נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
בכיכובי כמובן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזרתי לפליאו רגיל, דל פחמימה אבל כבר לא נטול.@MikeRozner
אני רוצה לשאול שאלה שלא קשורה לאשכול:
אני הבנתי שאתה תחת תזונה ללא פחמימות בכלל? אני הייתי בתזונה הזאת כשבוע עד שהתחלתי לעבוד ע"פ CBL.
העייפות הכרונית והחוסר אוויר נעלמו לי, אני מרגיש הרבה יותר אנרגטי בזמן אימון, ומרגיש חזק יותר, ועוד הרבה תופעות חיוביות.
אבל דבר אחד ששמתי לב...מאוד מאוד התקשתי להתאושש מאימון לאימון. לקח כמעט שבוע להתאושש מהאימון בשני עד לאימון בשישי. איך אתה מסתדר עם ההתאוששות ללא פחמימות?
והאם תוכל להמליץ על מאכלים שמכילים כמות נכבדה של שומן\קלוריות, וקצת טיפים\סודות\פטנטים שיש לך לשמור על תזונה עתירה בקלוריות?
מייק, החסרת את הפרט הכי חשוב: אתה לא אנושי, לכן אין לך בעיית התאוששות ואין לך בעיה לעשות PR אחרי לילה ללא שינה....
אין יורש לצ'אק נוריס.מצאנו את היורש לצ'אק נוריס ?
אין יורש לצ'אק נוריס.
כשהוא עושה סקוואט עם 488קילו על הגב, הוא, בעצם דוחף מזיז את כדור הארץ ממסלול ההקפה שלו סביב השמש.
מייק, לעומת זאת, בסה"כ, מזיז מוט עם 220+ קילו....
תןדה. מלבד אנטריקוט ובשר טחון, יש המלצות על עוד בשרים ששוה לקנות?חזרתי לפליאו רגיל, דל פחמימה אבל כבר לא נטול.
כחלק מהתזונה הקבועה שלי יש חביתה עם 4 ביצים, כמה מאוד גרמים של בשר טחון ושתי פרוסות גבינה סקנדינבית מעל, לפעמים גם טחינה.
נוסף על זה יש ארוחה בשרית מפנקת של אנטריקוט / צלעות וכו' ובין לבין נשנושים קלים של מעט אגוזים.
הארוחות מאוד גדולות. עכשיו לתוך זה התווספו מעט פירות ומעט ירקות.
לא הרגשתי בזמן האפס פחמימה קושי להתאושש מהאימונים, ייתכן שעבדת עם יותר מידי נפח ולא מספיק עצימות.
המחיר והטעם משנים לי 😛 אני מאוד אוהב לגוון ולגלות דברים חדשיםכל מה שהיו לו אמא ואבא - תאכל.
שריר זה שריר. ההבדל יהיה בטעם ובמחיר.
תאכל ארנב, תאכל סוס, תאכל יען או קנגורו. מה זה משנה? 🍽️🥹
טי בון, צלעות, נתח קצבים, כמובן בייקון חחהמחיר והטעם משנים לי 😛 אני מאוד אוהב לגוון ולגלות דברים חדשים
רצון של הסביבה הקרובה לחנוק אותי 😃למה עברת מאפס פחמימה לפליאו רגיל בעצם?
חמאה כן, ובעיקרון אפשר גם שמנת בהחלט. פשוט לא רואה סיבה לאכול את זה.אתם אוכלים קצפות\שמנות?
http://www.lbs.co.il/threads/47177/page-3#post-653658רצון של הסביבה הקרובה לחנוק אותי 😃
חמאה כן, ובעיקרון אפשר גם שמנת בהחלט. פשוט לא רואה סיבה לאכול את זה.
So?http://www.lbs.co.il/threads/47177/page-3#post-653658
ארוחה כזאת של שמנת + גבינה צהובה מגיע ל1000 קלוריות בלי למצמץ
אז למה לא לאכול ??
איזה שמנת ?כי פשוט לא בא לו.
אני, למשל, מתחיל כל בוקר עם קפה: 2 מנות אספרסו + שליש כוס שמנת + חתיכת חמאה מכובדת