ייעוץ שיבולת שועל

אורן_1998

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
4
42
1
אני רוצה לקנות שיבולת שועל ואני לא יודע איפה קונים ואיזה חברה לקנות
יש מצב אתם עוזרים לי??

אם לפי הכינוי שלך אתה שנתון 1998 כדי שתשאל את אמא שלך או מי שמבשל אצלך בבית שלא תעשה ניסויים באוכל.
כעיקרון טיפה שמן תבלינים על החזה עוף וזהו.
אני אוהב סויה , תבלין לגריל עוף ופלפל.
שיבולת שועל חלב וקינמון או מים סוכר וקינמון

אם לפי הכינוי שלך אתה שנתון 1998 כדי שתשאל את אמא שלך או מי שמבשל אצלך בבית שלא תעשה ניסויים באוכל.
כעיקרון טיפה שמן תבלינים על החזה עוף וזהו.
אני אוהב סויה , תבלין לגריל עוף ופלפל.
שיבולת שועל חלב וקינמון או מים סוכר וקינמון
הוא בן 16.. לא 10..
בכ"מ, קצת פפריקה, מלח יעשו תעבודה.. אבל אתה מוזמן להכנס לפורום מתכונים פה, יש שם דברים ברמה.

תחתוך את החזה עוף לחתיכות קטנות, שים בקערית ושים לך תבלינים שאתה אוהב כמו גריל עוף, פלפל שחור, מלח, ואז שים קצת שמן זית במחבט וחכה שיתחמם קצת ותוסיף את החזה עוף עם התבלינים ותכסה עם מכסה לאיזה 2-3 דקות ואז תערבב ותכסה שוב עם המכסה לעוד איזה 3 דקות וזהו-מוכן. בקושי 10 דקות הכנה כולל הכל ויוצא ממש טעים.
לגבי השיבולת שועל, אני ניסיתי לבשל ויצא ממש דוחה לדעתי. פשוט קח בערך כוס חד פעמית של שיבולת שועל (יש בכל סופר זה לא בעיה למצוא זה ליד הגרנולה בדרכ), קח יוגורט במתיקות מעודנת או יוגורט לבן אבל אז צריך לשים דבש או סוכר, תוסיף קינמון ואם אתה אוהב אז גם בננה או צימוקים טעים ותערבב הכל יחד בצלוחית וזה ממש ממש טעים וגם בריא מאוד.
בתיאבון

אני רוצה לקנות שיבולת שועל ואני לא יודע איפה קונים ואיזה חברה לקנות
יש מצב אתם עוזרים לי??

אני אישית קונה של "קוואקר" באנגלית הוא הכי איכותי ונספג בו החלב הכי טוב ללא גושים כאלה כמו בקוואקר הזולים .

אני אישית קונה של "קוואקר" באנגלית הוא הכי איכותי ונספג בו החלב הכי טוב ללא גושים כאלה כמו בקוואקר הזולים .
גם אני נהגתי לקנות של קוואקר עד שתזונאית ספורט הפנתה את תשומת ליבי ששיבולת השועל של קוואקר מעובדת ולא מלאה!!!! שים לב שהפתיתים הם חצי אבקה כזו. מסתבר שרק שיבולת שועל שבה כל פתית נראה כמו אליפסה עם קו באמצע היא שיבולת שועל מלאה ואיכותית. גם לי זה היה חידוש ...

גם אני נהגתי לקנות של קוואקר עד שתזונאית ספורט הפנתה את תשומת ליבי ששיבולת השועל של קוואקר מעובדת ולא מלאה!!!! שים לב שהפתיתים הם חצי אבקה כזו. מסתבר שרק שיבולת שועל שבה כל פתית נראה כמו אליפסה עם קו באמצע היא שיבולת שועל מלאה ואיכותית. גם לי זה היה חידוש ...

כן זה קצת "אבקתי כזה" אז על איזה חברה או מקום קניה התזונאית שלך ממליצה ?

אני אישית קונה של תלמה בשקית אבל לא משנה החברה, העיקר שתשים לב שממש כל פתית נפרד אחד מהשני ונראה כמו אליפסה עם קו באמצע ואז זה שיבולת שועל מלאה

אני אישית קונה של תלמה בשקית אבל לא משנה החברה, העיקר שתשים לב שממש כל פתית נפרד אחד מהשני ונראה כמו אליפסה עם קו באמצע ואז זה שיבולת שועל מלאה

סבבה תודה על המידע

יש 2 סוגי קוואקר, עבה שנראה באמת אליפה עם קו ומגיע אחד אחד, קשה יותר לבישול ויש את השני הדק יותר שנראה כמו פתיתים, הדק יותר אין בו שום דבר רע, הוא פשוט עובר "מעיכה" ברולרים במפעל, והוא נוח ומהיר להכנה, יש בו סיבים תזונתיים ובכלל הוא בעל אותו ערך תזונתי! אני משתמש בו במסה ובחיטוב,

ממה כן להיזהר?! מהקוואקר הקלוי בסוכר שמוכרים להוספה עם יוגורטים וכו, זה רעל מעובד לכל דבר.

איך להכין?! כוס (חד פעמית) שיבולת שועל, 2 כוסות (חד פעמי) מים קצת ממתיק (או סוכר למי שאוכל) להכניס למיקרוגל ל2 דקות וזה מוכן.

יש 2 סוגי קוואקר, עבה שנראה באמת אליפה עם קו ומגיע אחד אחד, קשה יותר לבישול ויש את השני הדק יותר שנראה כמו פתיתים, הדק יותר אין בו שום דבר רע, הוא פשוט עובר "מעיכה" ברולרים במפעל, והוא נוח ומהיר להכנה, יש בו סיבים תזונתיים ובכלל הוא בעל אותו ערך תזונתי! אני משתמש בו במסה ובחיטוב,

ממה כן להיזהר?! מהקוואקר הקלוי בסוכר שמוכרים להוספה עם יוגורטים וכו, זה רעל מעובד לכל דבר.

איך להכין?! כוס (חד פעמית) שיבולת שועל, 2 כוסות (חד פעמי) מים קצת ממתיק (או סוכר למי שאוכל) להכניס למיקרוגל ל2 דקות וזה מוכן.

אולי אתה צודק כי הקווקר שאני קונה "קוואקר" באנגלית זה חברה חברה לא איזה פסולת שמוכרים כמו שאני יודע בחנויות רוסיות בשקלים בודדים.

מעולה, הוא בעל ערך תזונתי מצוין, אין לך מה לדאוג, רק שים לב שאלו שמוכרים לך בקילו שזה לא ישן מידי או שהשק מוחזק בתנאים לא טובים וצובר אבק ולכלוך, אני אישית אוהב בקופסאות.

אני קניתי את של חברת קוואקר ובדיוק עליו תזונאית הספורט אמרה לי שהוא מעובד. זה לא שלא טוב פשוט יש יותר טוב ולא חובה קוואקר עבה. ודרך אגב לדעתי מבחינת טעם יותר טעים בהרבה פשוט להוסיף ליוגורט עם דבש/ סוכר/ סוכרזית ולא לבשל במיקרו עם מים

תגידי לתזונאית שלך שתעשה שיעורי בית, שתשווה בין הערכים של שני המוצרים ואז תאמר לך אם הוא מעובד, כל מה שעושים במפעל זה למעוך אותו שיהיה נוח לבישול.
אני אישית לא אוכל יוגורט בחיטוב, טעם זה אינדבדואלי, הכי טעים לי זה לערבב את השיבולת שועל עם קופסה טונה וקצת מים בתוך קערה, להכניס 2 דקות למיקרוגל.

אני קניתי את של חברת קוואקר ובדיוק עליו תזונאית הספורט אמרה לי שהוא מעובד. זה לא שלא טוב פשוט יש יותר טוב ולא חובה קוואקר עבה. ודרך אגב לדעתי מבחינת טעם יותר טעים בהרבה פשוט להוסיף ליוגורט עם דבש/ סוכר/ סוכרזית ולא לבשל במיקרו עם מים

צודקת ב100%
אין לי מושג למה אנשים מבשלים את השיבולת שועל- דבר שמנפח אותה.
מה גם שאלה שעושים זאת בד"כ בוכים שהם לא יכולים לאכול אותה.
אני זורק שיבולת שועל לקערה, מוסיף יוגורט, לפעמים סקופ חלבון ופירות ויש יופי של ארוחה.

צודקת ב100%
אין לי מושג למה אנשים מבשלים את השיבולת שועל- דבר שמנפח אותה.
מה גם שאלה שעושים זאת בד"כ בוכים שהם לא יכולים לאכול אותה.
אני זורק שיבולת שועל לקערה, מוסיף יוגורט, לפעמים סקופ חלבון ופירות ויש יופי של ארוחה.

גם אני בדיוק ככה , מוסיף דנונה עם שיבולת שועל מערבב ואוכל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית