הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשיבות בחיטוב

• פותח/ת השרשור ICQ.S
  • פורסם בתאריך

ICQ.S

משתמש מתחיל
27
5
נק' מוניטין:
5
27
5
1. אין לי תוכנית מוגדת לחיטוב. כרגע אין לי תקציב לאוכל. מה שנכנס לבית נכנס לפה. אני לא מצפה לראות תוצאות כל כך מהירות, אך משהו התנסה בחיטוב "שכונה", ז"א חיטוב שלא מפוקח ברמות של תפריט ייעודי, אלא פשוט להפחית את הפחמימות ולאכול יותר חלבונים?

2. כמה קריטי אם הטונה שלי היא בשמן, הקוטג 5%, והחלב 3%? האם הדקויות של המוצרי 'מופחתי שומן' באמת יכולים להשפיע על החיטוב ברמה של אי אפשר לוותר עליהם? כפי שציינתי בהתחלה אין תקציב אישי כרגע, צבא, ואלה הם האופציות היחידות בפניי.

3. כמה חשיבות יש לחלבון כמו דינמיט שעולה 450 לחלבון שיש לי במכון שהוא כשר בחברה שלא תעלה בחיפוש הראשון בגוגל, שעולה 320? אני מעוניין לקנות אך לפני זה אני רוצה לדעת כמה זה באמת חשוב להשקיע בזה.

הכל שאלות של חשיבות ופרופורציות, תודה על ההתייחסות מראש.

חיטוב=מאזן קלורי שלילי איך שלא תגיע אליו, תרד, לפחות בהתחלה. בשלבים מאוחרים יותר של החיטוב תצטרך לדקדק יותר באיכות וביחס בין החלבון והשומן לפחמימה.
תתחיל מלהרכיב תפריט עם מחשבון ותחשב כמויות מדוייקות של כל מה שיש לך בבית.
אין שום בעיה להפחית פחממות ולאכול חלבונים רק קח בחשבון שאם ה"חיטוב שכונה" שלך כולל קציצות ברוטב, קובה, ולא יודעת מה עוד אוכלים בשכונה, זה יהיה אאוט.
2. אין שום בעיה עם טונה בשמן או קוטג 5% פשוט תקזז בקלוריות. בקוטג 5% יש 100 קלוריות יותר מאשר 3%. את הטונה תסחוט עד הסוף ותקזז את השמן שאתה שם בסלט. שוב, בשלבים מאוחרים יותר של החיטוב כשכמות הקלוריות היומית שלך תצטמצם, האקסטרה 100 קלוריות יראו לך כבזבוז ותעדיף לאכול עוד חצי קוטג' 3%.

תלוי כמה הולך רחוק העניין של ״השכונה״, אם אנחנו מדברים על שווארמה פעם ביומיים, או אפילו כל מיני דברים מטוגנים כמו ציפס ושניצלים על בסיס יומי רק בגלל שזה מה שיש בבית יהיה לך קשה מאוד להתקדם, אם אתה אומר לי שהשכונה היא כולה בין טונה בשמן או במים או קוטג 5 אחוז או 3 אחוז לא הייתי קורא לזה שכונה, לא אידיאלי אבל בוא נגיד שזה לא כזה קריטי.
בגדול אתה צריך מקסימום חלבון, שומן שווה למשקל גוף וכל השאר פחמימה, תוך כדי שאתה במאזן קלורי שלילי של כ-500 קלוריות, שכונה לא שכונה תקרא לזה איך שאתה רוצה , שורה התחתונה זה מה שצריך להיכנס לגוף בכללי.

לגבי האבקת חלבון, 450 נשמע לי יקר מאוד, לא בעיה להשיג בטווח ה-300-380 אבקות מעולות, תקפיד שזו תיהיה חברה מוכרת ושיהיה אחוז גבוה של חלבון במנה. אני אישית ימליץ לך על inner armour - super quad , יש להם אריזה של 4.5 ק״ג שאפשר להשיג באיזור ה600 שקל (אם תחשב זה ייצא לך בערך 300 שקל אם אתה מחלק את זה לגודל הסטנדרטי של 2.25)

חיטוב=מאזן קלורי שלילי איך שלא תגיע אליו, תרד, לפחות בהתחלה. בשלבים מאוחרים יותר של החיטוב תצטרך לדקדק יותר באיכות וביחס בין החלבון והשומן לפחמימה.
תתחיל מלהרכיב תפריט עם מחשבון ותחשב כמויות מדוייקות של כל מה שיש לך בבית.
אין שום בעיה להפחית פחממות ולאכול חלבונים רק קח בחשבון שאם ה"חיטוב שכונה" שלך כולל קציצות ברוטב, קובה, ולא יודעת מה עוד אוכלים בשכונה, זה יהיה אאוט.
2. אין שום בעיה עם טונה בשמן או קוטג 5% פשוט תקזז בקלוריות. בקוטג 5% יש 100 קלוריות יותר מאשר 3%. את הטונה תסחוט עד הסוף ותקזז את השמן שאתה שם בסלט. שוב, בשלבים מאוחרים יותר של החיטוב כשכמות הקלוריות היומית שלך תצטמצם, האקסטרה 100 קלוריות יראו לך כבזבוז ותעדיף לאכול עוד חצי קוטג' 3%.
למה זה יהיה אאוט? אם הוא אוכל מספיק חלבון ויאכל סוכר טהור או קובה או מה שבא לו ועדיין יהיה בגירעון קלורי הוא ירד באחוזי השומן טוב מאוד ובצורה נקייה עד ל10-11 אחוז הייתי אומר

למה זה יהיה אאוט? אם הוא אוכל מספיק חלבון ויאכל סוכר טהור או קובה או מה שבא לו ועדיין יהיה בגירעון קלורי הוא ירד באחוזי השומן טוב מאוד ובצורה נקייה עד ל10-11 אחוז הייתי אומר

על הקפצת אינסולין ואגירת שומן שמעת?

על הקפצת אינסולין ואגירת שומן שמעת?
אינסולין הוא לא הגורם מספר אחת וגם לא העיקרי. זה דובר עשרות פעמים בפורום. אם משה אכן יענה הוא יגיד לך להריץ חיפוש על HSL. אז תריץ קצת לפני 😃
ובסוף צריך להבין שזה שאינסולין מוכר לא אומר שהוא שיא הרוע בעולם. הוא פשוט יותר מפורסם.

בכל מקרה, בחיטוב אין שום בעיה כזאת. העיקר הערכים בסוף היום.

הסיבה העיקרית שצריך להמנע היא שקשה - עד בלתי אפשרי - לחשב את הערך הקלורי של המאכלים האלה.
כל אחד והשריטה של אמא שלו לגבי כמות השומן.. ושום מחשבון לא יעזור!😆

Back
למעלה תחתית