הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך אתם מתמודדים ?

• פותח/ת השרשור Ran24
  • פורסם בתאריך

Ran24

משתמש מתחיל
80
4
נק' מוניטין:
4
80
4
היי חברים שבת שלום...
אני פעם ראשונה מתחיל משטר תזונה ואימונים. החלטתי להתחיל בחיטוב מכיון שיש לי ״מעט״ אחוזי שומן מיותרים.
רציתי לדעת איך אתם מצליחים לשרוד את הסופשים ארוחות שישי בערב ושבת בצהריים בלי להיתפתות לכל התבשילים המאוד טעמים ועמוסים בקלוריות ושמן...

במקרה הספציפי שלי, אני תימני. כך שהמטבח שלנו מאד מצומצם בלשון המעטה.
כך, שאין מצב לעלות במשקל, אדרבה, להיפך 😁

• פותח/ת השרשור
חחחח הלוואי אח שלי... אצלנו המרוקאים יש ים פיתוים. ואם אתה מחזיק חזק את היצר של האכילה אז אמא כבר דואגת לדחוף לך תביס הראשון ומשם זה תהום שאין לה מעצורים.

חחחח ממש! האוכל התימני זה פאקינג סדנה לטיפול באנורקסיה- ג'חנון, לחוח, מלאווח, פתות, כובאנה.
או שרשמת את זה בצחוק ואז יצאתי טמבל:🤦‍♂️:

רציתי לדעת איך אתם מצליחים לשרוד את הסופשים ארוחות שישי בערב ושבת בצהריים בלי להיתפתות לכל התבשילים המאוד טעמים ועמוסים בקלוריות ושמן...
בדיוק בשביל זה המציאו העמסה.
תרכיב לעצמך תפריט מהודק ודל פחמימה במהלך השבוע ואז תוכל לחגוג ביום שישי.

לגבי ימי שישי כמו שאמרו פה מעליי אני דואג שהעמסות יפלו ביום הזה ואז אני חופשי
בכללי , זה כוח רצון , אם יש לך כוח רצון חזק ואתה רואה רק את המטרה שלך מול העיניים תאמין לי שחתיכת דג מרוקאי וחלה לא יעצרו לך את האטרף הזה .
כשאתה אוכל אל תאכל מהעיניים , יש לך מטרה ברורה שכדי להגיע אליה צריך לוותר על דברים - כדי לקבל דבר טוב יותר
אם הבעיה דשלך זה מבחינת רעב ולא התפתתות , הפתרון הוא ירקות והרבה הרבה הרבה הרבה מים ! וגם אירובי וכל פעילות גופנית אחרת יעזרו לך לשרוף קלוריות שתצטרך להשלים אותם ככה שיש לך עוד בונוס קטן אם אתה מתאמן/עושה אירובי/וואט אבר
בהצלחה אחי , אל תישבר בקלות ואל תסתכל לצדדים אלא רק לכיוון המטרה שלך

חחחח ממש! האוכל התימני זה פאקינג סדנה לטיפול באנורקסיה- ג'חנון, לחוח, מלאווח, פתות, כובאנה.
או שרשמת את זה בצחוק ואז יצאתי טמבל:🤦‍♂️:

הכי מצחיק שהם לקחו מאכל אחד וקראו לו בכל מיני שמות שונים. הלו ג'חנון לחוח ופתות זה אותו דבר!

מה זה איך? אתה רוצה לרדת במשקל או לא?..

תחשוב למה התחלת ואני בטוח שאתה חזק יותר מזה..

Back
למעלה תחתית