עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדכון על האימון של היום 20.07.09
הבנץ' עוד קצת תקוע לי אני מרגיש שהוא ממש חלש ואני לא מצליח להוריד את המוט עד לנגיעה בחזה בלי לפחד שהמוט ייפול עליי עם כל המשקל, אז יוצא שבבנץ' התנועות לא ממש מלאות.
זה מה שקורה במכון כמעט ריק ושלא עובדים עם ספוטר.. אבל אני לא חושב שזה ישפיע לי על ההתקדמות.
אשמח לתגובות והמשך יום טוב! 😃
לא רוצה פשוט סתם להגזים ולהביא לעלייה בדברים לא רצויים אחרי שאני מקפיד כל כך הרבה זמן..
שזה אומר כל דבר שלא מנסה לאכול אותךאתה שוקל 52, אולי כדאי להפסיק להקפיד על שטויות ולהתחיל לאכול כמו גבר שמתאמן?
זה משהו שאתה חייב לפתור די מהר - זה לא הולך להעשות יותר טוב. ככל שתזניח את הטווח תנועה בחלק התחתון הוא ייעשה חלש יותר ויותר באופן יחסי לשאר הטווח וקל מאוד להפצע (במיוחד בבנץ') בכזה מצב. אתה עלול יום אחד למצוא את עצמך יום אחד שוכב עם מוט על החזה עם משקל שהוא די קל לך בביצוע חלקי, אבל אתה פשוט לא מסוגל להזיז מהחזה.
בשביל לעשות בנץ' כמו שצריך ולהתקדם אתה חייב ספוטר, אין מה לעשות. אין בעיה שזה יהיה גם ילד קטן או אישה זקנה, אתה לא צריך שהם יפעילו הרבה כוח (בהנחה ותפסיק להזניח את התחתית, אם לא אז יש מצב שכן ידרש הרבה כוח) בד"כ מספיק שישימו יד מתחת למוט.
תחזור ותעשה שוב את האימון האחרון או הלפני אחרון שעשית.
קראת את הרעיון של התוכנית?אז אם יהיה איתי ספוטר והוא יעזור לי לא תהיה בעיה בהתקדמות של התוכנית? כלומר גם אם אני לא מצליח לבד לסיים את החזרות האחרונות אז בכל זאת להמשיך להעלות משקל מאימון לאימון?
ודיברתי פה בעיקר על הנושא התזונתי, באימונים אפילו יש מצב שאני אתאמן בחדר כושר של המלון.
כן, למה בסקוואט אתה לא עושה מלא? מה שונה בחזה?אז בחזה פשוט להשאר עם המשקל כל אימון עד שאני מצליח לסיים 5 חזרות פרפקט? עד נגיעה בחזה בכל חזרה?
אז אם יהיה איתי ספוטר והוא יעזור לי לא תהיה בעיה בהתקדמות של התוכנית? כלומר גם אם אני לא מצליח לבד לסיים את החזרות האחרונות אז בכל זאת להמשיך להעלות משקל מאימון לאימון?
אם תוכל להתאמן בחד"כ של המלון (יש שם כלוב לסקוואט? ספר איזה מלון זה שנדע גם) זה מצויין. בנושא התזונתי במצבך אתה צריך לאכול בערך כל מה שאתה רואה, אם אתה מתכוון להתקדם עם התוכנית ולעלות במשקל בצורה משמעותית זאת הגישה שכדאי לך לאמץ.