הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוך כמה זמן אפשר לרדת ל 12 א"ש מ 17

אי אפשר באמת לדעת סדר גודל של 3-4 חודשים

• פותח/ת השרשור
אל תספימו לי באשכול מזה FXP פה?

בערך בממוצע בדל פחמימה..

אל תספימו לי באשכול מזה FXP פה?

בערך בממוצע בדל פחמימה..

מאיפה נדע ממוצע?
זה עניין אינדיוידואלי לחלוטין, לכל אחד יש את המבנה, קצב חילוף חומרים, הרגלים, משמעת משלו.
לא רוצים לזרוק לך סתם תקופת זמן, אך בכל זאת אני מאמין שהתהליך יקח כ3-4 חודשים.
ושוב, אל תתופס במילה.

על ארבעה מחטבים דיברה התורה:
חכם- שעושה חיטוב נכון, מודד משקלים וערכים, העמסות מסודרות, אימונים איכותיים
תם- שמאמין לכל מה שהוא קורא באינטרנט, קונה שורפי שומן, קונה מהמדריך גיינרים במבצע כי המדריך המליץ על זה
רשע- שגונב מהעוגיות שאמא הכינה, אוכל מול המחטבים האחרים באגטים, צוחק על מי שעושה ספינינג במכון
ושאינו יודע לאכול- הוא לוקח את החיטוב עד הסוף, לא אוכל.

יש הרבה דרכים לעשות חיטוב אחי וזה באמת תלוי בהרבה גורמים לא רוצה סתם לזרוק לך חודשיים או 4 חודשים כי מה זה לא ישנה

• פותח/ת השרשור
על ארבעה מחטבים דיברה התורה:
חכם- שעושה חיטוב נכון, מודד משקלים וערכים, העמסות מסודרות, אימונים איכותיים
תם- שמאמין לכל מה שהוא קורא באינטרנט, קונה שורפי שומן, קונה מהמדריך גיינרים במבצע כי המדריך המליץ על זה
רשע- שגונב מהעוגיות שאמא הכינה, אוכל מול המחטבים האחרים באגטים, צוחק על מי שעושה ספינינג במכון
ושאינו יודע לאכול- הוא לוקח את החיטוב עד הסוף, לא אוכל.

יש הרבה דרכים לעשות חיטוב אחי וזה באמת תלוי בהרבה גורמים לא רוצה סתם לזרוק לך חודשיים או 4 חודשים כי מה זה לא ישנה
כבר שקלתי בעבר 120 קילו וירדתי ל 80 יש לי ניסיון עם חיטובים .. פשוט לא דל פחמימה.

ותודה

על פי ה״ספר״ חיטוב תקין יהיה בקצב של חצי קילו שומן לשבוע, תעשה את החשבון.

על פי ה״ספר״ חיטוב תקין יהיה בקצב של חצי קילו שומן לשבוע, תעשה את החשבון.
ככל שהוא מגיע למשקל יותר נמוך גם קצב הירידה יורד. זאת אומרת, קצב הירידה הוא לא ליניארי כמו שתיארת

שאתם אומרים דל פחמימה לכמה גרם ביום אתם מתכוונים?

ככל שהוא מגיע למשקל יותר נמוך גם קצב הירידה יורד. זאת אומרת, קצב הירידה הוא לא ליניארי כמו שתיארת
אוקיי, מדברים פה על מ17 ל12, ולא על א״ש חד-ספרתי, הבדל בקצב יהיה זניח וסביר להניח שהוא יישאר חצי קילו לשבוע בערך

אם אתה בדל של לא יותר מ 50 לך על העמסה בשבוע, אני יותר פאנט והולך על אחת לשבועיים בדל

לפי מה שקראתי לא בריא להישאר על פחמימה כזאת נמוכה הגוף נכנס לסטרס ואז בכלל לא יורדים במשקל..

לפי מה שקראתי לא בריא להישאר על פחמימה כזאת נמוכה הגוף נכנס לסטרס ואז בכלל לא יורדים במשקל..
ביגלל זה אני מביא בהעמסה אחת לשבועיים .
לדעתי זה מאווד אינדוודואלי ויש אנשים שיכולים לרדת מאווד יפה בדל גם בלי העמסות

Back
למעלה תחתית