עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא בן 16.. לא 10..אם לפי הכינוי שלך אתה שנתון 1998 כדי שתשאל את אמא שלך או מי שמבשל אצלך בבית שלא תעשה ניסויים באוכל.
כעיקרון טיפה שמן תבלינים על החזה עוף וזהו.
אני אוהב סויה , תבלין לגריל עוף ופלפל.
שיבולת שועל חלב וקינמון או מים סוכר וקינמון
אני רוצה לקנות שיבולת שועל ואני לא יודע איפה קונים ואיזה חברה לקנות
יש מצב אתם עוזרים לי??
גם אני נהגתי לקנות של קוואקר עד שתזונאית ספורט הפנתה את תשומת ליבי ששיבולת השועל של קוואקר מעובדת ולא מלאה!!!! שים לב שהפתיתים הם חצי אבקה כזו. מסתבר שרק שיבולת שועל שבה כל פתית נראה כמו אליפסה עם קו באמצע היא שיבולת שועל מלאה ואיכותית. גם לי זה היה חידוש ...אני אישית קונה של "קוואקר" באנגלית הוא הכי איכותי ונספג בו החלב הכי טוב ללא גושים כאלה כמו בקוואקר הזולים .
גם אני נהגתי לקנות של קוואקר עד שתזונאית ספורט הפנתה את תשומת ליבי ששיבולת השועל של קוואקר מעובדת ולא מלאה!!!! שים לב שהפתיתים הם חצי אבקה כזו. מסתבר שרק שיבולת שועל שבה כל פתית נראה כמו אליפסה עם קו באמצע היא שיבולת שועל מלאה ואיכותית. גם לי זה היה חידוש ...
אני אישית קונה של תלמה בשקית אבל לא משנה החברה, העיקר שתשים לב שממש כל פתית נפרד אחד מהשני ונראה כמו אליפסה עם קו באמצע ואז זה שיבולת שועל מלאה
יש 2 סוגי קוואקר, עבה שנראה באמת אליפה עם קו ומגיע אחד אחד, קשה יותר לבישול ויש את השני הדק יותר שנראה כמו פתיתים, הדק יותר אין בו שום דבר רע, הוא פשוט עובר "מעיכה" ברולרים במפעל, והוא נוח ומהיר להכנה, יש בו סיבים תזונתיים ובכלל הוא בעל אותו ערך תזונתי! אני משתמש בו במסה ובחיטוב,
ממה כן להיזהר?! מהקוואקר הקלוי בסוכר שמוכרים להוספה עם יוגורטים וכו, זה רעל מעובד לכל דבר.
איך להכין?! כוס (חד פעמית) שיבולת שועל, 2 כוסות (חד פעמי) מים קצת ממתיק (או סוכר למי שאוכל) להכניס למיקרוגל ל2 דקות וזה מוכן.
אני קניתי את של חברת קוואקר ובדיוק עליו תזונאית הספורט אמרה לי שהוא מעובד. זה לא שלא טוב פשוט יש יותר טוב ולא חובה קוואקר עבה. ודרך אגב לדעתי מבחינת טעם יותר טעים בהרבה פשוט להוסיף ליוגורט עם דבש/ סוכר/ סוכרזית ולא לבשל במיקרו עם מים
צודקת ב100%
אין לי מושג למה אנשים מבשלים את השיבולת שועל- דבר שמנפח אותה.
מה גם שאלה שעושים זאת בד"כ בוכים שהם לא יכולים לאכול אותה.
אני זורק שיבולת שועל לקערה, מוסיף יוגורט, לפעמים סקופ חלבון ופירות ויש יופי של ארוחה.