נק' מוניטין:
0
- 65
- 0
כותרת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וכמה שעות?אתה יכול תוך חודש ושלושה ימים לערך אחי
אל תספימו לי באשכול מזה FXP פה?
בערך בממוצע בדל פחמימה..
כבר שקלתי בעבר 120 קילו וירדתי ל 80 יש לי ניסיון עם חיטובים .. פשוט לא דל פחמימה.על ארבעה מחטבים דיברה התורה:
חכם- שעושה חיטוב נכון, מודד משקלים וערכים, העמסות מסודרות, אימונים איכותיים
תם- שמאמין לכל מה שהוא קורא באינטרנט, קונה שורפי שומן, קונה מהמדריך גיינרים במבצע כי המדריך המליץ על זה
רשע- שגונב מהעוגיות שאמא הכינה, אוכל מול המחטבים האחרים באגטים, צוחק על מי שעושה ספינינג במכון
ושאינו יודע לאכול- הוא לוקח את החיטוב עד הסוף, לא אוכל.
יש הרבה דרכים לעשות חיטוב אחי וזה באמת תלוי בהרבה גורמים לא רוצה סתם לזרוק לך חודשיים או 4 חודשים כי מה זה לא ישנה
ככל שהוא מגיע למשקל יותר נמוך גם קצב הירידה יורד. זאת אומרת, קצב הירידה הוא לא ליניארי כמו שתיארתעל פי ה״ספר״ חיטוב תקין יהיה בקצב של חצי קילו שומן לשבוע, תעשה את החשבון.
אוקיי, מדברים פה על מ17 ל12, ולא על א״ש חד-ספרתי, הבדל בקצב יהיה זניח וסביר להניח שהוא יישאר חצי קילו לשבוע בערךככל שהוא מגיע למשקל יותר נמוך גם קצב הירידה יורד. זאת אומרת, קצב הירידה הוא לא ליניארי כמו שתיארת
לא יותר מ 50
אם אתה בדל של לא יותר מ 50 לך על העמסה בשבוע, אני יותר פאנט והולך על אחת לשבועיים בדללא צריך העמסות?
אם אתה בדל של לא יותר מ 50 לך על העמסה בשבוע, אני יותר פאנט והולך על אחת לשבועיים בדל
ביגלל זה אני מביא בהעמסה אחת לשבועיים .לפי מה שקראתי לא בריא להישאר על פחמימה כזאת נמוכה הגוף נכנס לסטרס ואז בכלל לא יורדים במשקל..