הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה בפסח

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום
רציתי לדעת במה אתם מחליפים את הפחמימה כמו לחם למשל בפסח ?
לא מצות אלא למשהו באמת משביע,במיוחד לאלו שבדל פחמימה או בחיטוב..
תודה !

• פותח/ת השרשור
איך שמתחיל ליל הסדר תעביר את כל הכרפס ביצים והחסה לידך 😃

יש לי העמסה באותו יום אז זה מסתדר לי :D

מצטרף לשאלה.
חחח הלך החיטוב, אנשים מנוסים יודעים שחיטוב מתחילים אחרי פסח.

התחלתי כבר לפני חודשיים ושלושה שבועות ונשאר עוד טיפה, חח אסור להפסיק גם בפסח,להפך,יש לי חופש אז צריך לעשות מאמץ אחרון:)

במיוחד לאלו שבדל פחמימה
1) בדל פחמימה את לא אמור לאכול לחם ואם אתה אוכל לחם אז תקרא גם את הסעיף הבא
2) יש לך קינואה שכשרה לפסח לפי מה שהבנתי לכולם (בגלל שזה דגן חדש ולא נכלל בכל מיני שקרים למיניהם) כוסמת כשרה לפסח לאוכלי קטניות, וכמובן יש לך אורז שמגיע במיליון צורות בפסח, אתה יכול למצוא המון סוגי פסטות וקורנפלקסים מקמח אורז (חנויות טבע -> אזור ללא גלוטן). יש לך בטטות ותפו"א.
3) אם אתה בחיטוב פשוט וקשה לך עם ההצעות מלמעלה אז פשוט אל תתמקד בפחמימות תאכל יותר חלבון ושומן במקום זה. וככה תוכל להנות מכל העל האשים

מזל שיש בדל פחמימה ימי העמסה - פשוט הזזת י את שלי לערב חג ראשון ולערב חג שני - הכל נפלא 😃
רק להשתדל לכמה שפחות שומן ויהיה בסדר...

מעבר לזה חברים שהחיטוב של אף אחד כאן לא ייהרס מארוחת חג אחת או שתיים.

• פותח/ת השרשור
1) בדל פחמימה את לא אמור לאכול לחם ואם אתה אוכל לחם אז תקרא גם את הסעיף הבא
2) יש לך קינואה שכשרה לפסח לפי מה שהבנתי לכולם (בגלל שזה דגן חדש ולא נכלל בכל מיני שקרים למיניהם) כוסמת כשרה לפסח לאוכלי קטניות, וכמובן יש לך אורז שמגיע במיליון צורות בפסח, אתה יכול למצוא המון סוגי פסטות וקורנפלקסים מקמח אורז (חנויות טבע -> אזור ללא גלוטן). יש לך בטטות ותפו"א.
3) אם אתה בחיטוב פשוט וקשה לך עם ההצעות מלמעלה אז פשוט אל תתמקד בפחמימות תאכל יותר חלבון ושומן במקום זה. וככה תוכל להנות מכל העל האשים

הלחם שאני אוכל הוא ממש דל בפחמימה לכל פרוסה, גם הכנתי אשכול שמראה אותו.. בכל מקרה אני אחליף אותו באורז ,קינואה,בטטה..
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית