הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בלעדי לפורום LBS-הכירו את ריי וויליאמס

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
ריי וויליאמס- האיש עם הסקוואט ללא רצועות הגבוה בעולם

סיפור רקע- בכל פעם שאייל היה מעלה ראיון חדש הייתי שואל אותו: מה עם איזה ראיון עם דן גרין ?
עד שלבסוף לקחתי יוזמה ופניתי אליו בבקשה לראיון, הוא לא ענה אז החלטתי לשלוח את אותה השאלה להרבה ליפטרים אחרים, אד קואן מסנן, מרק בל מסנן, אריק ספוטו מסנן, ברנדון לילי לא ראה, דן גרין לא ראה, פיט רוביש לא ראה וג'ורג' ליימן עסוק אבל ריי וויליאמס, סקוט מנדלסון ובליין סאמנר הסכימו להתראיין.

להלן הראיון:
אני : שלום ריי אני אליק ואני האדמין של הדף POWERLIFTING MOTIVATION
ריי: שלום מר. אליק
אני: ספר לנו קצת על עצמך
ריי: קוראים לי ריי וויליאמס אני בן 27 מדמפוליס אבל אני חי במיסיסיפי, אני נשוי ויש לי 3 ילדים מקסימים.
אני:כמה זמן אתה מתאמן בפווארליפטינג ?
ריי:באוקטובר ימלאו לי 3 שנים
אני: אם אני לא טועה, עשית HB במשך המון זמן ,למה?
ריי: עברתי לLB מיד אחרי התחרות הראשונה שלי
אני: הרבה פעמים קורה לך שאתה לא מחכה לפקודת הראק, למה זה קורה ?
סירון לדוגמה
ריי: אני עולה מהבור מהר מדי וזה גורם לי לאבד שיווי משקל ולצעוד קדימה.
אני:מה ההרמות הכי גדולות שלך אי פעם ? במכון ובתחרות.
ריי:סקוואט 903 פאונד שנחשב,529 בנצ' ו750 דדליפט. במכון:940 סקוואט,510 בנצ',800 דדליפט.
אני: משקלים מרשימים מאוד, האם התאמנת בעבר בספורט כח כלשהו לפני שעברת לפווארליפטינג ?
ריי: התאמנתי בפוטבול מאז 2008 ופשוט המשכתי להרים משקולות.
אני: אתה מתאמן ברוטינה כלשהי, תוכנית או שיטה מסוימת או שפשוט עושה מה שאתה מרגיש ?
ריי: אני עושה מה שאני מרגיש, לא אוהב שיטות או תוכנות, זה משעמם אותי אבל אני לא פוסל שום שיטה ששום מתחרה משתמש בה.
אני: כל ההרמות שלך נראות קלות להפליא, במהירות מטורפת וטכניקה טובה, האם הן גם מרגישות ככה ?
ריי:את האמת, אני לא יכול לומר, כל מה שאני יודע זה כשאני מוציא את המשקל אני חושב רק על להצליח ולתקוף את המוט.
אני: אתה ליפטר מאוד אקספלוסיבי, אתה מתאמן על זה או שזה אצלך בטבעיות ?
ריי:אני חושב שזה פשוט מי שאני כי כשניסיתי להרים באיטיות ובזהירות זה היה קשה מאוד לבחור מרושל כמוני.
אני: אתה עושה תרגילי עזר להרמות שלך ?
ריי:אני מבודד כל שריר כדי לשפר את השליטה בגוף ואני עושה המון מתיחות.
אני: אתה מאמין באוף סיזון ובאון-סיזון ? חיטוב ומסה ?
ריי:לא, אני רק שומר על איך שאני 365 פאונד ומנסה להפוך שומן לשריר(כמעט כמוני)
אני : מה אתה אוכל במשך היום ? אתה סופר קלוריות ? באיזה תוספים אתה משתמש ?
ריי : אני לא סופר קלוריות, אני אוכל המון עוף,בקר, שותה המון חלב (ריפטו קיבל אורגזמה). אני לוקח חלבונים,אנימל פאק גלוטומין וחומצות אמינו.
אני:מי הספורטאי שהכי השפיע עלייך ?
ריי: גדלתי בצפייה בערוץ 1, שם ראיתי המון תחרויות של סטרונגמנים וביל קזמייר הכי השפיע עליי בגלל שהוא ואני מאותו מקום.
אני: אתה מתכוון להתחרות עם רצועות ברכיים ?
ריי: לא אדוני.
אני:קצת לפני שנסיים,יש לך עצות לליפטרים חדשים ? אני הולך להתחרות בפעם הראשונה בעוד שבוע, יש לך איזה טיפ בשבילי ?
ריי:תמצא מה עובד בשבילך, אם אתה אוהב תוכניות תעשה תוכניות, אם לא אז פשוט תתאמן. בנוגע לתחרות אל תילחץ, תישאר רגוע ותזכור שכשאתה על הבמה זה רק אתה והמוט, תשאב את האנרגיה מהקהל.
אני: תודה רבה ריי, אתה בן אדם מרתק ושמחתי לדבר איתך, למדתי ממך המון ואני מקווה שנדבר שוב אולי יום אחד אפילו נתחרה באותה תחרות. אנחנו תמיד נשמח לראות אותך פה בישראל ולהרים עם אגדה כמוך !

תהנו !
בהמשך בסדרה, בליין סאמנר וסקוט מנדלסון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית