הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הילד הקטן שרק רוצה להתחזק

כל הכבוד באמת מרשים מאוד!!!!
נ"ב אהבתי את הספוטר במיוחד בחזרה החמישית!!!!
חחחחחחחחח כן גם אני אהבתי!
מדהים בלי קשר למה שאני רוצה להגיד, יכול להיות אחי שאינך שובר מקביל? או שזה הזווית בעייתית. בכל מקרה, לא אנושי.
מלאנצ'ייב מאחורך
הזווית קצת בעייתית וזה נראה גבוה אבל במראה שברתי ללא ספק 😃
שואלים אותך מה אתה אוכל
כדי שתספר על הארוחה שלנו בלג בעומר
ולנושא: ואוו
חחח תודה רבה ידידי!!

"אסתפק ב210"- אליאב
חחחחח אני עדיין אסתפק בזה:sarcastic:

מפלצת!
ראיתי בעמוד הראשון שכתבת שעשית 5/3/1, אשמח לדעת איך הלך לך.

ממליץ לך לשים לב מתי הפרס יפריע להתאוששות לקראת הבנצ', בגדול עושים משקל יחסית קל ל3X3

הנחש המליצ על 80% ממשקל שיש לחמישיות בפרס, אבל בגלל שאתה מתקדם טוב ומהר אז כנראה שאפשר להמשיך לשבור שיאים. לדעתי אפילו תוכל לקצץ ל3X3 רק כשתרגיש קשה, אל תתחיל מעכשיו.

אגב מי המליץ לך להתקדם 5 קג בעצימות ?

הנחש המליצ על 80% ממשקל שיש לחמישיות בפרס, אבל בגלל שאתה מתקדם טוב ומהר אז כנראה שאפשר להמשיך לשבור שיאים. לדעתי אפילו תוכל לקצץ ל3X3 רק כשתרגיש קשה, אל תתחיל מעכשיו.

אגב מי המליץ לך להתקדם 5 קג בעצימות ?
אני המלצתי לעצמי:s49:
אני עושה מה שאני מרגיש ולא תמיד עולה 5 קילו
בשבוע 2 עשיתי 185 בסקוואט ובשבוע שלישי עשיתי 195

חחחחחחח

לא מבין למה לעשות טקסס עם התקדמות כזאת, פשוט אין סנכרון בין הנפח לעצימות ככה ואז תגיע תקיעה מהר יחסית לכאורה כשאולי אתה בכלל מתאים לSS עדיין.
בכל אופן מה שאני עשיתי וממליץ גם בגלל התנופה, זה לקפוץ ב5 לשבוע, ואז כשתגיע תקיעה להתאים את הנפח לפי השיאים ולהתקדם ב2.5.
יכול להיות שבשלב ההוא גם כדאי לעשות חודש ריסט כנהוג, בשביל להגיע יותר רחוק בתכנית( זה מה שאני מתכנן לאחרי החיטוב).

חחחחחחח

לא מבין למה לעשות טקסס עם התקדמות כזאת, פשוט אין סנכרון בין הנפח לעצימות ככה ואז תגיע תקיעה מהר יחסית לכאורה כשאולי אתה בכלל מתאים לSS עדיין.
בכל אופן מה שאני עשיתי וממליץ גם בגלל התנופה, זה לקפוץ ב5 לשבוע, ואז כשתגיע תקיעה להתאים את הנפח לפי השיאים ולהתקדם ב2.5.
יכול להיות שבשלב ההוא גם כדאי לעשות חודש ריסט כנהוג, בשביל להגיע יותר רחוק בתכנית( זה מה שאני מתכנן לאחרי החיטוב).
לפי איך שהרגיש לי ה200 אני לא אתקדם יותר ב10 חחח
כן,מעכשיו אני קופץ ב5 עד התקיעה
תודה על העצה!

חחחחחחח

במקרה שלו, באמת שזה יוצא דופן.....בזמנו הוא נתן 180 לחמישיה ובחמישי כמעט נפל ובבוף סגר....זה לא מוסבר אצלו הוא מנוגד לטבע, גן חדש.

אימון הלילה
קודם כל אני רוצה לפתוח בזה שאני מאוהב
ההזמנה הגיעה:wub:
טוב אז שבוע 5,יום א'-נפח
squat 180x5x5
bench press 95x5x5
pendley row 80x5x5
הסט האחרון של הסקוואט היה עם רצועות..כל מה שיש לי להגיד זה וואו..שווה כל אגורה

קבצים מצורפים

• IMG_7885.JPG
    IMG_7885.JPG
    KB 120.6 · צפיות: 262
שבוע 5,יום ג'-התאוששות
squat 105x3x5
press 65x3x5[החלטתי להוריד כי פחדתי שזה יפריע לבנץ' והייתי ממש ממש עייף היום משום מה..חרא יום]
pullups 3x10-8-8
היה בא לי קצת מקבילים אז
dips 3x10+20kg
לא היה אימון משהו..ישנתי אולי 3 שעות בלחץ בלילה

אם אתה חושב שהגיע שלב של חוסר התאוששות לקראת הבנצ' תוריד ל3X3, אל תשכח שהמטרה היא להתקדם בבנצ' בעיקר.
אם להתקדם בפרס ממש חשוב לך, אתה יכול לעשות רוטציה כל שבוע בין הפרס לבנצ'

אם אתה חושב שהגיע שלב של חוסר התאוששות לקראת הבנצ' תוריד ל3X3, אל תשכח שהמטרה היא להתקדם בבנצ' בעיקר.
אם להתקדם בפרס ממש חשוב לך, אתה יכול לעשות רוטציה כל שבוע בין הפרס לבנצ'
בתכלס עשיתי את זה רק בגלל שהיום עצמו היה חרא וכמעט ולא ישנתי...ביום רגיל אני מאמין שהמשקל פחות יפריע לי אבל נראה
שבוע 5,יום ה'-עצימות
squat 205x5 w\r
bench 107.5x2F - ריסט 😭
deadlift 180x3 הרגיש ממש טוב וקל..הכאב נעלם לגמרי!! חוזר לעצמי
סקוואט:
דדליפט: [ אשמח להערות על הטכניקה..עדיין לא להיט אבל הופתעתי מכמה שהיה קל]

לא נכנסתי טוב בכלל לסט-אפ:suicide:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית