הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גב מהיום

תודה. אם כך, אולי תגיד לי למה כולם כאן בפורום מבקרים את החיטוב שלי וטוענים שבקושי יש לי מסת שריר ושהסיבה היחידה שרואים את החיטוב זה אחוז שומן נמוך??? זאת אולי אחת הסיבות, אבל בהחלט לא היחידה (ולדעתי גם לא העיקרית). אני טועה?
בשביל פיטנס לא צריך ממש מסה.. כמו שהיית בתמונות השניות זה מספיק, ואני בטוח שתוכלי לחזור לשם די מהר

• פותח/ת השרשור
דרך אגב,אליק, אני ממש מנסה לעשות תרגילים שיבליטו גם את החיטוב בחלק האמצעי של הגב ולא יודעת איזה תרגילי גב הכי יעילים למטרה זו? (תגיד הכל חוץ מדד ליפט).
בשביל פיטנס לא צריך ממש מסה.. כמו שהיית בתמונות השניות זה מספיק, ואני בטוח שתוכלי לחזור לשם די מהר
ואיך שאני היום זה מספיק או לא?

דרך אגב,אליק, אני ממש מנסה לעשות תרגילים שיבליטו גם את החיטוב בחלק האמצעי של הגב ולא יודעת איזה תרגילי גב הכי יעילים למטרה זו? (תגיד הכל חוץ מדד ליפט).
ואיך שאני היום זה מספיק או לא?
זה גם מספיק, הכל עניין של דעה אישית.. אפשר להוסיף עוד מסה כמובן
מרכז הגב תעשי מקבילים לטרפז

• פותח/ת השרשור
תודה על הוידאו. אפשר גם לעמוד עם דאמבל בכל יד ולהרים את הכתפיים לכיוון האוזניים או שזה לא תרגיל חלופי?

תודה. אם כך, אולי תגיד לי למה כולם כאן בפורום מבקרים את החיטוב שלי וטוענים שבקושי יש לי מסת שריר ושהסיבה היחידה שרואים את החיטוב זה אחוז שומן נמוך??? זאת אולי אחת הסיבות, אבל בהחלט לא היחידה (ולדעתי גם לא העיקרית). אני טועה?
זו אכן הסיבה היחידה, מיכל.
אני לא אעלה לכאן תמונות אלו, אבל גם לתמונות מהשואה ומסומליה אפשר לראות את הסיבים של השרירים של אותם אנשים רעבים ומורעבים.

אז כן - זו אכן הסיבה היחידה - אחוז שומן אולטרא-נמוך שיש לך.

• פותח/ת השרשור
כתף אחורית אפריל 2014.jpg ההתקדמות מהירה. גם לפי התמונה הזו אין לי מסת שריר? דרך אגב זה מאתמול....

רואים שאת מכורה אש 😃 משקיעה הרבה, יחד עם זאת, לדעתי הייתי קצת עולה במשקל.

צפה בקובץ המצורף 16905 ההתקדמות מהירה. גם לפי התמונה הזו אין לי מסת שריר? דרך אגב זה מאתמול....
מיכל, השאלה שלך לא נכונה.
לפי התמונות נראה שמיצית כמעט ב 100% את ה'מסה' במשקל הגוף שלך, כלומר חיטוב כמעט מקסימאלי בטח שלא לפני תחרות.
אבל על מנת לצבור 'מסה' או בהגדרה יותר מתאימה גודל שריר תצטרכי לעלות במשקל

צפה בקובץ המצורף 16905 ההתקדמות מהירה. גם לפי התמונה הזו אין לי מסת שריר? דרך אגב זה מאתמול....
אם הצריכה הקלורית שלך היא 2500~ בוודאי שאינך סובלת מהפרעת תזונה. בנוגע לחיטוב הוא אכן חד מאשר זה של רוב הנשים, רק הקפידי שלא להעמיס יתר על עמידה מבחינת האימונים מאחר ואף-על-פי שכרגע את מרגישה שזה מביא לתוצאה הרצויה עומס מוגזם עלול לבסוף להוביל לפגיעה הורמונלית (בין השאר) ולהאט את ההתקדמות לטווח ארוך.
את מרוצה ממסת השריר, זכותך, אך את חייבת להבין שהמשתמשים מורגלים במסת שריר גבוהה
בהרבה. אם את מעוניינת להעלותה החיטוב הקיים אינו יכול להישמר (זה פשוט לא פיזיקלי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית