ייעוץ מולטי ויטמין

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
מתלבטת בין opti women של optimum nutrition
לבין active women של met-rx
מישהו יכול להמליץ איזה מולטי ויטמין טוב יותר לנשים? (אם יש אחד אחר כמובן גם אופציה) ראיתי שהרבה המליצו בפורום על twinlab ללא ברזל (טבליה אחת). למה בעצם ללא ברזל?

כי עודף ברזל מסוכן לגברים ואנחנו בדר"כ מקבלים די והותר מהתזונה.
אצל נשים המצב שונה בגלל המחזור, אבל בכל זאת הייתי מסתמך על בדיקות הדם.

• פותח/ת השרשור
כי עודף ברזל מסוכן לגברים ואנחנו בדר"כ מקבלים די והותר מהתזונה.
אצל נשים המצב שונה בגלל המחזור, אבל בכל זאת הייתי מסתמך על בדיקות הדם.
תודה. ואיזה מבין 3 האופציות הכי כדאי לדעתך? optiwomen (מקביל ל optimen לגברים), active women (מקביל ל active men ) או זה של twinlab ?

תודה. ואיזה מבין 3 האופציות הכי כדאי לדעתך? optiwomen (מקביל ל optimen לגברים), active women (מקביל ל active men ) או זה של twinlab ?

טווינלאב הכי חסכוני, אופטיוומן אם יש כסף להשקיע.

אני לוקח טווינלאב ומשלים את החסר (ויטמין D, אבץ, מגנזיום, ויטמין C), לא ממש מפריע לי לקחת הרבה כדורים ביום.

• פותח/ת השרשור
כביכול, יקר יותר זה בטוח.
סלח לי אבל התשובה לא מובנת לי . אין לי מחסור בברזל. לא אכפת לי להשקיע עוד כמה גרושים אם המוצר יותר איכותי אבל השאלה אם כדאי לי לרכוש אופטיוומן, המכיל גם ברזל או לחילופין כדאי טווינלאב ללא ברזל. מה דעתך ( רק מבחינת יעילות ובריאות וללא התייחסות למחיר)

כי אין צורך בברזל...
סלח לי אבל התשובה לא מובנת לי . אין לי מחסור בברזל. לא אכפת לי להשקיע עוד כמה גרושים אם המוצר יותר איכותי אבל השאלה אם כדאי לי לרכוש אופטיוומן, המכיל גם ברזל או לחילופין כדאי טווינלאב ללא ברזל. מה דעתך ( רק מבחינת יעילות ובריאות וללא התייחסות למחיר)
שמעי אם הברזל שלך לא נמוך, אין סיבה להתקרב לתוספים שיש בהם תיסוף של ברזל. חבל על הכסף.
אני לא יודע אם זה מזיק כן?אבל זה מיותר.

הטווינלאב one daily עושה לי בחילות נוראיות אז אני משלמת ביוקר על אופטיוומן וכמה מרכיבי שטות

דעתי היא שאין צורך לתסף בברזל אם אין מחסור, גם אופטיוומן וגם טווינלאב טובים - כשאופטיוומן נחשב האיכותי מביניהם, ואכן הטווינלאב יכול לגרום לבחילות אצל חלק מהאנשים.

• פותח/ת השרשור
הטווינלאב one daily עושה לי בחילות נוראיות אז אני משלמת ביוקר על אופטיוומן וכמה מרכיבי שטות
האופטיוומן לא עושה בחילות? כי אני מזמינה אתם יודעים מאיפה שאסור להזכיר וגם ככה יקח לזה שבועיים-שלושה להגיע כך שממש אין לי חשק לחכות 3 שבועות ובסוף לסבול מבחילות ואז להזמין עוד מוצר ושוב לחכות....

ודרך אגב, עד כמה תיסוף במולטיויטמין הכרחי? כרגע צורכת :
1000 מג ויטמין סי
100 מג ויטמין בי1
400 מג חומצה פולית
1000 מג סידן בתוספת 600 מג ויטמין די
30 מג ברזל (כי בעבר היה לי מחסור)

כדור אחד של חומצות אמינו מסועפות (animo 3000- met rx)
כפית שטוחה כ-3 גרם קריאטין.

לא צורכת מגנזיום, לא בי12 ולא אבץ (עשיתי בדיקות דם ואין לי חוסר) ותגידו, איך נחשב המולטיויטמין הרגיל של צנטרום (זה שמיועד לנשים מתחת לגיל 50)

גם לי זה קורה
ממליץ לשתות אותו אחריי אוכל כדי שזה לא יקרה. לא צריך ארוחה, אפילו איזה פרי יספיק.

יש גם טווינלאב עם ברזל....

• פותח/ת השרשור
יש גם טווינלאב עם ברזל....
אין לי מחסור בברזל!!!! האם כדאי בכל זאת אופטיוומן, שנחשב מצד אחד יותר איכותי, אבל מצד שני הוא כן מכיל ברזל?
גם לי זה קורה
ממליץ לשתות אותו אחריי אוכל כדי שזה לא יקרה. לא צריך ארוחה, אפילו איזה פרי יספיק.
אחרי אוכל לא עושה בחילות?

את חוזרת על עצמך כמו תוכי בזמן שאנשים ממזמן ענו לך באשכול.....
אין לי מחסור בברזל!!!! האם כדאי בכל זאת אופטיוומן, שנחשב מצד אחד יותר איכותי, אבל מצד שני הוא כן מכיל ברזל?
אחרי אוכל לא עושה בחילות?
את יודעת מולטי לוקחים רק אחרי אוכל... שאלה לא רלוונטית

• פותח/ת השרשור
לא
את חוזרת על עצמך כמו תוכי בזמן שאנשים ממזמן ענו לך באשכול.....
את יודעת מולטי לוקחים רק אחרי אוכל... שאלה לא רלוונטית
ענו לי באשכול אם במידה ואין לי חוסר בברזל כדאי בכל זאת אופטיוומן שנישב לאיכותי יותר אל מכיל ברזל. מה שענו לי זה שלא כדאי להוסיף ברזל אם אין מחסור ולכן טווינלאב ללא ברזל טוב ובתגובה אחרת מישהו כתב שאופטיוומן נחשב יותר איכותי אך לא התייחס כלל לנושא הברזל ולכן אשמח אם תענה לי באופן סופי אם עדיף אופטיוומן איכותי שמכיל ברזל למרות שאין לי צורך לתסף בברזל או שעדיף טווינלאב ללא ברזל שהינו פחות איכותי? ודבר נוסף, אם כתבת שמובן מאליו שמולטי לוקחים אחרי אוכל אז איך זה שאנשים הגיבו שטווינלאב גורם לבחילה? תחילת ההודעה היתה ״ לא ענו״. המילה ״לא״ קפצה למעלה
ומה לגבי זה שהאופטיוומן מכיל ברזל ועודף ברזל עלול להזיק? יש לך מחסור בברזל?...ולגבי הטווינלאב, גם אחרי ארוחה עשה לך בחילה?

• פותח/ת השרשור
תקרא את התגובה של מנהל הפורום incin. הוא כתב שטווינלאב יותר חסכוני אבל שאם יש כסף עדיף אופטיוומן כי נחשב איכותי יותר... ות'אמת יותר מדאיגה אותי הבחילה, למרות שהבנתי ממך שאם צורכים טווינלאב אחרי אוכל אז אין בחילה... אתה לוקח טווינלאב ללא ברזל כדור אחד ביום אחרי אוכל?

לא כזה מסכים עם הקביעה שלו. לדעתי מדובר במוצר עם התמורה ביחס למחיר הכי טוב בשוק כרגע.
ומבחינת איכות אני חושב שהוא התכוון לכמות הויטמינים.. נכון אני לוקח כדור אחד ביום אחריי האוכל ולא קורה כלום..
אם תקחי על בטן ריקה אז זה כן יעשה לך בחילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית