הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית SS עם דאמבלים

• פותח/ת השרשור ohads
  • פורסם בתאריך

ohads

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום,
אני מתאמן בבית עם ספה, דאמבלים ומתח.
לא אידאלי, אני יודע
עד עכשיו הייתי מניח את הדאמבלים על הכתף בסקוואטים - בגלל העלייה במשקלים אני ממש מתקשה להרים את המשקולות על הכתף כי זה כבד לידיים
יש דרך אחרת לעשות סקאווט עם דאמבלים?

תודה לעונים

שלום,
לא אידאלי, אני יודע
עד עכשיו הייתי מניח את הדאמבלים על הכתף בסקוואטים - בגלל העלייה במשקלים אני ממש מתקשה להרים את המשקולות על הכתף כי זה כבד לידיים

תודה לעונים

לגבי הסקוואט- אי אפשר.
מה שכן, אתה יכול לבצע לאנג'ים עם דאמבלים גם במשקל יחסית כבד.
אם אין ברירה אז תעשה לאנג'ים כתרגיל ראשון וסקוואט תרגיל שני.

שלום,
לא אידאלי, אני יודע

תודה לעונים

לכתפיים לא , קשה לי לדמיין מיהוא מרים משקולות של 40 קילו לשני הכתפיים ודופק סקווט.
אתה יכול להחזיק תמשקולות בצידי הגוף ולעשות סקוואט עם יותר משקל משאר שאתה שם אותה על הכתפיים.

• פותח/ת השרשור
לכתפיים לא , קשה לי לדמיין מיהוא מרים משקולות של 40 קילו לשני הכתפיים ודופק סקווט.
אתה יכול להחזיק תמשקולות בצידי הגוף ולעשות סקוואט עם יותר משקל משאר שאתה שם אותה על הכתפיים.

תודה. ראיתי הסבר שאפשר לעשות ככה סקאווט, אבל זה נראה לי מאד דומה לדדליפט.
זה לא יפגע בחיזוק של הגב בתכנית? צריך להוסיף תרגילים לחיזוק נגב?

תודה. ראיתי הסבר שאפשר לעשות ככה סקאווט, אבל זה נראה לי מאד דומה לדדליפט.
זה לא יפגע בחיזוק של הגב בתכנית? צריך להוסיף תרגילים לחיזוק נגב?

תקשיב, אני עונה לך איך אפשר אבל חד משמעי זה לא בשביל תוכנית SS......... אתה כאילו עושה עושה תוכנית כוח אבל מתאמן כמו תוכנית רגילה...
תרד מהתוכנית הזאת עד שיהיה לך ציוד מתאים לעשות אותה אחרת אתה סתם מבזבז תזמן שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית