עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה קורה לי לפעמים בסקוואט..
זה יכול ליצור בעיה בברכיים?
שימו לב שכבר דנו בנושא הזה קודם פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3526
הנושא קצת יותר מורכב מבעיות טכניקה, אפילו מהסיבה הפשוטה שאם זו הייתה בעיה טכנית אז היו מנסים לתקן אותה ולא כל כך הרבה משקולנים היו עובדים ככה.
שימו לב שכבר דנו בנושא הזה קודם פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3526
הנושא קצת יותר מורכב מבעיות טכניקה, אפילו מהסיבה הפשוטה שאם זו הייתה בעיה טכנית אז היו מנסים לתקן אותה ולא כל כך הרבה משקולנים היו עובדים ככה.
אחלה לוגיקה. כולם עושים את זה, אז זה כנראה בסדר.
הנושא הוא לא בעיית טכניקה, אלא חולשה במקרבי ירך. אם אתה חושב שלא מנסים לתקן את זה, אתה טועה.
המטרה באימונים היא להיות כמה שיותר חזק לא להרים כמה שיותר משקל. בתחרות תעשה מה שבא לךממתי לך מפריע טכניקה רע? אם הם מרימים ככה יותר משקל זה אמור להיות בסדר, לא?
המטרה באימונים היא להיות כמה שיותר חזק לא להרים כמה שיותר משקל. בתחרות תעשה מה שבא לך
ממתי לך מפריע טכניקה רע? אם הם מרימים ככה יותר משקל זה אמור להיות בסדר, לא?
אחלה לוגיקה. כולם עושים את זה, אז זה כנראה בסדר.
הנושא הוא לא בעיית טכניקה, אלא חולשה במקרבי ירך. אם אתה חושב שלא מנסים לתקן את זה, אתה טועה.
בשום אופן זו לא חולשה במקרבי ירך כי מקרבי ירך פר הגדרה מקרבים את הירכיים אם כבר אז זו חולשה של מרחיקי הירך (ABDUCTION). לא יצא לי להתקל באימון של מרחיקי הירך בשביל למנוע כניסת ברכיים פנימה בזמן סקוואט/קלין/כל דבר אחר שקמים איתו מישיבה.
יש לי שתי השערות האחת היא שהגוף מנסה להביא לזויות יותר טובות בשרירים ובשביל זה מכניס את הברכיים פנימה והשניה היא שאולי בזמן מאמץ מירבי כל שרירי הירך עובדים ובגלל שהמקרבים חזקים בהרבה מהמרחיקים הברכיים נכנסות פנימה.
ולגבי הלוגיקה, כן זאת אחלה לוגיקה אם כולם ברמה האולימפית עושים את זה אז כנראה שזה לא מביא יותר מדי נזק אחרת היינו רואים את זה הרבה פחות.
אולי אני יעשה על זה מחקר בעבודת גמר שלי שנה הבאה ואז יהיו לי מסקנות אמתיות.
The role of the adductors in the squat is a bit more difficult to understand. One sure indication of weak adductors is the inability to keep your knees out during the squat, a symptom that sometimes gets interpreted as weak ab-ductors, the muscles on the outside of the hip. So a good understanding of the anatomy here is important.
Note that all these muscles essentially originate in the groin area and insert on the medial femur area. As such, their function will be to shorten the distance between these two points. When you squat, or simply squat down, notice what happens to the distance between these two points — it increases, as can be easily demonstrated by placing one finger on the origin in the groin area (do this in the private, please) and another finger placed on the inside of the knee (fig. 2-13). As you come back up, the points get closer together, illustrating the fact that these muscles contract during the squat. The adductors can function in the squat only when the knees are out. If the knees are together, as when they point forward and the thighs get parallel to each other, the groin muscles are in a position where they are already shortened without having lifted any of the weight. This forces the quads to do all of the work, while the adductors have contributed nothing to the movement. Since we are trying to strengthen more muscles and lift more weight, it makes sense to use the adductors during the squat.
ממתי לך מפריע טכניקה רע? אם הם מרימים ככה יותר משקל זה אמור להיות בסדר, לא?
מזל שרוב הפאוורליפטרים חושבים אחרת.
תהנה: