הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מרגישה שאוכלת המון

מיכל פבזנר

משתמש פעיל
369
63
נק' מוניטין:
107
369
63
מתאמנת מידי יום אירובי וכח בחד"כ
לא חשוב באיזה פורום אני מסתכלת כאן באתר, תמיד אנשים שמשתפים את התפריט שלהם צורכים הרבה פחות אוכל ממני, ומדובר בגברים ששוקלים בערך פי 2 ממני. האם אני היחידה כאן שצורכת 2500 קלוריות???? אנשים, אתם לא אוכלים? איך אתם לא מורעבים? לי בקושי זה מספיק.... אז נכון, מתאמנת הרבה, אבל בכל זאת...

ענית לעצמך.. " נכון אני מתאמנת הרבה "
את שורפת ים של אנרגיה שמתבטא יפה בקלוריות שמתאדות באימונים שלך.
[ הרבה יותר לעומת אנשים אחרים ]

• פותח/ת השרשור
עדיין, מצד שני הוצאת האנרגיה שלי באימוני הכח הרבה יותר נמוכה מאשר של גבר שמרים פי 4 ממני בכל סט

לא יודע, אולי האירובי שלך שורף לא מעט לעומת אותם גברים.
נסי לאכול פחות, להתאמן קצת פחות ולראות מה קורה

את לא מתאמנת הרבה את מתאמנת המון!
ובכלל ההישגים שלך הם הרבה מעבר לאדם הממוצע אז אין סיבה שתשווי את עצמך אליהם.

לא חשוב באיזה פורום אני מסתכלת כאן באתר, תמיד אנשים שמשתפים את התפריט שלהם צורכים הרבה פחות אוכל ממני, ומדובר בגברים ששוקלים בערך פי 2 ממני. האם אני היחידה כאן שצורכת 2500 קלוריות???? אנשים, אתם לא אוכלים? איך אתם לא מורעבים? לי בקושי זה מספיק.... אז נכון, מתאמנת הרבה, אבל בכל זאת...
איפה ראית תפריטים?

גבר שמפתח גוף או עובד לכוח ואוכל הרבה פחות מ2500 קלוריות הוא לרוב נמוך או מתחיל.

אולי בגלל שהקיץ מתקרב הכותבים כאן בחיטוב...

לא היו לי משהו טוב להגיד לכן מנהל ערך לי את ההודעה. בפעם הבאה אני אזכה באזהרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היכולת שלך לחשב את סך הקלוריות שלך הוא שגוי. זה לא סוד שאת מאוד רזה, ואישה ממוצעת שורפת כ 1000 קלוריות, וקשה מאוד להגיע לאקסטרה 1500 קלוריות רק מפעילות גופנית.

הכמות אימונים שלך היא הרבה הרבה מעל הממוצע. אני עם 2500 קלוריות ביום ותוכנית אימונים כמו שלך הייתי קורס.
תאכלי יותר או שתפחיתי אירובי

• פותח/ת השרשור
חחחח
היכולת שלך לחשב את סך הקלוריות שלך הוא שגוי. זה לא סוד שאת מאוד רזה, ואישה ממוצעת שורפת כ 1000 קלוריות, וקשה מאוד להגיע לאקסטרה 1500 קלוריות רק מפעילות גופנית.
האוכל שלי שקול לפי גרמים. 2500 כל יום. יש ימים ש2600. תאמין לי שיותר מדויקת ממני אין הרבה אנשים בחישוב קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית