הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סמולוב ג'וניור

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
נתונים:
90 קילו
בן 22
בנץ' RM1 160

בעקבות פציעה איני יכול לעשות סקוואט ולעבוד בצורה אינטנסיבית על הפלג גוף תחתון אז חשבתי לעשות סמולוב ג'וניור לבנץ'.
עכשיו יש לי מספר שאלות:

1. האם אתם חושבים שהתוכנית יכולה להתאים גם למתאמן טבעי?
2. יש למישהו קובץ אקסל של התוכנית אשר בנוי במתכונת של 3 אימונים בשבוע?
3. מי שניסה אותה יכול לחוות את דעתו, מרוצה/לא מרוצה, טיפים לביצוע יעיל של התוכנית וכו'

@Tom אשמח להתייחסותך.

נתונים:
90 קילו
בן 22
בנץ' RM1 160

בעקבות פציעה איני יכול לעשות סקוואט ולעבוד בצורה אינטנסיבית על הפלג גוף תחתון אז חשבתי לעשות סמולוב ג'וניור לבנץ'.
עכשיו יש לי מספר שאלות:

1. האם אתם חושבים שהתוכנית יכולה להתאים גם למתאמן טבעי?
2. יש למישהו קובץ אקסל של התוכנית אשר בנוי במתכונת של 3 אימונים בשבוע?
3. מי שניסה אותה יכול לחוות את דעתו, מרוצה/לא מרוצה, טיפים לביצוע יעיל של התוכנית וכו'

@Tom אשמח להתייחסותך.
  1. אני לא בסייקל. מתכונת של 4 אימונים בשבוע לא מתאימה למתאמן טבעי (לא לדעתי לפחות). המשקלים עפ"י ה-rm1 הם כאלה שיוצא סביר.
  2. אני פשוט מבצע את התכנית הרגילה עם 3 פעמים בשבוע. בלוג שלי תוכל למצא תכנית שהעביר @Rasmalo המתאים ל-3 בשבוע.
  3. מרוצה בינתיים. נראה לי שמאוד מתאים למקרה שלך (אני גם די מוגבל מבחינת סקוואטים ודדליפט).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  1. אני לא בסייקל. מתכונת של 4 אימונים בשבוע לא מתאימה למתאמן טבעי (לא לדעתי לפחות). המשקלים עפ"י ה-rm1 הם כאלה שיוצא סביר.
  2. אני פשוט מבצע את התכנית הרגילה עם 3 פעמים בשבוע. בלוג שלי תוכל למצא תכנית שהעביר @Rasmalo המתאים ל-3 בשבוע.
  3. מרוצה בינתיים. נראה לי שמאוד מתאים למקרה שלך (אני גם די מוגבל מבחינת סקוואטים ודדליפט).

קודם כל תודה.
יש לך במקרה קישור להודעה שלו?
הורדתי את הקובץ שנמצא בקילוגרם אבל לא כל כך הבנתי אותו. יש לך איזה משהו מוכן על המחשב?

שני חברים שעשו אותה בשביל ההכנות לתחרות אתמול אמרו לי שעשה להם טוב והתקדמו כל אחד ב 10 ק"ג, כששני המשקלי עבודה שלהם לפני פחות או יותר כמו שלך, לפי מה שאני יודע הם היו טבעיים, מה שכן הם הגדילו מאוד את הצריכה הקלוריות, השתמשו באומגה 3, מולטי ויטמין במגנזיום, קורקומין וMSM הרבה תרגילי חתירות וכתף אחורית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית