הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית כרגע בFBW.

• פותח/ת השרשור lbj6
  • פורסם בתאריך

lbj6

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
היי, התחלתי להתאמן לפני קצת יותר מחודש ואני עושה כרגע FBW ורציתי לדעת אם התוכנית שלי בסדר.

רגליים :

סקוואט 2X6
דדליפט 2X5

חזה :

בנץ' 2X6
חזה עליון בשיפוע חיובי עם דאמבלים 2X8

גב:

מתח 2XMAX
בנט אובר 3X8

כתפיים :

מיליטרי פרס 2X6

יד קדמית:

כפיפות מרפקים עם מוט דאבליו 2X8

יד אחורית:

לחיצה צרפתית עם מוט דאבליו 2X8

ובסוף האימון אני עושה קצת אירובי אוליי 8-10 דק' לא יותר. אני עושה מאסה נקייה, אין לי תפריט קבוע אבל אני מנסה לשמור על תזונה טובה, אני שוקל 90 קילו (עליתי מ83) על 1.80. וקצת ירדתי באחוז שומן. רציתי לדעת אם כדאי לי להמשיך בתוכנית הזו ואם מה שאני עושה זה בסדר כי קראתי קצת בלינקייה והבנתי שעדיף למתאמן מתחיל לא לעשות ישר נפח. היום גם אזמין לעצמי קריאטין מונו אולי יעזור לי להתאוששות, כי אני גם עובד בעבודה שלפעמים דורשת כוח פיזי לכן אני מפחד שזה אולי פוגע בהתאוששות.

יש תכניות יותר טובות למתחיל, אבל נראה בסדר. בגב הייתי מוריד את הבנט אובר, או לפחות מקצץ בסטים. גם ככה יש דדליפט + מתח + סקוואט + פרס, שכל אחד מהם עובד על חלק/ים אחר/ים של הגב (זוקפים, טרפזים, לטיסימוס, מקרבי שכמות, וכו').

• פותח/ת השרשור
יש תכניות יותר טובות למתחיל, אבל נראה בסדר. בגב הייתי מוריד את הבנט אובר, או לפחות מקצץ בסטים. גם ככה יש דדליפט + מתח + סקוואט + פרס, שכל אחד מהם עובד על חלק/ים אחר/ים של הגב (זוקפים, טרפזים, לטיסימוס, מקרבי שכמות, וכו').
היי, אתה מתכוון לSTARTING STRENGH ? או יש תוכניות אחרות ממולצות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית