הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר ל Fbw

• פותח/ת השרשור Ido339
  • פורסם בתאריך

Ido339

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
בוקר טוב.
אני מתאמן כבר שלושה חודשים והתחלתי עם תוכנית abc (אני יודע מה אתם חושבים).
לאחר שקראתי והעמקתי הבנתי איזה ביזבוז זמן זה היה, למרות שהכפלתי משקלים כמעט בכל התרגילים, הייתה לי הרגשה שמשהו חסר.. בקיצור ולעניין, אני יכול להשקיע 2, מקסימום 3 אימונים בשבוע.
לאחר עיון באתר הרכבתי תוכנית fbw, אבקש ביקורת לקראת היישום שלה.
על עצמי: 1.80, 79 קילו, גנטיקה טובה מאוד להתפתחות (מתפתח מהר עם בסיס טוב).

התוכנית:
רגליים - סקוואט חופשי כנגד מוט 8×3

חזה - בנץ' פרס כנגד מוט 8×3
לחיצה מוט שיפוע חיובי 8×3

גב - דדליפט קלאסי 5×3

כתפיים - פרס 8×3

יד אחורית - לחיצה צרפתית 10×3

יד קידמית - בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 10×3

מתח 8×3

שוב אני מחדד על מנת לכוון לביקורת בונה:
אני חדש בחדר כושר ( ותק 3 חודשים ), אני מעוניין בתוכנית לפיתוח כוח (מאסת שריר), התוכנית ss לא מתאימה לי עקב התובענות והעקביות שהתוכנית דורשת, והחשוב מכל יש לי 2-3 אימונים בשבוע (לצערי..)
התוכנית טובה?
אם לא, במה לשפר?
עדיף ab ?

תודה מראש לכל העוזרים וחג שמח!

נערך לאחרונה:
יש יותר מדי שומן מיותר בתכנית - אין לך שום צורך בסופרסט לתאומים, בהרחקת כתפיים, יד אחורית, באינקליין, ובאמות, טרפז ובטן. אתה יכול למצות את העניינים עם: סקוואט, לחיצת חזה, דדליפט, פרס, מתח/יד קדמית.

אני יודע, אבל כל התרגילי עזר זה רק בשביל הכיף שלי.. מה אתה ממליץ?
הוא אמר לך, שהוא ממליץ לקצץ בתרגילים הללו, אם תעבוד חזק בתרגילים המורכבים אתה תחזק את כל השרירים האלו שרצית לבודד, ואם תעשה בכל זאת אתה עלול לא להתקדם בתרגילים הכבדים. וזה הכי פחות טוב בתוכנית FBW.

• פותח/ת השרשור
יש יותר מדי שומן מיותר בתכנית - אין לך שום צורך בסופרסט לתאומים, בהרחקת כתפיים, יד אחורית, באינקליין, ובאמות, טרפז ובטן. אתה יכול למצות את העניינים עם: סקוואט, לחיצת חזה, דדליפט, פרס, מתח/יד קדמית.

צודקים, ברור שאני לא רוצה לפגוע בהתקדמות. תוכנית משופצרת:

גב - דדליפט קלאסי 5×3

כתפיים - פרס 8×3

מתח 8×3

רציתי להודות גם על התגובות המהירות והנכונות לעזור.
התוכנית הזו טובה?
יש לכם הצעות לשפר אותה?

מה הסיבה לדעתך שמישהו לא צריך לעשות דדליפט?

כי שמאמנים את כל הגוף זה דורש מלא אנרגיה ואם הוא יוסיף דדליפט זה לא יתן לו הרבה ,(אם המטרה שלו זה נטו גוף) הוא צריך להשקיע רק במינימום תרגילים, .....שוב אני אומר זה רק לדעתי

כי שמאמנים את כל הגוף זה דורש מלא אנרגיה ואם הוא יוסיף דדליפט זה לא יתן לו הרבה ,(אם המטרה שלו זה נטו גוף) הוא צריך להשקיע רק במינימום תרגילים, .....שוב אני אומר זה רק לדעתי
אז אני לא מסכים עם דעתך, דדליפט הוא תרגיל מרכזי באימון FBW ואין סיבה לוותר עליו (חוץ מבעיות רפואיות או מתאמן ברמה התחלתית שצריך ללמוד לשלוט קודם כל בתנועות הבסיסיות)

אז אני לא מסכים עם דעתך, דדליפט הוא תרגיל מרכזי באימון FBW ואין סיבה לוותר עליו (חוץ מבעיות רפואיות או מתאמן ברמה התחלתית שצריך ללמוד לשלוט קודם כל בתנועות הבסיסיות)

אוקיי אתה לא חייב להסכים, שינסה לעשות כמה זמן אם, וכמה זמן בלי ויבדוק מתי יותר טוב לו

בהצלחה

בוקר טוב.
אני מתאמן כבר שלושה חודשים והתחלתי עם תוכנית abc (אני יודע מה אתם חושבים).
לאחר שקראתי והעמקתי הבנתי איזה ביזבוז זמן זה היה, למרות שהכפלתי משקלים כמעט בכל התרגילים, הייתה לי הרגשה שמשהו חסר.. בקיצור ולעניין, אני יכול להשקיע 2, מקסימום 3 אימונים בשבוע.
לאחר עיון באתר הרכבתי תוכנית fbw, אבקש ביקורת לקראת היישום שלה.
על עצמי: 1.80, 79 קילו, גנטיקה טובה מאוד להתפתחות (מתפתח מהר עם בסיס טוב).

התוכנית:

גב - דדליפט קלאסי 5×3

כתפיים - פרס 8×3

מתח 8×3

שוב אני מחדד על מנת לכוון לביקורת בונה:
אני חדש בחדר כושר ( ותק 3 חודשים ), אני מעוניין בתוכנית לפיתוח כוח (מאסת שריר), התוכנית ss לא מתאימה לי עקב התובענות והעקביות שהתוכנית דורשת, והחשוב מכל יש לי 2-3 אימונים בשבוע (לצערי..)
התוכנית טובה?
אם לא, במה לשפר?
עדיף ab ?

תודה מראש לכל העוזרים וחג שמח!

רגע יש תוכנית לא תובענית ?? זה אתה מחליט את רמת האימון שלך לא התוכנית .
לדעתי תנסה SS - קודם תלמד את הטכניקות של התרגילים השונים תוך כדאי אימון במשקלים קצת יותר נמוכים מהרגיל ובסופו של דבר אתה יכול להתקדם איתה לפי התובעניות שלך , לא של התוכנית.

בהצלחה.

די לדחוף ss לאנשים מה ריפטו מחלק לך אחוזים? מה נסגר בנאדם? לפותח האשכול: תקרא שוב את התגובה של star אין שום סיבה לחזה בשיפוע ולחיצה צרפתית, תצטרך להביא איתך שק"ש למכון ותתקע את ההתקדמות.

מצטער שאין ציטוטים..מהנייד

• פותח/ת השרשור
רגע יש תוכנית לא תובענית ?? זה אתה מחליט את רמת האימון שלך לא התוכנית .
לדעתי תנסה SS - קודם תלמד את הטכניקות של התרגילים השונים תוך כדאי אימון במשקלים קצת יותר נמוכים מהרגיל ובסופו של דבר אתה יכול להתקדם איתה לפי התובעניות שלך , לא של התוכנית.

בהצלחה.
תודה על התגובה אבל אני לא רוצה להיכנס ל ss כי אני לא יכול לעמוד במשטר תזונה נכון, אז אני לא רוצה להעמיס על עצמי אם התוכנית הזו, הבנתי שבה התזונה היא קריטית להתאוששות

לא יודע אם הבנתי אותך נכון אבל אני התכוונתי הפוך, המטרה שלי היא לא להתחטב (גוף) אלא פיתוח כוח.

בתוכנית abc שהייתה לי נחתי דקה בין הסטים, מה זמן המנוחה המומלץ בין הסטים בתוכנית הזו?

לסיכום, אם אני מוריד את החזה בשיפוע ויד אחורית זו תוכנית שאני יכול לעבוד איתה 3 חודשים ולהתקדם במשקלים במסגרת 3 אימונים בשבוע?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן שאתה צריך כדי להשלים את הסט שוב, בעקרון אבל עד 5 דק' מנוחה

תודה!
ועוד שאלה. יש לי שריטה לשכיבות שמיכה, אני יכול לעשות שכיבות שמיכה ביום מנוחה? או שעדיף לוותר? (אני מדבר על על אימון רציני, משהו כמו 6 סטים עד לכשל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית