הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תפריט דל פחמימה

• פותח/ת השרשור ExFat
  • פורסם בתאריך

ExFat

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
4
62
4
משקל - 78
גובה -173
אני מתחיל את החודש התשיעי שלי לדיאטה. עד עכשיו הורדתי 19 קילו 😃
ארוחה 1 - כוס חלב ו-4 אגוזי מלך
ארוחה 2 - סלט עם קופסה של טונה
ארוחה 3 - חביתה מ-3 ביצים מטוגן בשמן קנולה ו-200 גרם קוטג'.
ארוחה 4 -100 גרם גבינה לבנה יחד עם 2 מלפפונים
ארוחה 5 - כרעיים עוף ושוק נאכל עם העור / 2 חזה עוף 150 גרם כל אחד.

זה הערכים שיצאו לי:
קלוריות : 1500 קלוריות
שומן : 90 גרם
פחמימה: 27 גרם
חלבון: 136 גרם

הספורט שאני עושה במהלך השבוע - אני מנסה ללכת/ לרוץ 3-4 פעמים בשבוע. בין 3-5 ק"מ כל פעם. ואני מתאמן במכון כושר פעמיים בשבוע שעה אימון.

אני יודע שיש מצב שאני אוכל קצת קלוריות.אבל זה כאילו האוכל היחידי שיש אצלי בבית וניסיתי אפשרויות אחרות וזה פשוט לא עובד. אבל לפחות מבחינת ערכים הכל סבבה לא?

נערך לאחרונה:
BMR - 1850 אם אני מכפיל ב-1.2 יצא לי 2200 בערך אבל יש לי חילוף חומרים איטי בגלל הדיאטה הארוכה שאני עושה כבר 8 חודשים אז... אני לא ממש מסתמך על זה.
לא הייתי בונה על זה שיש לך ח״ח איטי.

אני יודע שיש מצב שאני אוכל קצת קלוריות.אבל זה כאילו האוכל היחידי שיש אצלי בבית וניסיתי אפשרויות אחרות וזה פשוט לא עובד. אבל לפחות מבחינת ערכים הכל סבבה לא?
כמות חלבון נמוכה לעומת הפחמימות. תוסיף עוד לפחות 50-60 גרם חלבון לתפריט.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי בונה על זה שיש לך ח״ח איטי.

כמות חלבון נמוכה לעומת הפחמימות. תוסיף עוד לפחות 50-60 גרם חלבון לתפריט.
למה אני צריך כל כך הרבה חלבון? אני כבר אוכל כפול 1.8 גם חלבון ממשקל הגוף שלי. למה אני צריך יותר מזה?? וחוץ מזה רק שתדע שאין לי מסת גוף כל כך גדולה כלומר המסה שלי לא תתפרק כל כך מהר, וגם שאני מתאמן רק פעמיים בשבוע.לדעתי הגוף שלי לא דורש כל כך הרבה חלבון. אתם מגזימים.
מה גם שאני כבר 8 חודשים בדיאטה.לא היה יום אחד שעברתי את ה-120 גרם חלבון. היו ימים שאכלתי גם 80 גרם חלבון. והורדתי 20 קילו ולא ממש ירדתי
במסת שריר לדעתי .

למה אני צריך כל כך הרבה חלבון? אני כבר אוכל כפול 1.8 גם חלבון ממשקל הגוף שלי. למה אני צריך יותר מזה??
כי אתה אוכל מעט פחמימה

כלומר המסה שלי לא תתפרק כל כך מהר,
זה לא קשור למסת השריר שיש לך כרגע או לא

לדעתי הגוף שלי לא דורש כל כך הרבה חלבון.
אתה בא לשאול שאלות בפורום או לענות לעצמך?

• פותח/ת השרשור
כי אתה אוכל מעט פחמימה

זה לא קשור למסת השריר שיש לך כרגע או לא

אתה בא לשאול שאלות בפורום או לענות לעצמך?
טוב,אבל אין לי ממש מאיפה עוד לקחת חלבון. אין מצב גם שאני אצליח להשיג עוד 50 גרם חלבון.גבינה,קוטג',חלב,בשר,טונה,ביצים. זה כל מה שיש לי בבית :(

Back
למעלה תחתית