה הזאת.. יש לזכור שמספיק 50 גרם חמאת בוטנים וזה כ-10 גרם פחמימה, 100 גרם שקדים זה באיזה ה-19 גרם פחמימות..

יותר דיאטה של גבינות שמנות, בשר שמן וירקות ירוקים הייתי אומר..
תלוי איזה חמאת בוטנים אם אני לא טועה בטבעית יש פחות פחמימות ( תקן אותי אם אני טועה )
וגם אם זה חמישים גרם זה כמה כפות טובות
שקדים לא אבל באגוזי מלך יש מעט פחמימות

בחמאת בוטנים טבעית יש 20 גרם פחמימות ל100 גרם
באגוזי מלך יש 15 גרם פחמימות ל-100 גרם שאתה מסיים בלי למצמץ בכלל..

בחמאת בוטנים טבעית יש 20 גרם פחמימות ל100 גרם
באגוזי מלך יש 15 גרם פחמימות ל-100 גרם שאתה מסיים בלי למצמץ בכלל..
20 גרם שמתוכן 7 סיבים. זה אומר 13 גרם סוכר זמין.
ב100 גרם אגוזי מלך יש 4 גרם סוכר זמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית