תמונה חוות דעת| סימנים \ שטפי דם על הזרוע

• פותח/ת השרשור Zosed
  • פורסם בתאריך

Zosed

משתמש מתחיל
83
3
נק' מוניטין:
276
83
3
IMG_1521.jpg

לאחרונה שמתי לב ל"שטפי דם" שמופיעים לי על הזרועות בעיקר (במציאות זה הרבה יותר "בולט" מאשר בתמונה שהעליתי) אשמח לשמוע דעות של אנשים שמזוהים עם ה"בעיה" ויכולים לתת טיפים איך להימנע ואף מידע על הסיבות ל"תופעה" 🆘

תודה מראש,

Zosed

• פותח/ת השרשור
דווקא זה לא נראה לי סטרצ'ים(יש לחבר שלי וזה לא דומה אפילו) זה הולך אצלי עם כיוון הוורידים..

זה לא נראה כמו סימני מתיחה.
האם אתה עושה איזשהוא תרגיל שמפעיל לחץ על האזור? (משהו שנשען על היד או משהו בסיגנון)

זה נראה כמו פיטריה ושים לב כי זה במקום שהיד מתקפלת ואתה מזיע שם יותר,תפנה לרפא עור.

• פותח/ת השרשור
חחח פטרייה זה לא(זה לא גירוי ואני היגייני בטירוף - סטירילי לשעבר 😣) ....אני מעריך שאלה פשוט נימי דם ש"התפוצצו" הסימנים מופיעים עם כיוון הוורידים והם שינו את צבעם ל"כחול" כיאה לשטפי דם.

ולMOSHE לא , אני לא עושה תרגלים כאלה.(הכי קרוב לזה שאני יכול לחשוב זה בלחיצת רגליים כאשר אני אוחז בחוזקה ב"מיירטים" לעיתים ומצמיד את הזרועות למכשיר קרוב לגוף)

שיהיה שבוע טוב לכל חברי הפורום.
* אשמח לשמוע עוד תגובות\דעות\הארות

Zosed

נערך לאחרונה:
לפעמים היגייניות יתר גורמות לבעיות בעור, אתה מונע מנגנונים טבעיים של הגוף ששומרים על העור.

כמה זמן יש לך את זה?
זה נראה כמו מין סוג של גירוי.
או שתפנה לרופא עור (אם לא יועיל לא יזיק)
או שתחכה ותראה, אם זה נעלם או מתפתח ואז תפנה ליעוץ רפואי בעניין

• פותח/ת השרשור
כמה זמן יש לך את זה?
זה נראה כמו מין סוג של גירוי.
או שתפנה לרופא עור (אם לא יועיל לא יזיק)
או שתחכה ותראה, אם זה נעלם או מתפתח ואז תפנה ליעוץ רפואי בעניין

יש לי את זה כבר למעלה מ 10 ימים והאמת שאין כל שינוי שנראה לעין...
בכל אופן מה שמוזר זה שזה לא מגרד\כואב\"מתפשט" זה פשוט "זה" דבר שדי מדאיג אותי למען האמת..

יש לי את זה כבר למעלה מ 10 ימים והאמת שאין כל שינוי שנראה לעין...
בכל אופן מה שמוזר זה שזה לא מגרד\כואב\"מתפשט" זה פשוט "זה" דבר שדי מדאיג אותי למען האמת..
שוב, תפנה ליעוץ רפואי בעניין.
כנראה יביאו לך משחה כלשהיא...

בריאות שלמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית