- פותח/ת השרשור
זה לא משנה אם את אישה או גבר, התכנית שקיבלת מאיתנו גם הנשים של הפורום עושות והן מאוד מבסוטות ממנה.
הכוונה שלי היתה אחרת, אבל לא חשוב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משנה אם את אישה או גבר, התכנית שקיבלת מאיתנו גם הנשים של הפורום עושות והן מאוד מבסוטות ממנה.
אנחנו לא מתייעצים עם כדורי בדולח או אורי גלר, לכן איננו רואי נסתרות וקוראי מחשבות.הכוונה שלי היתה אחרת, אבל לא חשוב.
אנחנו לא מתייעצים עם כדורי בדולח או אורי גלר, לכן איננו רואי נסתרות וקוראי מחשבות.
מתנצל על הציניות, נטשה.
תתחילי לקרוא על תכנית SS.
הי נטשה,הבנתי את הכוונה שלכם רק רציתי להבין את העניין קצת יותר, אקח לתשומת ליבי ואקרא על התוכנית. והתגובות שלך פשוט קצת לא במקום יש דרך מכובדת להגיד דברים ,לכן לא בכוונה שלי לפרט את המטרות שלי וכו'.
הי נטשה,
השאלה הראשונה שרציתי לשאול אותך היא מה מטרת האימון שלך?
את כותבת שבחרת אימון ABCD ויש לך מגבלה של זמנים בגלל עבודה/שעות פתיחת המכון וכד'.
מה שחשוב להגיד לך זה שניתן להגיע לתוצאות טובות מאוד עם תכנית מסודרת וחסכונית יותר.
אבל שוב הכל תלוי במטרת האימון.
בחיטוב המטרה העיקרית של אימוני הכוח היא שמירה על מסת השריר. במובן הזה @Doron Milner ו @oz25 צודקים ותכנית של FBW מתאימה יותר. אימון של פעם בשבוע לכל קבוצת שריר פעם אינו מספיק כדי לגרות את השריר ולמנוע איבוד מסת שריר.המטרה היא חיטוב הגוף
אני רואה שאתה אוהב את המונח רשימת מכולת... חחחחח זה גם מה שכתבת לי ,רק אצלי זה היה לגבי התפריט...מה זה לאנץ'? ארוחת צהריים?
שם התרגיל הוא לאנג'.
מה זה סטיב?
בקיצור, תכנית לא יעילה, שנראית כמו רשימת מכולת.
נכון, המונח מצאים בשניה המקרים. אצלך זה גם בתפריט וגם באימונים 🙄אני רואה שאתה אוהב את המונח רשימת מכולת... חחחחח זה גם מה שכתבת לי ,רק אצלי זה היה לגבי התפריט...