הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיבולת שועל

אורן_1998

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
4
42
1
אני רוצה לקנות שיבולת שועל ואני לא יודע איפה קונים ואיזה חברה לקנות
יש מצב אתם עוזרים לי??

אני אישית לוקחת את השיבולת שועל כמו שהיא, מערבבת עם יוגורט 1.5% במתיקות מעודנת ומוסיפה קינמון וכפית קפה טסטר צ'ויס ומלקקת ת'אצבעות...

הייתי בד"כ שם בתוך איזה סיר קטן 2 כוסות גדולות של שיבולת שועל עם 2/2.5 כוסות חלב...חצי כפית מלח וכף דבש :>>
ומערבב עד שיוצא מרקם סופר סמיך ואוכל את זה מהסיר...
יוצא בנ"ז

ניסיתי לבשל בכל מיני צורות ואני ממש שונאת את הטעם והמרקם אבל כל אחד והטעם שלו...וחוץ מזה, מלא ודבש ביחד?!?
הייתי בד"כ שם בתוך איזה סיר קטן 2 כוסות גדולות של שיבולת שועל עם 2/2.5 כוסות חלב...חצי כפית מלח וכף דבש :>>
ומערבב עד שיוצא מרקם סופר סמיך ואוכל את זה מהסיר...
יוצא בנ"ז

הכל נשמע מצוין, אבל למי שבחיטוב יוגורט/דבש/דנונה לרוב הם לא חלק מהתפריט, מה גם שאין לי תאווה למתוק, אני אוהב לבשל אותה במיקרוגל עם טונה, לי זה טעים.

הכל נשמע מצוין, אבל למי שבחיטוב יוגורט/דבש/דנונה לרוב הם לא חלק מהתפריט, מה גם שאין לי תאווה למתוק, אני אוהב לבשל אותה במיקרוגל עם טונה, לי זה טעים.

מה רע ביוגורט 0% בחיטוב? גם לא חסרים ממתיקים... סטיביהתשתלב יופי.
ונראה לי שהקאתי בפה מהטונה וש"ש.

כשאני מוגבל בקלוריות אני מעדיף מאכלים עתירי חלבון ודלי פחמימה, יוגורט לרוב בעל ערך חלבוני נמוך ופחמימתי גבוה, השומן פחות מפריע לי.

מה רע ביוגורט 0% בחיטוב? גם לא חסרים ממתיקים... סטיביהתשתלב יופי.
ונראה לי שהקאתי בפה מהטונה וש"ש.
גם אני הקאתי, ועוד טונה במיקרו??????? אבל שוב, כל אחד והטעם שלו...

התוצאה של טונה במיקרו זה פשוט טונה חמה מה שמזכיר לי טונה על פיצה - אחד הדברים היותר טעימים ומריחים טוב בעולם הזה!

תגידי לתזונאית שלך שתעשה שיעורי בית, שתשווה בין הערכים של שני המוצרים ואז תאמר לך אם הוא מעובד, כל מה שעושים במפעל זה למעוך אותו שיהיה נוח לבישול.
אני אישית לא אוכל יוגורט בחיטוב, טעם זה אינדבדואלי, הכי טעים לי זה לערבב את השיבולת שועל עם קופסה טונה וקצת מים בתוך קערה, להכניס 2 דקות למיקרוגל.
אחרי הכל טעם זה עניין של טעם אבל ממש לא עשית לי את זה עם הטונה בפנים 🙄

[

תגידי לתזונאית שלך שתעשה שיעורי בית, שתשווה בין הערכים של שני המוצרים ואז תאמר לך אם הוא מעובד, כל מה שעושים במפעל זה למעוך אותו שיהיה נוח לבישול.

טחנתי את ה"מלא" במטחנת תבלינים יצא לי זהה לקוואקר

אחלה. בחברה תהיי בטוחה שלא טוחנים את המלא אלא מעבירים אותו עיבוד אחר כדי שייראה כך, וזה מוריד מערכו התזונתי. לפחות מצאת פתרון לאכול שיבולת שועל איכותית במרקם שנח לך ;)

לא מבין למה לאכול שיבולת שועל? במסה זה סותם אותך לשעות ובחיטוב יש דברים יותר טובים לבזבז עליהם קלוריות...

לא מבין למה לאכול שיבולת שועל? במסה זה סותם אותך לשעות ובחיטוב יש דברים יותר טובים לבזבז עליהם קלוריות...

לא חושב שזה נכון, אאני במסה וש"ש ממש לא סותם לי את התאבון.
אחלה מקור לפחמימות בשבילי.

תמיד חשבתי על ההיגיון הזה של פחימימות מורכבות. הרי במסה אתה רוצה לאכול כמה שיותר , אז למה בכלל לאכול פחמימה מורכבת שכביכול היא משביעה אותך ליותר זמן ?

תראה המתכון שאני משתמש לפי מה שייעצו לי הוא עם קצת קינמון ועוד איזה תפוח
אם למישהו יש המלצות לשיפור אז אני אשמח גם כן לשמוע

תחתוך את החזה עוף לחתיכות קטנות, שים בקערית ושים לך תבלינים שאתה אוהב כמו גריל עוף, פלפל שחור, מלח, ואז שים קצת שמן זית במחבט וחכה שיתחמם קצת ותוסיף את החזה עוף עם התבלינים ותכסה עם מכסה לאיזה 2-3 דקות ואז תערבב ותכסה שוב עם המכסה לעוד איזה 3 דקות וזהו-מוכן. בקושי 10 דקות הכנה כולל הכל ויוצא ממש טעים.
לגבי השיבולת שועל, אני ניסיתי לבשל ויצא ממש דוחה לדעתי. פשוט קח בערך כוס חד פעמית של שיבולת שועל (יש בכל סופר זה לא בעיה למצוא זה ליד הגרנולה בדרכ), קח יוגורט במתיקות מעודנת או יוגורט לבן אבל אז צריך לשים דבש או סוכר, תוסיף קינמון ואם אתה אוהב אז גם בננה או צימוקים טעים ותערבב הכל יחד בצלוחית וזה ממש ממש טעים וגם בריא מאוד.
בתיאבון

עזרת לי עם החזה עוף תודה 😃
מה אומרים על דיאטה של חזה עוף ושיבולת שועל כל יום וזהו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית