הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב מהיום

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
גב 3 אפריל 2014.jpg נו, אפשר לאמר שיש כבר משהו?

אני רוצה להיות רזה כמוך רק כדי שאוכל לטחון פיצות ובורקסים כל היום:sarcastic:🤣
עכשיו ברצינות, אני חושבת שאת משקיענית בטירוף, מפרגנת ומעריכה!! יש לך פוטנציאל מדהים, אך חושבת שבגלל שאת מאוד רזה ומיובשת רואים כל סיב, והעצמות בולטות, אכן יש מסת שריר אך היא מטעה בגלל היובש ואחוזי השומן הנמוכים... BODYBUILDER אמר זאת נכון, עלייה באחוזי השומן הכרחית...
בקיצור, פחממות והרבה:lol:

נו בטח איזה גברים אתם בואו נריץ דאחקות.. ומה אתם? כל אחד פה אלוף ?
תתביישו לכם איזה קייטנה.. ילדים קטנים לפעמים שאין מה להגיב.. סותמים
יהיה קשה לך לעלות במסת שריר בצורה דרסטית בלי משחק בהורמונים ,צר לי אך זו האמת,את השייפ שלך קיבלת מסת שריר זה בעייתי.

נו בטח איזה גברים אתם בואו נריץ דאחקות.. ומה אתם? כל אחד פה אלוף ?
תתביישו לכם איזה קייטנה.. ילדים קטנים לפעמים שאין מה להגיב.. סותמים
יהיה קשה לך לעלות במסת שריר בצורה דרסטית בלי משחק בהורמונים ,צר לי אך זו האמת,את השייפ שלך קיבלת מסת שריר זה בעייתי.
למה צר לך? תראה איזה פוטנציאל...
זה ברור שלנשים זה די בלתי אפשרי לגדול באמת בלי ממתקים טובים, אבל אפשר לעשות את זה בחן

אחי אני מבין את הכבוד שלך עלייה .. בגלל שאתה מבין כמה היא משקיעה בתזונה וכולי ... אבל תכלס זה מראה בריא לבחורה ?
היית רוצה לצאת אם בחורה שנראת ככה ?
תוסיף לה עוד מסת שריר ואני אבהה בה מהופנט כל היום

רמת חיטוב גבוהה במיוחד, בהחלט מרשים להסתכל על כך.
לטעמי חסר בשר, והרבה.
בהצלחה

אחי אתה רציני ?
כמובן אם המטרה שלה זה להיות בודיבילנג נשים אז כן ... יאללה תני בראש .
עוד מסת שריר והיא תתחיל להיראות כמו הנשים האלה שיותר גדולות מהבנים ... היא בחורה אחי לא גבר ... היא לא אמורה להיות שרירית כזאת .
תלוי עם איזה גברים היא מסתובבת. אולי לך היא תגרום להיראות קטן, לחלקנו לא. כל אחד והקינק שלו (;

אני חושב שעד התגובה (כולל) של pala זה היה מוצדק כדאי שייכנס לה לראש..
משם זה סתם כמו לבעוט במישהו שכבר מעולף על הרצפה ולצחוק על חשבונה...

אבל אני מסכים עם מה שנאמר יש לך טיפה יותר מסה בכתפיים וטיפה בידיים מהממוצע והא״ש המאוד מאוד נמוך זה לא טוב מילא היה לך מסת שריר מכובדת (מסה של שנים ואי אפשר להישאר בא״ש כזה ולעלות במסה ללא סייקל אז גם א״ש גבוה יותר)

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי בשום מקום שאני מרוצה מהרזון שלי או שמכחישה את זה דאני רזה מידי, ולכן חצי מהתגובות שלכם כלל לא מובנות לי. אף אחד פה לא ראה תמונות שלי מלפני שנה, אחרי שהגוף שלי עבר קריסה טוטאלית והייתי הרבה יותר רזה, כמה שלחלקכם יהיה קשה להאמין. הכל יחסי בחיים ואני בדרך למעלה

לא אמרתי בשום מקום שאני מרוצה מהרזון שלי או שמכחישה את זה דאני רזה מידי, ולכן חצי מהתגובות שלכם כלל לא מובנות לי. אף אחד פה לא ראה תמונות שלי מלפני שנה, אחרי שהגוף שלי עבר קריסה טוטאלית והייתי הרבה יותר רזה, כמה שלחלקכם יהיה קשה להאמין. הכל יחסי בחיים ואני בדרך למעלה
כל התקדמות היא טובה לא משנה כמה קטנה היא, כל עוד שאת מרוצה זה מה שחשוב, עזבי תחרות לא תחרות, עזבי להוסיף שומן\שריר..העיקר שיש לך תוכנית כל שהיא ואת עומדת בה ומרוצה ממנה.

לדעתי האישית זה חיטוב גבוהה מאוד לאדם הממוצע, אם זה בשביל להתחרות בפיטנס או משהו אז ברור שזה מעולה ופוטנציאל מטורף רק צריך עוד מסה, אם אין שום כוונה כזאת אז את כבר יודעת שאת צריכה קצת להשמין זה לא חדש לך.

אני חושב שתמונה side by side ליד תמונה של רזון מלפני הרבה זמן תיהיה אפקטיבית הרבה יותר מאשר תמונה אחת.

מיכל, אין ספק שאת מבינת עניין ונמצאת ברמה גבוהה ביחס למפתחות גוף בישראל.
נוסף על כך, יהיה מעניין לראות אותך לאחר תקופת מסה, שתצברי יותר שריר ותראי פחות יבשה.
בהצלחה בהמשך...

• פותח/ת השרשור
ארבע ראשי.jpg גב.jpg הנה אני לפני הקריסה,עם יותר מסה ניסיתי להעלות עוד כמה תמונות אבל משום מה לא מצליחה...

אני חושב שאת צריכה להפסיק אם האובססיה שלך לאירובי(ראיתי באשכולות קודמים) להמשיך עם האימוני משקולות ואולי לתת באירובי פעמיים בשבוע
באחוז שומן שלך אם אתה לא מצליחה עוד לעלות במישקל תפרגני לעצמך בעוד קלוריות בתפריט(את מכניסה 2500 כן ? שזה גם ככה הרבה)אז תעלי אפילו ל 3000 ותפרגני לעצמך באיזה ציט יומי אולי זה מה שיתן את הפוש לעילה בשריר

• פותח/ת השרשור
תודה. אם כך, אולי תגיד לי למה כולם כאן בפורום מבקרים את החיטוב שלי וטוענים שבקושי יש לי מסת שריר ושהסיבה היחידה שרואים את החיטוב זה אחוז שומן נמוך??? זאת אולי אחת הסיבות, אבל בהחלט לא היחידה (ולדעתי גם לא העיקרית). אני טועה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית