הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואטים, כמה ?

• פותח/ת השרשור natasha
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה לא משנה אם את אישה או גבר, התכנית שקיבלת מאיתנו גם הנשים של הפורום עושות והן מאוד מבסוטות ממנה.

הכוונה שלי היתה אחרת, אבל לא חשוב.

• פותח/ת השרשור
אנחנו לא מתייעצים עם כדורי בדולח או אורי גלר, לכן איננו רואי נסתרות וקוראי מחשבות.

הבנתי את הכוונה שלכם רק רציתי להבין את העניין קצת יותר, אקח לתשומת ליבי ואקרא על התוכנית. והתגובות שלך פשוט קצת לא במקום יש דרך מכובדת להגיד דברים ,לכן לא בכוונה שלי לפרט את המטרות שלי וכו'.

מתנצל על הציניות, נטשה.
תתחילי לקרוא על תכנית SS.

הבנתי את הכוונה שלכם רק רציתי להבין את העניין קצת יותר, אקח לתשומת ליבי ואקרא על התוכנית. והתגובות שלך פשוט קצת לא במקום יש דרך מכובדת להגיד דברים ,לכן לא בכוונה שלי לפרט את המטרות שלי וכו'.
הי נטשה,
השאלה הראשונה שרציתי לשאול אותך היא מה מטרת האימון שלך?

את כותבת שבחרת אימון ABCD ויש לך מגבלה של זמנים בגלל עבודה/שעות פתיחת המכון וכד'.
מה שחשוב להגיד לך זה שניתן להגיע לתוצאות טובות מאוד עם תכנית מסודרת וחסכונית יותר.
אבל שוב הכל תלוי במטרת האימון.

• פותח/ת השרשור
הי נטשה,
השאלה הראשונה שרציתי לשאול אותך היא מה מטרת האימון שלך?

את כותבת שבחרת אימון ABCD ויש לך מגבלה של זמנים בגלל עבודה/שעות פתיחת המכון וכד'.
מה שחשוב להגיד לך זה שניתן להגיע לתוצאות טובות מאוד עם תכנית מסודרת וחסכונית יותר.
אבל שוב הכל תלוי במטרת האימון.

היי, המטרה היא חיטוב הגוף . הבעיה גם שכל התוכניות האחרות הן די קבועות בימים ולי אין אפשרות להיות מסודרת בזה בגלל שזה תמיד משתנה אצלי הימים שאני יכולה ללכת למכון (למשל השבוע זה יצא , שני שלישי חמישי ושבת, ושבוע הבא נגיד יוצא לי הימים שאני יכולה ללכת זה:יום שלישי רביעי חמישי ושישי שזה לפי מה שאני יודעת לא טוב ככה ברצף. אז נגיד אני אוותר על יום אחד)

המטרה היא חיטוב הגוף
בחיטוב המטרה העיקרית של אימוני הכוח היא שמירה על מסת השריר. במובן הזה @Doron Milner ו @oz25 צודקים ותכנית של FBW מתאימה יותר. אימון של פעם בשבוע לכל קבוצת שריר פעם אינו מספיק כדי לגרות את השריר ולמנוע איבוד מסת שריר.

לגבי השיקול של ימי האימון אין שום בעיה שהם לא יהיו קבועים ובלבד שיהיה יום מנוחה ביניהם. את צריכה 3 אימוני כח בשבוע ובנוסף אימונים אירובים לפי הצורך כדי לשפר את המאזן הקלורי.

מה זה לאנץ'? ארוחת צהריים?
שם התרגיל הוא לאנג'.

מה זה סטיב?

בקיצור, תכנית לא יעילה, שנראית כמו רשימת מכולת.
אני רואה שאתה אוהב את המונח רשימת מכולת... חחחחח זה גם מה שכתבת לי ,רק אצלי זה היה לגבי התפריט...

אני רואה שאתה אוהב את המונח רשימת מכולת... חחחחח זה גם מה שכתבת לי ,רק אצלי זה היה לגבי התפריט...
נכון, המונח מצאים בשניה המקרים. אצלך זה גם בתפריט וגם באימונים 🙄

חבל שאתה כזה מתנשא. אם היית פחות מתנשא היה לי יותר קל לקבל את התשובות שלך ולהתייחס אליהם יותר ברצינות 👎🚔

זו לא אחת התוכניות הגרועות שראיתי (and god knows שראיתי כמה גרועות מאוד), היא כן טעונת שיפור.
נטשה, למרות הכשל בתקשורת בינך לבין כמה אחרים פה, בגדול הם צודקים והתוכנית עמוסה מידי וכוללת דברים לא נחוצים במיוחד.
אם זה מזיק לך? כנראה שלא. אם זה אידיאלי? סביר להניח שגם לא.
יש שם המון ווליום והתדירות גירוי נמוכה ומהסיבה הזאת ABC זו בחירה מאוד לא מוצלחת ל99% מהמתאמנים.
אני חושב שFBW או אפילו AB (אם תצליחי באמת להגיע ארבע פעמים בתשבוע) יתאימו יותר ותפיקי מהן תוצאה טובה יותר.

בהצלחה,
מייק.

fucking in love 😍
לגבי האשכול... FBW יושבת מעולה על תקופת החיטוב מכמה סיבות
אימון של 3 פעמים בשבוע על אותן קבוצות שרירים בגוף, מה שמאותת לגוף "היי, השרירים נמצאים בשימוש
חל איסור מוחלט לגעת באותם שרירים למטרת אנרגיה!".
התוכנית עצמה אמורה להיות מורכבת בעיקר מתרגלי בסיס ואולי 2-3 תרגילי עזר. מה שיגרום לך להתאוששות
טובה בחיטוב מאימון לאימון.
אינה צריכה להיות ארוכה מעבר לשעת אימון משקולות..
מקווה שהתשובה סיפקה אותך.

Back
למעלה תחתית