הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
מתלבטת בין opti women של optimum nutrition
לבין active women של met-rx
מישהו יכול להמליץ איזה מולטי ויטמין טוב יותר לנשים? (אם יש אחד אחר כמובן גם אופציה) ראיתי שהרבה המליצו בפורום על twinlab ללא ברזל (טבליה אחת). למה בעצם ללא ברזל?

לא כזה מסכים עם הקביעה שלו. לדעתי מדובר במוצר עם התמורה ביחס למחיר הכי טוב בשוק כרגע.
ומבחינת איכות אני חושב שהוא התכוון לכמות הויטמינים.. נכון אני לוקח כדור אחד ביום אחריי האוכל ולא קורה כלום..
אם תקחי על בטן ריקה אז זה כן יעשה לך בחילה.

רשמתי שאופטיוומן נחשב יותר איכותי מטווינלאב, ברור שטווינלאב יותר משתלם ובגלל זה אני משתמש בו.

באותה מידה אני יכול לומר שאיפור של MAC נחשב יותר איכותי מאיפור של קרליין, זה לא בהכרח אומר שהאיפור של קרליין לא טוב.

רשמתי שאופטיוומן נחשב יותר איכותי מטווינלאב, ברור שטווינלאב יותר משתלם ובגלל זה אני משתמש בו.

באותה מידה אני יכול לומר שאיפור של MAC נחשב יותר איכותי מאיפור של קרליין, זה לא בהכרח אומר שהאיפור של קרליין לא טוב.
:|
אפל עושים גם איפור?

• פותח/ת השרשור

פחות מעניין אותי ההבדל בכמה שקלים בין המוצרים . מדובר בהבדל של משהו כמו 20 שח וזה לא יהרוג אותי. לכן השאלה שלי היא מבחינה בריאותית איזה מולטי הכי איכותי ויעיל עבור נשים שאין להן מחסור בברזל? ולגבי האיפור, זה כמו לאמר ש90 במבחן זה ציון יותר טוב מ80 מבלי לאמר ש80 זה ציון גרוע. אז נכון ש80 זה ציון בסדר, אבל אין ספק ש90 זה יותר טוב... חחחח ותראו איזה דיון פתחתם כאן.. סהכ התייעצתי איזה מולטי כדאי לי לרכוש אם אין לי מחסור בברזל.תשובה של 2-3 מילים היתה יכולה לענות לי על השאלה. ;)

לא נראה לי שיש מה יותר להתחרבש עם זה
אם אין לך חוסרים כלשהם ולא איכפת לך מהמחיר אז לכי על מוצר סולידי של חברה מוכרת- כזה בלי חומרים שאת יכולה להגיע איתם למינון יתר ויהיו לך רעילים
בתור אחד ששנים לוקח אופטימן\אנימאל פאק ועכשיו משתמש בARO של ויטהקוסט אני יכול להגיד שעם תזונה מאוזנת אני בכלל לא מרגיש משהו מיוחד
הבדיקות דם יוצאות סבבה, תמיד מרגיש טוב ומשתין ירוק זוהר שזה מגניב לאללה
כשהייתי בצבא והיה לי מחסור בברזל בגלל שהייתי ער מ-4 בבוקר עד 12 בלילה ואוכל ארוחה אחת ביום אז הייתי מרגיש זוועה
אבל ככה ברגיל עם תזונה של בן אדם? נאדה, זה הכי לסגור את הפינה

• פותח/ת השרשור
Aro זה שם של חברה? כשהשתמשת באופטימן למרות שלא היה לך חוסר ברזל, עדיין לא סבלת מעודף ברזל בבדיקות דם? וחוץ מזה גם טווינלאב וגם אופטימום חברות מוכרות לא? למה בכלל החלפת את אופטימן במוצר אחר?

Aro זה מותג הבית של האתר בו הסתכלת (כמו מותג הבית של שופרסל לצורך העניין), לא נמכר בשום מקום אחר.
גם טווינלאב וגם אופטימום חברות מוכרות.
אגב, ההבדל במחיר הוא לא 20$ - אריזה של טווינלאב מספיקה לחצי שנה, אריזה של אופטיוומן מחזיקה חודש - המחיר זהה.

• פותח/ת השרשור
אוף איתכם,אנשים, למה אף אחד כאן לא יכול פשוט לתת תשובה ברורה?
אשאל פעם אחרונה, בתור בחורה בת 33 ללא מחסור בברזל, האם המולטיויטמין של twinlab daily one caps without iron, מומלץ לדעתכם?
או לחילופין (optiwoman (with iron עדיף?

בבקשה תשובה קצרה. א' או ב'?

את יותר משקיעה על זה יותר מדי אנרגיות סתם. שניהם איכותיים שניהם סבבה.
אני הייתי הולך על האופטימום כי אני תמיד מעדיף להוסיף כמה שקלים ולפחות בתחושה להרגיש שהכנסתי לגוף את הדה בסט.

שניהם מעולים, זה שאלה של מה נוח לך יותר. קחי בחשבון שהTL זה רק כדור אחד בלבד ביום, מה שאומר שאת מסודרת לכמעט חצי שנה כשאת קונה בקבוק אחד. מבחינת המינונים, מהשוואה שערך מנהל הפורום - משה, הוא גם פי 4 יותר משתלם: http://www.lbs.co.il/threads/18237/

למה החלפתי? בלי שום סיבה מיוחדת, ההזמנה תמיד הייתה מחו"ל אז המחיר היה תמיד סבבה
התחלתי עם אופטימן, עברתי לאנימאל פאק כי רציתי יותר סידן במולטי והשקיות היו בסדר
ועכשיו אני עם ARO כי הערכים שלו גם סבבה וויטהקוסט היא חברה ממש סולידית והליין של ה-ARO די משתלם כלכלית
ולא חסר לי שום סידן אחרי שאני דוחף 100 ג' טחינה גולמית בכל יום (יאק), אז למי איכפת

• פותח/ת השרשור
שניהם מעולים, זה שאלה של מה נוח לך יותר. קחי בחשבון שהTL זה רק כדור אחד בלבד ביום, מה שאומר שאת מסודרת לכמעט חצי שנה כשאת קונה בקבוק אחד. מבחינת המינונים, מהשוואה שערך מנהל הפורום - משה, הוא גם פי 4 יותר משתלם: http://www.lbs.co.il/threads/18237/
כן אבל מצד שני גורם לבחילה... טוב, זהו, החלטתי להזמין וגמרנו. מה שיהיה יהיה. הזמנתי את optiwomen של אופטימום. תודה לכולכם...תם ונשלם...לבינתיים

לגבי הבחילה - יש לזה פיתרון. שמים במקפיא. מוציאים כדור ל2 דקות ושטופים במים וזה נבלע בקלות. בלי טעם וריח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית