הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אני סוף סוף חושף את העור העודף...

כל הכבוד חבר , עשית שינוי ענק אבל זה שאתה עדיין לא מרוצה זה אומר שעוד לא סיימת את השינוי , תמשיך לתאמן , תמשיך להשתפר .
הייתי ממליץ לך להתחיל תוכנית היפרטרופיה לעלות הרבה מסת שריר , רשמת שאתה שוקל ניראה לי 87 קילו? הרבה מזה זה משקל של העור העודף שלך אתה שוקל באורגינל הרבה פחות .. תזנח את המשקל גוף כפרמטר העיקרי ותעבור למדוד היקפים ותשתמש בהם כפרמטר להתקדמות .
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
ההיקפים מושפעים מאוד מהעור העודף - זה משהו שאפשר להסתמך עליו?

אני מאוד רוצה תוכנית היפרטרופיה, אבל יש לי בעיה עם התזונה - בגלל הניתוח שעברתי אני אוכל כמויות מאוד קטנות וקשה לי להגיע לכמויות גדולות של קלוריות.

תודה רבה על התגובות.

ממשיך לעדכן.
קצת בנקודת שבירה - רואים שיפור, אבל זה רחוק ממה שאני רוצה.
רחוק מאוד מהתמונות שהחבר'ה כאן מפרסמים.. :-(

אהלן,

אתה נראה פנטסטי, ומתחיל לקבל צורה נפלאה.

תשמע לי, לעולם אל תקנא באף אחד ואל תעשה השוואה בינך לבין אנשים אחרים. אתה יודע איך אומרים, הצרות שלנו הם חלומות של אחרים.

תמשיך לעדכן אני גאה בך אתה מחדיר מוטיבציה.

במילה אחת וואו
שינוי אדיר
מוריד בפניך את הכובע שאפו!🙌
וכמו שאמרו לפני תעלה במסת השריר תוכניות נפח וכוח וחלק מהעור העודף יימתח בשל גדילת השריר
לדעתי תשקול ניתוח זה דבר שילווה אותך רוב החיים
אבל בכ"מ שינוי מטורף הכנסתה בי טונות של מוטיבציה !

אכן, מבין המרשימים שהיו כאן בפורום, כל הכבוד 😃

לגבי העודפי עור, לפחות בחזה זה לא ממש עור עודף אלא נראה כמו פסאדוגינוקומסטיה שזה שומן ״עיקש״ בחזה. זה נפוץ בקרב אנשים שירדו משקל רב ולצערי חוץ מניתוח באזור, קשה עד בלתי אפשר להתגבר על זה (זה לא ניתוח להסרת עור עודף אלא ניתוח שאיבת שומן בד״כ בחזה. החתך הוא כחצי ס״מ מתחת לבית השחי ולכן אין ממש צלקות שמעורבות בנושא כמו בניתוח להסרת עור עודף).

• פותח/ת השרשור
קודם כל, באמת תודה לכולם על התגובות.
קשה לי לתאר כמה התגובות הללו מחזקות אותי.

משה, מה שכתבת מאוד מעודד אותי. אמנם בבטן לא יהיה מנוס, זה נראה נורא ואצטרך ניתוח שמשאיר צלקת,
אבל לגבי החזה הרגעת אותי קצת.
תודה.

כשירדתי 20 ק"ג הרגשתי מטורף, כאילו זה היה קשה כמו שלאף אחד לא היה קשה ככה אף פעם.

אצלך זה כל כך הרבה יותר קשה פי אלף! אלוף כל הכבוד!

רחוק מאוד מהתמונות שהחבר'ה כאן מפרסמים.. :-(

אל תשכח שאלו עם המסה המכובדת והחיטוב המדהים שמפרסמים את עצמם הם אלו שגאים בגוף ובתוצאה שלהם ורוצים לחשוף אותה לכולם
כי הם יודעים שהם יקבלו על עבודתם הערכה וכבוד,
בעוד חצי פורום וסביר להניח שאפילו יותר מחליטים שלא להעלות תמונה שלהם כי אין להם תוצאה שהם מעוניינים להראות אותה כרגע.

הנקודה שלי היא שאתה משווה את עצמך לפסגה מסויימת שאותה מהווים האנשים שסיימו חיטוב אחרי כמה מחזורי מסה טובים או גנטיקה שקשה להאמין שהיא קיימת,
אז תימנע מהשוואות שלך עם אחרים, תמשיך להתקדם ותמשיך בתהליך שלך - כי אתה עברת ועדין עובר תהליך מדהים, ובדרך הזו עוד תהיה חלק מאותם אנשים שאתה משווה את עצמך אליהם ואף יותר מהם בכמה מונים.

*עוד עניין שאני רוצה להוסיף - קיימים פה כמה וכמה אנשים עם גנטיקה פשוט מושלמת לתחום פיתוח הגוף, ובלי לזלזל באף אחד מכם - אתם אמנם עובדים קשה ומשקיעים, אבל יש שמשקיעים קשה יותר מכם ומגיעים לחצי מהרמה שלכם.
הנקודה שלי היא שהתהליך שאתה עברת ומידת ההשקעה שהקדשת לתהליך משאירים לכל אותם פריקים גנטים אבק, אתה הוכחת דבר שלא תהיה להם הזדמנות להוכיח בכלל ובכך היתרון שלך עליהם. אתה חשפת כוח רצון וכוח התמדה שאין לכל אחד ובדיוק מכאן אני משוכנע שתשיג כל מטרה שתרצה אם רק תמשיך להתמיד בה.

המון בהצלחה חבר!

מדהים!!!
הלוואי עליי חצי מהמשמעת עצמית שלך
ניתוח לא ניתוח צעשה מה שבא לך ומה שנוח לך איתו 😃

בלי קשר שאלה
נכון שעלייה במסה תצמצם עודפי עור
השאלה שלי זה עם אחרי מסה חיטוב מסה חיטוב מה חיטוב מסה חיטוב בלי סוף חח יש מצב העודפי עור יעלמו בלי ניתוח?

כל הכבוד לכל המפרגנים שעצרו שניה ואמרו מילה טובה. כיף לנו שגולשים כמוכם איתנו.

• פותח/ת השרשור
מדהים!!!
הלוואי עליי חצי מהמשמעת עצמית שלך
ניתוח לא ניתוח צעשה מה שבא לך ומה שנוח לך איתו 😃

בלי קשר שאלה
נכון שעלייה במסה תצמצם עודפי עור
השאלה שלי זה עם אחרי מסה חיטוב מסה חיטוב מה חיטוב מסה חיטוב בלי סוף חח יש מצב העודפי עור יעלמו בלי ניתוח?

אז זהו, שאני לא יודע.
אני כבר שנה וחצי מחפש בכל אתר אפשרי על אנשים שירדו כמות מטורפת של קילוגרמים והתחילו לפתח את הגוף.
קראתי מקסימום על שניים כאלה ברשת, ושניהם לא הורידו כמות גדולה כמו שאני הורדתי.
ככה שאני לא באמת יודע מה יהיה בסוף ומה התוצאה הסופית.
יעלמו ב-100%, אני מאמין שלא,
אבל אין ספק שהמצב של העור שלי הוא הרבה יותר טוב ממצבם של כאלה שלא מתאמנים כמוני.

אייל, מחזק את מה שכתבת - אני באמת חושב שהתגובות הנפלאות של הגולשים כאן, זה מה שעושה את האתר הזה מספר 1 -
תמיכה, חיזוקים, תמיד עונים על שאלות - באמת שאין לי שום אינטרס כלכלי בלומר שהאתר הוא דף הבית שלי,
זה פשוט ככה.

תגובות פוגעניות? וואלה אני לא מגיב בפורום בדרך כלל ולך אני חייב להגיב ולהגיד שאפו, אתה תותח תמשיך ככה

אז זהו, שאני לא יודע.
אני כבר שנה וחצי מחפש בכל אתר אפשרי על אנשים שירדו כמות מטורפת של קילוגרמים והתחילו לפתח את הגוף.
קראתי מקסימום על שניים כאלה ברשת, ושניהם לא הורידו כמות גדולה כמו שאני הורדתי.
ככה שאני לא באמת יודע מה יהיה בסוף ומה התוצאה הסופית.
יעלמו ב-100%, אני מאמין שלא,
אבל אין ספק שהמצב של העור שלי הוא הרבה יותר טוב ממצבם של כאלה שלא מתאמנים כמוני.

אייל, מחזק את מה שכתבת - אני באמת חושב שהתגובות הנפלאות של הגולשים כאן, זה מה שעושה את האתר הזה מספר 1 -
תמיכה, חיזוקים, תמיד עונים על שאלות - באמת שאין לי שום אינטרס כלכלי בלומר שהאתר הוא דף הבית שלי,
זה פשוט ככה.

גם לי הייתה (יש עדיין מידי פעם:🤦‍♂️:)נטייה תמיד לחפש אנשים שהיו במצב שלי או עם מבנה דומה
ואיך הם נראים ואיך זה יראה שאני יהיה ב100 קילו חטוב...
אני כל כך מכיר את זה חחח 🤣
עזוב את זה... תתקדם פשוט!
עשית שינוי פסיכי! עצם זה שמצאת רק 2 אנשים במצב כמו שלך ברשת מראה כמה אתה מיוחד ומקרה נדיר 😉
לדעתי תלך על ניתוח ברגע שיתאפשר לך כלכלית (אם אפשרי עכשיו רוץ על זה...)
אני רזיתי 12 קילו מסכנים ועד עכשיו יש לי עור עודף...
כמובן לא כמו שלך ולא כזה מפריע אצלי אבל שנוגעים בבטן אפשר למתוח את העור כמו מסטיק חחחחח
אל תבנה על זה שזה ימתח כי נגיד אצלי בכתף שמאל התחיל כבר קרע בעור ובבטן עדיין יש עור עודף...
אז כנראה שזה לא עובד כמו שאנחנו חושבים שפשוט הכל נמתח... אלא באיזורים 😣
בהצלחה בהמשך! שינוי מטורף! 😱
כל הכבוד!👑🙌

WOW אחי עשית באמת שינוי מטורף ביותר! אין לי שום מילה לתאר עד כמה ההערכה שלי לאנשים עם כוח רצון כמו שלך.
בהצלחה בהמשך הדרך,
וכל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית