נק' מוניטין:
107
- 369
- 63
- מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה צר לך? תראה איזה פוטנציאל...נו בטח איזה גברים אתם בואו נריץ דאחקות.. ומה אתם? כל אחד פה אלוף ?
תתביישו לכם איזה קייטנה.. ילדים קטנים לפעמים שאין מה להגיב.. סותמים
יהיה קשה לך לעלות במסת שריר בצורה דרסטית בלי משחק בהורמונים ,צר לי אך זו האמת,את השייפ שלך קיבלת מסת שריר זה בעייתי.
תוסיף לה עוד מסת שריר ואני אבהה בה מהופנט כל היוםאחי אני מבין את הכבוד שלך עלייה .. בגלל שאתה מבין כמה היא משקיעה בתזונה וכולי ... אבל תכלס זה מראה בריא לבחורה ?
היית רוצה לצאת אם בחורה שנראת ככה ?
תלוי עם איזה גברים היא מסתובבת. אולי לך היא תגרום להיראות קטן, לחלקנו לא. כל אחד והקינק שלו (;אחי אתה רציני ?
כמובן אם המטרה שלה זה להיות בודיבילנג נשים אז כן ... יאללה תני בראש .
עוד מסת שריר והיא תתחיל להיראות כמו הנשים האלה שיותר גדולות מהבנים ... היא בחורה אחי לא גבר ... היא לא אמורה להיות שרירית כזאת .
כל התקדמות היא טובה לא משנה כמה קטנה היא, כל עוד שאת מרוצה זה מה שחשוב, עזבי תחרות לא תחרות, עזבי להוסיף שומן\שריר..העיקר שיש לך תוכנית כל שהיא ואת עומדת בה ומרוצה ממנה.לא אמרתי בשום מקום שאני מרוצה מהרזון שלי או שמכחישה את זה דאני רזה מידי, ולכן חצי מהתגובות שלכם כלל לא מובנות לי. אף אחד פה לא ראה תמונות שלי מלפני שנה, אחרי שהגוף שלי עבר קריסה טוטאלית והייתי הרבה יותר רזה, כמה שלחלקכם יהיה קשה להאמין. הכל יחסי בחיים ואני בדרך למעלה
התמונה העדכנית היא זו שבתחילת האשכול. מתאים לפיטנס או לא?ואו
חיטוב מטורף.. למה שלא תעלי לקטגורית פיטנס?
בהחלטהתמונה העדכנית היא זו שבתחילת האשכול. מתאים לפיטנס או לא?
תודה. אם כך, אולי תגיד לי למה כולם כאן בפורום מבקרים את החיטוב שלי וטוענים שבקושי יש לי מסת שריר ושהסיבה היחידה שרואים את החיטוב זה אחוז שומן נמוך??? זאת אולי אחת הסיבות, אבל בהחלט לא היחידה (ולדעתי גם לא העיקרית). אני טועה?בהחלט